DrStein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ctesi küçük bir tatsızlık (bildiğin kavga) sırasında, sağlam bir yumruk yedim yüzümün sol tarafına. Tam elmacık kemiğinin üzerine geldiğini tahmin ediyorum. Herhangi bir açılma falan yok, elmacık kemiği üzerinde çizik var sadece, o da sanırım yüzük gibi bir şeyden oldu. Ertesi gün pek acı hissetmedim. Yüzümde de herhangi bir şişme ve deformasyon yok göründüğü kadarıyla. Ama salı gününden beri sol taraftaki üst dişlerimin sanki biraz birbirini ittiği, sıkışık durduğu hissi var. İki gündür de akşama doğru sol gözüm ağrıyor bazen. Bugün de nedense üst dudağımın sol tarafı sanki uyuşuyor gibi. İç kanama, felç melç bir şey olma ihtimali var mı? Daha önce de birçok kez bu tür tatsızlık yaşadım, halı sahada çarpışma ve kafaya tekme yeme sonucu yumruk yemekten beter oldum, kaşım yüzüm patladı ama hepsinde iki gün fena acı çektim, sonra geçti hemen. Bunda etkileri sonradan hissediyorum, adam özel büyülü yüzük takmış gibi, damage per day veriyor. Adam çok sağlam vurdu, bir yumrukta yere yapıştım, kanama olması lazımdı, hiçbirşey yok. İç kanama olmuş olma ihtimali var mıdır? Doktora mı gideyim hemen. Tekrar belirteyim dıştan en ufak morarma, sararma falan bir şey yok. Adam zehir mi sürdü yüzüğe anlamadım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 damage per day'e güldüm ahahaha geçmiş olsun. direkt doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Aynen iç kanama vardır, elmacık kemiğin çatlamıştır, dişlerinde problem vardır, çenene bir şey olmuştur vs. gider öyle. "Hemen" git doktora hatta, yarın sabahtan giderim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 @-deno-, çok mu komik arkadaşım? acı çekiyorum :) ya aslında acı diyebileceğim bir şey de yok. ama dişlerde kayma hissi, sıkışma hissi var. sanırım dudaktaki hafif uyuşukluk hissi de ondan kaynaklı. elmacık kemiği, çene kemiği falan acı yok, elle bastırıyorum bir şey yok. göze bastırırsam hafif ağrı var, o kadar normal diyorum. diğer yandan, en başta bu ağrıların ve belirtilerin olmaması, sonradan meydana çıkması, yavaş yavaş oluşan bir şeyin baskısından kaynaklanıyor gibi. iç kanama ve biriken kan baskısı olabilir gibi. nick Dr ama doktor değilim, fazla belgesel seyretmenin boş yorumları olabilir söylediklerim. gerçek bir doktor duysa, bir yumruk daha yerim büyük ihtimalle :) Tavsiyeler için teşekkürler. Doktor imkanı kısıtlı buralarda, artık yarın sabah gidicem mecburen doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 niye dayak yiyosunuz lan siz dövsenize. en dayak atmayacak adam xunn, onun da kıriminıl rikırdı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar