Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam arkadaşlar, Az önce ubuntu kurdumda, pc de inca wireless modem var. Bu herif çalıştırdı bunu, falan süper herşey ama bir süre sonra gidiyor bağlantı. Hemen windowsa geçtim, DL falan yaptım bir süre sıkıntı yok aygıtta. napmak lazım? bu arada ağda windows kullanan başka bi bilgisayarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 DHCP sorunu olabilir, static ip dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 napmam lazım tam olarak, fena noobum? bağlantı inanılmaz yavaş mesela şu anda ıkınıyor ıkın ıkın. Statik ip nası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Baglanti yavassa ondan degildir, gormeden bir sey soylemem ama bu kadar bilgiyle. Surucu uyumsuzlugu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hm nası kontrol ederım pekı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Internetten bakman en kolay olur, Ubuntuforums'da sor bunu. Ben hep Linus ile tam uyumlu donanimlar sectigim icin donanim uyumsuzlugu konusunda cok tecrubeli degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tamamdır çok saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yetemiyorum resmen işletim sistemine. wireless usb modemimin markası INCA uds-54. lsusb yazdığımda terminalda bizimki RTL8187 wireless adapterı tanımlamış. e şimdi bu hakkaten onun mu? değil mi? değilse onun driverını nerden bulurum? naparım ne ederim plz help oy ninja edit tam ümidi kesmişken realtek sağlıyomuş bunun driverlarını onu örendim http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1902304 burda yol gösteriolar umarım yetebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 arkadaş flash diske bile giremiorm :/ onu bırak kendi hard diskime de giremiorm tıklayınca hata felan veriyor. kullanıcı dostu deil miydi bu ya :( flashdisk okucam diye 20 satır kod mu girilir bildiğin mesai harcamam lazım iki tıklık işlem için yahu :/ daha rahat böle kullanıcı frentli linux yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar