xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 GERGE said: iOS'u oyle kullaniyorum ben. Haftada bir filan App Store'da kullanici degistirip guncelleme kontrol ediyorum, o kadar. Benim icin en onemli tablet programi oldigindan Notability'yi iki kere aldim sadece, o da 0.99$'ken. Onemli guncelleme cikarirsa hemen almak isterim, veri kaybi cok koyar onda. İki farkli account mi var yoksa region mi degistiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ondan degil, pesin odeme sansi oldugunda pesin odemeyi tercih ederim. Param oldugunda doldururum, gerektikce kullanirim. Ben de hyatimda kredi karti sorunu yasamadim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 xlaidehlevar said: İki farkli account mi var yoksa region mi degistiriyorsun? Iki farkli hesap var. Biri gift card ile actigim US hesabi, biri normal kartimla actigim Turk hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bu arada televizyonda reklami filan cikiyor mu? Lathspell MediaMarkt'da hediye kuponu 4 Aralik'da satilacakmis demesi disinda tarih veren bir site bile yoktu. Reklam lazim buna cok, yaninda da Apple TV reklami olursa satarlar guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 apple tv yok ki turkiyede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Apple Store geliyor, o zaman satilacak. Turkiye'de Apple TV kullananlar (gg'de satiyorlar hep) film alip, indirip, izleyebildiklarini soyluyorlar geceden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 1080p'nin pek olayi yokmus. Avengers 720p 5.19GB, 1080p 6.16GB. Bu kadar mi fark yani? 1080p cekmenize hic gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 tt'nin harika kotalari oldugu surece is yapmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 apple tv ben de kullaniyorum ama resmi olarak gelmedi iste, o yuzden eve almak icin amerikaya giden birini beklemek zorundayim. apple store ne zaman acilir belli degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Iphone 5 fiyatı ne olur acaba store da.Abd yi geçtim de avrupa fiyatına yakın bişey olsa negzel olur.Yaza da belki ucuzlar biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Tr Vergilerinin yüksekliğinden dolayı avrupa fiyatına yakın birşey olmaz bence mlsf... Tabi bu apple'ın da elinde.Kazancı az tutup fiyatı avrupa ya yakın bir fiyat yapabilirler ama Türkiye ye kazık sokulacak ülkeler klasmanında baktıkları için bunun pek mümkün olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mesela itunes match'in amerikada yıllık üyeliği $24.99, bizde yıllığı 39,99 TL yani birazcık daha ucuza geliyor. dediğiniz gibi türkiyede biraz ucuz yapabilir apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Çok daha ucuz. Blind Guardian'ın A Twist in the Myth'i US Store'da 9.99$, bizde o yokmuş (şimdi baktım) ama dün Nightfall in the Middle Earth'ü 8.99 TL'ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bu itunes match tam olarak ne oluyor, nasıl işliyor sistem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 erucalavera said: bu itunes match tam olarak ne oluyor, nasıl işliyor sistem ? http://www.sihirlielma.com/2012/12/05/itunes-match-nedir-nasil-kullanilir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 itunes çok iyi oldu ya. $1.29 lık şarkıyı 89 kuruşa bulmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 itunes match i tavsiye eder misiniz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Büyük korsan arşivin varsa kullanılabilir. Aksi halde yaramaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 iphone um olsa alacam da şimdi ipod ile gereksiz olur gibi. Androidin böyle bir zıvırı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 macler daha uygun fiyatlı olurmu acep ? aracı tüm firmaların ortadan kalkıcagını dusunursek etkiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar