Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IEM numarasina ne kadar güvenilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IEM numarisi cep tlfonlarinda bir nevi parmak izindir. O numara sayesinde kullanan kişiden tutunda nerde oldunu tespit edersiniz. Neyse benim merak ediğim durum şu değiştirelebilir mi?
Geçen hafta evimize hirsiz girdi, 6600 mark cep tlfonum çalindi. Polise ne kadar iem nosunu versemde pek güvenemedim kendim araştirabilirmiyim nerde diye?
Mesaj tarihi:
IMEI numarası değiştirilebilir ama adamın bununla uğraşacağını sanmam.
Polise git ifadeni ver herşeyi anlat polis savcılığa vericek ifadeni savcılıkta tcell telsin avea ya IMEI numaranı bildiricek falan filan..Eğer şans biraz yanında olursa 5-6 aya bulunur.
/benim 6 ay'da bulunmuştu.
Unutmadan bulunamayada bilir.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
bulunabiliyor olması umut verici, en azından bulunca sahibine ulaştırılması sağlanabiliomuş sevindim türkiye adına.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene
Mesaj tarihi:
IMEI Numarasını verdikten sonra telefonun bulunanaması diye birşey söz konusu değil.Bulunması %100'lük bir olay ve bulunamazsa hukuki işlemlere başvurabilirsiniz.

5-6 ay olmasının sebebi basit.
Türk polisi acele etmez genelde.
Hayır, kendin IMEI numarası ile birşeyler yapamazsın.
Savcılıktan alınan izinle operatörlere başvuruluyor, o şekilde bulunuyor.

Benim telefonum 1 ayda bulunmuştu.
Ya Urfa'dan ya Antep'ten çıkmıştı hatırlamıyorum tam.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
9 ay oldu telefonum falan yok ortalıkta. Bulunacağını da zannetmiyorum bu saatten sonra çünkü denildiği gibi IMEI numarası değiştirilebiliyor.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
Benim bı tane ark. wardı boyle çok ılgılı onun tel.ı calınmıstı bak yemın ederım 4 ay sonra bulundu yanı uzerınden sure geçmesı onemlı degıl..[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Ayrıca telefonun orjinal kutusunun üzerinde de yazıyor imei numarası.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
benımde bu pazartesi calındı carsmba verdım savcılıga dılekcemı de ımeı numarasini kurabılıyorlar 6 ay ıcınde adam telı kullanmazsa bulamıyorlar zaten 6 ay arıyorlar
yanı adam eger ımeı kırmadn bırıne fılan satmıssa kullanılıyorsa rahat bulunuyor da bakaım nolcak beklıyorum :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
iem numarası değiştirilebilinirse o zaman parmak izi olamaz ne saçma bişi[signature][hline]I WANNA GET FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Bende 2002 Nisan ayında çalıdırmıştım 1 aylık 6510'umu
Önce karakola gittik ifade verdik. Karakolda gsm şebekelerine gönderilmek üzere 4 ayrı nüsha yazı hazırlandı.. neyse daha sonra bunları savcılığa götürdüm savcı birde fatura fotokopisi ekle yanına daha iyi olur dedi.
1 ay sonrada telefon bulundu. Çalanlar değil ama sattıkları adamlarıda tek tek yakaladılar mahkemeye çıktık tekrar şikayetçi olmadım.
Hala da aynı telefonu kullanıyorum mutlu ve mesuduz[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
ben küçükkene babamın S3 müne öle bi simes teli wardı galiba cep telleri yeni gelmişti türkiyeye o çalınmnıştı etiler polisine gittik 2 gün sonra babamınkiyle birlikte 250 tel daha bulunduydu.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...