Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Lütfen Gurumuza sahip çıkalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 amd işlemciler fiyatına göre yeterli performans veriyo, eğerki ben 100$ daha veririm bana performans lazım diyorsan intel i5 alıcan veya daha da fazla verip i7 alıcan. i5 - i7 arasında fiyatına göre çok az performans farkı var. kısaca her konuda olduğu gibi money talk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 money talks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 dün akşamdan konuşup böyle böyle hatalı sizde varsa ayırın gelicem dedim. tamam dediler. bugün de gittim dedim kart sıçızladı. internetten aldığım için sorgusuz sualsiz cayma hakkım varmış. düşünmeden caydım ve aynı kartı aldım. işlemler kısa sürünce de neşelenip gidip armored kill aldım. şimdi msi kombustor ile bi stress test çektim 8 dakika falan sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 vaaaaay vatandan beklenmeyen haraketler, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar