ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Önlükler falan hersey kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 akyım benim zamanımda neden yapmadılar lan şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 çok şaşırdım, hiç lafı falan edilmemişti. çat diye kalkmış.. tek tip kıyafet iyiydi ya, diğer türlü ne giysem derdi olcak. keşke iş yerinde de tek tip kıyafet olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 işyerinde erkek adamın ne giyim derdi mi olur la? gömlek kravat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 benim var valla... kızlar hemen diyor ane bunu dün giymemişmiydin sen diye.. modacı hepsi mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi iki gün üstüste aynı şeyi de giymeyiverin dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 döndürcen aga aynı gömlek kravatı iki gün üstüste giyme bi gün giy, araya başka giy, sonra o ilk gün giydiğini atma kirliye bi gün daha giyersin, sonra 2. gün giydiğini de 4. gün giyersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynısından 3 tane var diyorum zaten.. sabah sabah zor geliyor başka kıyafet bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bence saçma olmuş, parası olan gıcır gıcır giyinip gidecek parası olmayanlar ne yapsın modayı mı takip etsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fakir vs zengin, fight! Llama said: aynısından 3 tane var diyorum zaten.. sabah sabah zor geliyor başka kıyafet bulmak çok beğendim, aynı modelin hepsini aldım diyeydin, hatta bu M dün giydiğim XL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu parası olmayan utanır geyiği de baydı artık. ailesi fakir olan çocuk sanki hiç sokağa çıkmıyor tv izlemiyor. çocuk da olsa farkındadır zenginlik nedir fakirlik nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 negzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kavurma said: bence saçma olmuş, parası olan gıcır gıcır giyinip gidecek parası olmayanlar ne yapsın modayı mı takip etsinler? ya olay türban arkadaş... fakiri zengini düşünürmü hem zenginin fakir okulunda işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kavurma said: bence saçma olmuş, parası olan gıcır gıcır giyinip gidecek parası olmayanlar ne yapsın modayı mı takip etsinler? Ayakkabıdan bile belliydi zaten hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Llama said: ya olay türban arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Türban yasak hala. "yönetmelikte kılık ve kıyafetle ilgili getirilen sınırlamalar ise şöyle; -öğrenciler, öğrenim gördükleri okulun arması ve rozeti dışında nişan, arma, sembol, rozet ve benzeri takıları takamaz. -insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve mevsim şartlarına uygun olmayan kıyafetler giyemeyez, -yırtık veya delikli kıyafetler ile şeffaf kıyafetler giyemez. -vücut hatlarını belli eden şort, tayt gibi kıyafetler ile diz üstü etek, derin yırtmaçlı etek, kısa pantolon, kolsuz tişört ve kolsuz gömlek giyemeyez. -siyasî sembol içeren simge, şekil ve yazıların yer aldığı fular, bere, şapka, çanta ve benzeri materyalleri kullanamaz ve giysileri giyemez. -okul içinde baş açık, saçlar temiz ve boyasız olarak bulunur, makyaj yapamaz, bıyık ve sakal bırakamaz." http://www.trthaber.com/…t-artik-serbest-64861.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 said: Kız öğrenciler, imam-hatip ortaokul ve liseleri ile çok programlı liselerin imam-hatip programlarında tüm derslerde, ortaokul ve liselerde ise seçmeli Kur'an-ı Kerim derslerinde başlarını örtebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kur'an dersinde isteyen örtsün normal o. Kur'an dersi koyuyorsan en bastan bunu da yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 biz ortaokulda din derslerinde örtünmüyorduk adam bize toplu namaz kıldırıyordu hatırlıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kur'an dersi diye ayrı ders geldi şimdi secmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 xaty said: çok şaşırdım, hiç lafı falan edilmemişti. çat diye kalkmış.. tek tip kıyafet iyiydi ya, diğer türlü ne giysem derdi olcak. keşke iş yerinde de tek tip kıyafet olsa.. O_o mühendis değilmisin sen?? işe giderken ne giysem diye düşünen meendisten şüphe duyarım arkadaş! tüm gün bi tek robotların görüyor seni onlara güzel gözükmek istiyorsan başka tabii sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 antiban said: bu parası olmayan utanır geyiği de baydı artık. ailesi fakir olan çocuk sanki hiç sokağa çıkmıyor tv izlemiyor. çocuk da olsa farkındadır zenginlik nedir fakirlik nedir. ben ilkokuldayken hiç bilmezdim hani kim ne kadar zengin, aynı şekilde orta 2 ye kadar da bu böyle gitti sonradan anlamaya başladık. yıllar sonra "ulan ben kimlerle okumuşum piiii" dedirtecek insanlarla okumuşum o tek tip muhabbetinde algılamak zordu ha ilkokulda serbest olsun ortaokul lise yine üniformalı olsun derim hadi lisenin son iki senesi de serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ayrıca ben de 2 gün üst üste aynı şeyi giyenlerdenim, 3. gün değiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tek tip iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Patriotları tartışırken neler oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar