Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son bölümde Jeffrey Dean Morgan negan ı oynayacakmış.

bence

glenn öldü diye düşünürsek ya carol ya daryl gg negan tarafından. bence daryl olur gibime geliyo sanki sezon öncesi röportajlarda daryl ölecek diye birşey duymuştum diye hatırlıyorum

Mesaj tarihi:
sirf Rick su kariyi silkecek diye ne kasti adam. kocasinida temizledi.
ama yengede kütür kütür erik gibi.
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/318/files/2015/03/american-horror-story-moira-alexandra-breckenridge.jpg
Mesaj tarihi:
knox said:

daryl nasil bu kadar mal olabiliyor, abuk sabuk isler yapti bu bolum.

aynen sinir etti bölüm boyunca. daryl in bu kadar bocalamasına alışkın olmadığımız için mi öyle geldi acaba? Bi de kolunu kurşun sıyırdı mı bişi yaptı heralde belki de ondandır
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

knox said:

daryl nasil bu kadar mal olabiliyor, abuk sabuk isler yapti bu bolum.

aynen sinir etti bölüm boyunca. daryl in bu kadar bocalamasına alışkın olmadığımız için mi öyle geldi acaba? Bi de kolunu kurşun sıyırdı mı bişi yaptı heralde belki de ondandır

bence gayet normaldi daryl reis.
insan gibi insan adam. robot değil ki.
bir de

bence

son sahnede telsizde imdat diyen tip bence Glen

Mesaj tarihi:
Aynen artık şöyle salak zayıf karakterlerin çok da çıkmaması gerek sanki. Hadi güçlülerle takılarak sağ kaldı neyse diyelim de

şeker hastası lan lol Nereden bulacan inüsilin bu zamana kadar?

said:
-We're sorry.
-You gonna be.

Bunu Darly dediyse gg o ikili.

Mesaj tarihi:
normal bence böyle tiplerin de varlıklarını sürdürmeleri.
zaten tamamen doğal ortamda kalmamışlarki.
o gelen tipler kimlerse onlarla bir arada kalmışlar uzun süre. sonra da kaçmışlar.
bir de milyarlarca insan,hepsinin hemen zombiler tarafından ısırılıp zombiye dönüşmesini beklememek lazım. illa ki bir şekilde hayatta kalan olacaktır.

lan şu filme de mantık arıyorum yaaa...valla çok yorulmuş olmalıyım bu aralar.
Mesaj tarihi:
Siz Daryl'ın karşılaştığı tiplerin beceriksiz ve zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Anlattılar ya zombilerle en baştan beri nasıl mücadele ettiklerini. Alexandria ahalisi gibi değildiler.
  • Yeni Oluştur...