geezus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 +~3k kayılabilir, 1. el tercih sebebi ama çok eskimemiş (1-2yıl) 2.el de olur. %90 şehiriçinde kullanılacak, hatta mümkünse "dsg" ya da muadili vites takımı olan neler vardır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 geçenlerde arkadaş yanlış hatırlamıyorsam 27k gibi bir meblağa ,70k kmde dizel polo aldı 2. el ,temiz arabaydı baya dat 2006 model rakamlardan tam emin değilim bu arada ama üç aşaa beş yukarı böyle birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 valla artık en eski 2010 olsun diye bakıyoruz; hatta mümkünse sıfır olsun abaş ağrımasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, 1-2 yaşında(veya yeni)+ Diesel + otomatik(hem de çift kavramalı) <= 33k TL Bu denkler oldukça zor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bulabilirsen citroen c3. son kasası da zaten muhteşem. aslında sırf tipine göre tavsiye ediyorum. beni boşver yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 30k ya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eklemeyi unuttum; tsi motor da olur diyeceğim, ama o da seçenekleri çok fazla artırmıyor. seat ibiza ya da kia cee'd nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 nesi zor bunun. tabi ki de corsa bütün bu kombinasyonu sağlar. hem de alman arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, Bu sefer vereceğim eline balonu :P Opel dedi yaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fransız olan herşeyden iyidir Opel. Çok iddialıyım bu konuda. Varsa benim diye buyurun hodri meydan. 30 k diyen 2010< diyen otomatik diyen adama tesla önerecek halim yok. saygı bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tam olarak hangi arabadan bahsediyoruz? opel corsa D kasasiyla otomatik cdti sundu mu? corsa C de ise igrenc otesi otomatiklestirilmis manuel easytronic var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 paramecium said: 1-2 yaşında(veya yeni)+ Diesel + otomatik(hem de çift kavramalı) <= 33k TL Bu denkler oldukça zor : chrome said: nesi zor bunun. tabi ki de corsa bütün bu kombinasyonu sağlar. hem de alman arabası. bu kadar iddiayi neye dayandiricaksin gercekten merak ettim. beklemedeyim. bir de hodri meydan , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, Opel hâlâ otomobilin elektroniğini tam oturtamadı. Kim ne derse desin bu şekilde devam ediyor :) Şık mı; evet. Malzeme kalitesi iyi mi; evet. Oyuncakları bol mu; evet. Ama hepsi bu! Birileri to0plantıdan falan çıkmış, stres atıyor sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fransız arabalarındaki auto inst. bus system problemleri için ne diyorsunuz peki para bey? toplantı değil de ofice work chop chop yapıyorum. streste var evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, Bana o aut o bis inst bus şeylerinden hiç denk gelmedi. Bu ailedeki 3üncü Renault. Yakın bir dostumda da 2 tane var; G.Scenic ve Megane2. Hiç duymadım adını :) Ama en son airbag'i patlayıp, aracı kilitledikten sonra teybi çalışmaya devam eden kişiler mevcuttu forumda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 renault motor konusunda gerçekten çok iyi bunu kabul ediyorum. bir bmw değil, bir general motors değil ama iyi. fakat parçaların yorulma süreleri, ömürleri konusunda fransız arabaları alman otomobillerine göre daha geride kalıyor diye düşünüyorum. ayrıca konsol tasarımları da çok fena. tüm fransızlarda böyle hatta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 imkansızı istiyorsun :) , o fiyata 60-70k kilometreli bulursan kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bus system ile son kullanici olarak ne alakamiz var ki, birde opelin alman oldugunu iddia edip fransiza kotu demek. Kesin fiat da kotudur, dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 opel in pek almanlik yani kalmadi benim bildigim, bu arada o easytronic denen seyden uzak durun abi, benim kayinpeder oluyordu o vites yuzunden bizim eski sirket aracinda, adamcagiz aliskin degil otomatik ivir zivir a kolu bacagi carpiyor bisey oluyor (bu kismi o da tam aciklayamiyor) alet manual shift e geciyor, 1. vites de kavsak ortasinda kaliyor amcam bi anda.. direk sofor hatasi ama, sakat alet, kendini toplayamiyor, kaldiramiyor, sorun cikariyor kisimlarini geciyorum, boyle sacma sapan durumlarda olabiliyor diyorum ;) corsa gsi vardi fi tarihinde, o vakitten sonra corsa lari begenemedim gitti ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, Renault'un konsol tasarımı evet hoşuma gitmiyor; Opel'in yeni bol düğmeli orta konsol salyalarımı akıtıyor. Ama sonuçta bu tasarım; yani görsellikle ilgili. Ergonomik bir sorunu yok araçların, çok eskilerde kaldı o problemler. Bence teknik hatalar daha affedilemez. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 O isin goreceliligi yok, teknik hata direk affedilmez. ve cakma alman opel de bunlardan bolca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bende corsa var. Benimki manuel olduğu için bir problem yaşamadım. Son dönemlerdeki(2011-2012) triptonikler hakkında bi fikrim yok ondan önceki dönemlerdekiler çok problem çıkardığını duydum kullanan arkadaşlarımdan. Tam otomatik olan corsalarda ise problem çıktığını duymadım. Onlarda da dizel yok o ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abartmayın ya teknik hatalık bişeyi yok. Elektronik sistemleri diğer almanlara kıyasla daha az kontrolden geçmiş ve arıza ışığı yakabiliyor. Bu durum da Astra H'larda CIM denen direksiyon kolon modülünün değiştirilmesiyle çözümleniyor. Ben 7 sene kullandım ve elektronikten ziyade Opel'in mekaniğinin problemli olduğunu düşünüyorum. Airbag konusuna gireceksek, pek çok markada görülebiliyor.Hatta Opel'de ilk kez duydum diyebilirim. http://www.otokritik.com/forum/index.php?id=konu&goruntule=811&s=Kendiliginden-acilan-hava-yastigi http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?43365-hava-yast%FD%F0%FD-patlad%FD http://www.clubvwturk.com/archive/index.php/t-43365.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 citroen c3 ün dizel motorları cok iyi diyorlar o fiyata bulabilirsen c3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar