Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 olm ne vicdansızsınız lan hâlâ swf atıyorsunuz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 olm adamı sakinleyin lan! kominiti fiiling lan! üzmeyin herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Önceki sayfaları yeni gördüm lan, swf ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: hatta ben düşerken daha hızlı düşeyim diye üzerime ağırlık bile koymuş olabilirler. lol wut http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo's_Leaning_Tower_of_Pisa_experiment davanın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, bütün ciddiyetimle dinleyecem. bu tarz konularda kimse saçmalamaz zaten merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi dava falan varsa deşmeyin bence. çok geçmiş olsun kardeş. tribe girmişsin. yada büyük trollüyorsun bizi. her halükarda geçecek metin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oha lan abi çok dertli, anlat abi başlık aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fin said: bir zamanlar atayist ve biseksüeldim baktım prim yapmıyor şu an çalıntı şiir yayınlıyorum. AHAHAHAHAH AYIP YA ŞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 troll filan değil bu, manyaklık olur öyle bir şey yapmak. dava en az 2.5 yıl sürecek diyor avukatım, perişanlık yani ama zamanla daha iyi olucam inşallah, işe güce vericem kendimi, belki çok para kazanırsam gücüm kuvvettimde yerine gelir. pic thread'in içine ettim, millet gülmek için giriyordu işe bak.. şöyle komik bir şey koyayım nostaljik, sizde burdan devam edin ne olursunuz, bende yarın sabah işe gidince bu konudaki resimlere bakıp tebessüm etmeye devam edeyim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 siktir et reyiz deymez http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6119496_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dram yaşadığın için internet bağlatmayı unutmuş olabilir misin abi? biraz eski de o resim. şaka bi yana geçmiş olsun diyelim. hayırlısı olsun. Kojiroh said: http://inciswf.com/253745974.swf çok adisiniz lan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok komikmiş yha ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi ağzımıza sıçtın gece gece. öyle gitmek olmaz. aç bir başlık sen burada mühendis avukat doktor işletmeci programcı türlü türlü insan var. kazaklarımızı giyer birbirimize sarılır statik elektrikten oluşan sinerji ile hem derdine ortak olur, hem de sorununa belki farklı bir paradigmadan bakar farklı açılımlar yaparız. aç sen hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yuh lan kopukluk var hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: 2.5 sene daha dayanır ya pati. SOLOZZOYDUM BEN dersin anlatmaya başlarsın o zamana kadar çekici yemiş olursan. sorun olmaz yani. ve bu tarz şeyler çok daha eğlenceli lan, üzücü ama eğlenceli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: troll filan değil bu, manyaklık olur öyle bir şey yapmak. dava en az 2.5 yıl sürecek diyor avukatım, perişanlık yani ama zamanla daha iyi olucam inşallah, işe güce vericem kendimi, belki çok para kazanırsam gücüm kuvvettimde yerine gelir. pic thread'in içine ettim, millet gülmek için giriyordu işe bak.. şöyle komik bir şey koyayım nostaljik, sizde burdan devam edin ne olursunuz, bende yarın sabah işe gidince bu konudaki resimlere bakıp tebessüm etmeye devam edeyim. (: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Solozzo said: Sen yetkili bir abiye benziyorsun, kalibresi kaç bunun http://i.imgur.com/AmdaG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 TMMOBPŞB üyeleri, sıkıntılı konularda mağdurlara her türlü bro desteğini verebileceklerini belirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 masakari lanet olsun sana daha yeni duştan çıkmıştım of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 90 vardır heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 siktir et lan soloxxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 elim yoruldu ya şikayet etmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 koltukaltlarından kavrayıp bir anda çekersek çıplak kalır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 forgiver said: elim yoruldu ya şikayet etmekten madem memişleri beğenmiyosun al o zaman http://www.itusozluk.com/image/kara-kasli-kara-gozlu-dosu-killi-adam_148937.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 meme şikayet ettiğin için şikayet ederim seni çocuk. ediyordum da geri döndüm son bir uyarı için. uzak dur memelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar