Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 5 numarayi cok tuttum[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Wendigo, 11 Kasım 2004 03:06 tarihinde demiş ki: nasıl bir apartmandır o ;)= yani apartman sakinlerine bir seçenek kalmamış ki. her gece çin çin :p - hoşgeldiniz komsular bu ayki toplantıya - yonetici bey uzatmadan çin çin faslına geçsek - tamam 9 numara hele bi çerezler gelsin - 7 numara oturmaya mı geldik. biz biliyozda mı oynuyoz - aidatlar zam yapalım. malum tekel rakıy yaptı - oooh içerlim guzelleşim, sakinlerim benimmmm Koptugum iki andan biri[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 6 numara zümrüt güzeli olur anca[signature][hline]:))) !!! ........................
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol *gülümser*[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 6 numara süfer puhahahaha tiplere gel!!![signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eheh no.6 da karizmatik bir poz vermis
nuki Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence en iyisi 7 kardeşim üstüne yok duruşundaki asalet bile fark ediliyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bonepart bitirmiş.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 5 numara ANTEN MİSİN BİRADER DEVEKUŞU GİBİ o değilde , adamın gözler faltaşı gibi açılmış be , yanıyorum oof oof kömmür gibi yanıyorum oof of[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 lutfen arkadaslar 5 numara hakkında duzgun konusalım o benım favorım bahıs bıle oynadım uzerıne :D
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 PEAUhaeuhaEHUAEHuhauheUHUAEHUHAEUHUEAHUEAHUEAhueahuhauehUHAEHuheuaHUHAEHuhaeuhuhuaheUHUAEHUHAEUhuhaeuHUAEH Abi bu nedir ta Allah aşkına :D Benim favorim 8 :D Tövbe Yarabbim ya. aeuhae[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 5 numaranın özgüveni yüzünden okunuyor adeta[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu adamalr gerçekten de yakışıklı olduklarını düşünerek mi katılmışlar bu yarışmaya acaba?yani benim oyuncak ayım bile daha yakışıklı bunlardan.yada daha sevimli ve espirili diyelim:)[signature][hline]administrator error -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam :rock::rock:
Öne çıkan mesajlar