Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yasli hatun zombilerden korkunc. Uyusuk bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yav baydı şu tarz bölümler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 @Xenocide eyv @kanuni ahah abi ben de aynısını düşünmüştüm ya hatta aklımdan "bunun zombiliği de hiç çekilmez gibi" bir emekli düşüncesi geçmişti sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Carol neredeydi ya bu bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sanırım oyuncuların yıllık izni geliyo ona göre bölüm çekiyolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kafa izni vermişler ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Resmen seyircilerle dalga gecer gibi, izlenmese hicbirsey kaybedilmeyecek sacma sapan bi bolum cekmisler. Manali bakislar arasinda icim eridi kiyildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Cok kotu bolumdu be. Mahkeme duvarli karidan parlak bir fikir bekliyorum gelecek bolum için. Yalnız bastonlunun her olmadığı bolumde korkuyorum ona bir episode ayıracaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ilk uc bolumle, sezonluk iyi bolum kotasini doldurdular galiba, artik iyi bolum gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 son bölümde Jeffrey Dean Morgan negan ı oynayacakmış. bence glenn öldü diye düşünürsek ya carol ya daryl gg negan tarafından. bence daryl olur gibime geliyo sanki sezon öncesi röportajlarda daryl ölecek diye birşey duymuştum diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sirf Rick su kariyi silkecek diye ne kasti adam. kocasinida temizledi. ama yengede kütür kütür erik gibi. http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/318/files/2015/03/american-horror-story-moira-alexandra-breckenridge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 AHS'de bi sahnesi var ki bunun aboooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 daryl nasil bu kadar mal olabiliyor, abuk sabuk isler yapti bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Dizide söylenmedi galiba ama Daryl'ın karşılaştığı tipler Dwight ve Sherry imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 knox said: daryl nasil bu kadar mal olabiliyor, abuk sabuk isler yapti bu bolum. aynen sinir etti bölüm boyunca. daryl in bu kadar bocalamasına alışkın olmadığımız için mi öyle geldi acaba? Bi de kolunu kurşun sıyırdı mı bişi yaptı heralde belki de ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Iskeletor zombiler yurumesin bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 6x6 sonda daryl e niye kazık attılar durduk yere anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 birde post apo dünyada sağ kalan hatunlarda hepsi taş hepsi salak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Post-apokaliptik ortamda hala salak ve beceriksiz insanlar ile karsilasabilmeleri benim de dikkatimi cekiyor. Onlarin coktan elenmis olmasi gerekiyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: knox said: daryl nasil bu kadar mal olabiliyor, abuk sabuk isler yapti bu bolum. aynen sinir etti bölüm boyunca. daryl in bu kadar bocalamasına alışkın olmadığımız için mi öyle geldi acaba? Bi de kolunu kurşun sıyırdı mı bişi yaptı heralde belki de ondandır bence gayet normaldi daryl reis. insan gibi insan adam. robot değil ki. bir de bence son sahnede telsizde imdat diyen tip bence Glen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Aynen artık şöyle salak zayıf karakterlerin çok da çıkmaması gerek sanki. Hadi güçlülerle takılarak sağ kaldı neyse diyelim de şeker hastası lan lol Nereden bulacan inüsilin bu zamana kadar? said: -We're sorry. -You gonna be. Bunu Darly dediyse gg o ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 normal bence böyle tiplerin de varlıklarını sürdürmeleri. zaten tamamen doğal ortamda kalmamışlarki. o gelen tipler kimlerse onlarla bir arada kalmışlar uzun süre. sonra da kaçmışlar. bir de milyarlarca insan,hepsinin hemen zombiler tarafından ısırılıp zombiye dönüşmesini beklememek lazım. illa ki bir şekilde hayatta kalan olacaktır. lan şu filme de mantık arıyorum yaaa...valla çok yorulmuş olmalıyım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Evet abi, "zombilerin olduğuna inanıyon da güçsüzlerin yaşayabileceğine mi inanmıyon" mantığıyla izlemen gerek senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Siz Daryl'ın karşılaştığı tiplerin beceriksiz ve zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Anlattılar ya zombilerle en baştan beri nasıl mücadele ettiklerini. Alexandria ahalisi gibi değildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 dasBock said: AHS'de bi sahnesi var ki bunun aboooow true blood daha fena sanırım fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar