Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Çok basit bir devreyle rezistans teli ısıtmak istiyorum. Kaynağın voltajından akım, kaynağın ömrü falan hesapları iyi güzel de, telin ulaşacağı yaklaşık sıcaklığı hesaplayabileceğim bir formül bulamadım. Anca "kaç dereceye ısıtılırsa direnç ne kadar değişir" falan buldum. Aramaya mı yetemedim, yoksa hesaplanamaz mı, ölçüp görmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Chemical gel bir bilip beş salla aslanım nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 lol hate mesajı geldi daha ilk posttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 konuyla alakalı olarak da bence değişken bir skalası vardır. kaliteye göre çok farklılık gösterir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ne çeşit bir rezistans teli kullanıyorsun. termal genleşme katsayılarına bak. ayrıca malzemenin çekme dayanım değerlerine bak. genleşmeden dolayı incelecek kısımdan kopabilir. yanması hakkında birşey söylemek için de kullandığın tel çeşidini söylemen lazım öyle yardımcı olurum sana roberto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Çekme yaptırmıycam salınmış duracak tel. Cinsi de Cr25 Al5. Teşekkürler şimdiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ölçülebilir basit değerleri burada 1500 derecede eriyor. sıcaklığa bağlı değişkenlik grafikleri elbet vardır. sciencedirect i bir zorla derim. çok detaylı bir analizse şunları da göz önünde alman lazım bence deneyin yapıldığı ortamın başınç miktarı ortam sıcaklığı, nem miktarı rezistansı konumlandırma şekline göre yerçekimi etkisi altında yapacağı sehimler ve inceleceği noktalar. üzerinden geçireceğin akımın saflık düzeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bir de bu rezistans telleri ile ilgili iso vardır mutlaka onu da bir incele hacı oradan da birşeyler çıkabileceği kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar