Soris Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 İstanbul Tıp dan Mehmet Ünal var. Onun yayınları gayet iyi bence bu konuda. Bir de dana nın dedikleri doğru. Bende aynısını diyorum o kadar supplementi gereksiz yere yutuyorsunuz. Aynı şeyi Perfect de diyor tili de diyor. Sporcu insanların belki biraz proteine biraz kreatine ihtiyacı var onun dışında normal bizim gibi insanların bunlara çok ihtiyacı yok. Gerçekten ihtiyacı olan adamlar steroid küründeki adamlar. Onlardan değilseniz kullanmaya hiç gerek yok bu zımbırtıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Detayli doncem buraya cok yogunum, pek ugrayamiyorum wot dosemek icin. Doktor stres testini gectin :) trollimiyorsan hosgeldin. Seninle cok guzel makaleler paylasip vakif olmadigimiz kisimlar hakkinda bilgi alisverisi yapabiliriz. Sana geri donecegim detayli olarak. Ama dediklerine buyuk oranda katiliyorum. Bu arada uzmanligin nedir? Endokrinologsan yasadik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kışın spora pek gitmemiştim, dün spor üyeliğimi yenilerken son 300 günde(10ay) sadece 45 kez gittiğimi öğrendim sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Perfectionist ah yok efendim ole iddali alanlarda uzmanlik yapan biri degilim nacizhane kan bankasinda calisan pratisyen hekimim tip disi bir alanda -psikolojik danismanlik y lisans ve doktoram var.md phd combosu. ole bodyci filan da degilim.hatta tek basina gobegim bile bircogunuza nida attirir. ama konu ilginc -body building- insanlarin dusunceleri motivasyonlari guduleri ilgimi cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 al mesela bunu iyi okuyun supp hakkinda burada sozu gecen sadece bir multivitamin..kosarak kacin..kosarak. herbal suppl mayo clinic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 neyi koşarak kaçın ,en başta içinde store olan bir siteden bilgi almak amaçlı birşey okumak çok saçma ,yani en azından ben öyle düşünüyorum ,adam herşeye zararlı diyip ondan sonra kendi vitaminlerini ve kitaplarını satması bomba ya ayrıca herşeyi geçtim ,bizzat vitamini,protein tozunu veya herhangi bir suppliementi alıp incelettirmedikten sonra burası internet ya her bulduğunuz şeyi aha makale ,aha bilimsel diye göstermek çok saçma osursan hikaye buluyorsun internet la burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Seperate haklisin bende zaten sadece olumsuz kisimlari okuyup birbirleri ile karsilastiriyorum.. onun disinda buyuk pazarlardan bahsettik bu urunler hatta en basitinden multivitaminler icin bile olumsuz yazi yazmak cesaret ister.bilimsel bir dergide de kolay kolay bastirmazlar ole seyleri. olumlu seyler yazan binlerce yer var..sununuzu arttirir bununuzu patlatir vs gibi..en basitinden su kicikirik multivitamin icin bile enerjinizi arttirir kendinizi guclu hissetmenizi saglar super olursunuz filan derler.yorgun musun al vitamin..grip misin al vitamin. o multi vitamin tabletin bana saglayacagi enerji icindeki nisasta dolgu maddesi ile disindaki jelatinimsi tabakayi sindirip alacagim enerji kadardir. hic bir vitamin mineral enerji vermez veremez. keza vitamin eksikligi sebebi ile ugrayacagim hasarlar ile karsilasmam icin vitaminsiz kalmam gereken sure sadece balik yemek sureti ile bir yelkenli ile okyanusa acilip amerikayi kesif yolcugunun bilmem kacinci haftasinda anca ortaya cikacaktir. gunde 1 dilim kadar ekmek yiyorsaniz haftada da 1 elma goturuyorsaniz super vitaminsiz kalmaniz beklenmez. ha eser elementler demir gibi major ihtiyaclar ayri konu..onlarda sıkıntı harbiden mevcut..cevremde bir cok demir eksikligi anemisi mevcut iyi biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Kesinlikle haklısın ama merak etmemen gereken konu ,kimse iyice araştırıp soruşturup hatta deneyenlerden fikir almadan burda gr. birşey kullanmıyor :) Birşey dediğimden kasıtta steroid falan değil yani multivitamini bile 50 kere sordum ben mesela ne alayım nasıl alayım diye.İkna olmadan onu bile almadım yani.Burda herkes aynı kafada görebilirsin zaten.(killer hariç onun kafa kırık asdasfasjkg) Özetle büyük pazarlar ve güzel lanse ediyorlar tabiki ,sonuçta insanın vulnarable olduğu konulardan biri budur bence ,götü göbeği eritmenin hızlı çareleri ,bicepsleri 3253524 cm yapmanın kolay yolları ,ironman'e 10 adım vs vs uzuyor gidiyor. Ha bir de olay şurda aslında ,türkiyedeki futbol anlayışına benzetiyorum ben özellikle bu bodybuilding sporunu ,herkes biyolog bu konuda ,herkes kimyager ,herkes hekim ,herkes herşeyi çok iyi biliyor ,futbolda olduğu gibi herkesin bir fikri var Kİ insan vücudu lan konu ötesi mi var ,hani belki de bir kişinin en zor fikir sahibi olabileceği bir konu ama yapacak birşey yok işte ,bende araştırma yaparken 10 sekme açıyorsam 5i negatif 5i pozitif bir konuda ,gel de inan bakalım hangisine inanacaksın :) O yüzden dedim biraz da internet burası hele de her kafadan ayrı ses ,manyak da çok akıllı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben meyve sebze yemiyorum, almayayım mı multivitamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 @SEPERATE LAN! SDFASD @DANA22 supplementler topiğini şöyle 3 5 karıştır bak neler yazmışım asdfdsa Memphis7 said: ben killerden resim bekliorum BEFORE AFTER SAYFA 74-78 LAN ORDA yağ oranım %13-14müş sfsf ne akıyomşum ya sırt kol falan şimdi eser yok ihç birinden ama beyler size bişey söyli mi ? http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13604_10152442182890301_1747379602_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oh.74 deki direk danerdarlaci meteri..survivor arizasi yancisi.son anda survivorda yarismaci olmaktan donen kas insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben kaslı değilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Easy day is yesterday :) Bugun okudum shakerin birinde guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Laorx said: ben meyve sebze yemiyorum, almayayım mı multivitamin? O zaman yiyeceksin kardeş. Çok üşeniyorsan suyunu sıkıp içeceksin. Meyve çok koyma ama. Ona da üşeniyorsan parasını bastırıcan vitamin bardan sebze suyu sıktıracan kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1 bardak portalak suyunda günlük c vitamini ihtiyacının %150si varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 fakat ben ananas suyu tavsiye ediyorum kas iyileştirici enzimleri harekete geçiriyor c vitamini veriyor hemde ananasaldırdım diye geyik yapılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Wolas said: fakat ben ananas suyu tavsiye ediyorum kas iyileştirici enzimleri harekete geçiriyor o ne? kas iyilestirici enzim? o ne farkli soylemdir ki. insanlari aldatmaya sevkeder. bir de sey var bagisiklik sistemini aktive eder korunmaniza yardimci olur.. af buyrun ama suratinizin ortasina bir kafa atsam bagisiklik sisteminiz daha fazla aktive olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bromelain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Wolas said: bromelain Bromelain is an enzyme found in pineapple juice and in the pineapple stem. People use it for medicine. Bromelain is used for reducing swelling (inflammation), especially of the nose and sinuses, after surgery or injury. It is also used for hay fever, treating a bowel condition that includes swelling and ulcers (ulcerative colitis), removing dead and damaged tissue after a burn (debridement), preventing the collection of water in the lung (pulmonary edema), relaxing muscles, stimulating muscle contractions, slowing clotting, improving the absorption of antibiotics, preventing cancer, shortening labor, and helping the body get rid of fat. It is also used for preventing muscle soreness after intense exercise. This use has been studied, and the evidence suggests bromelain doesn’t work for this. Some people use a product (Phlogenzym) for arthritis (osteoarthritis) that combines bromelain with trypsin (a protein) and rutin (a substance found in buckwheat). Bromelain used in this way seems to reduce pain and improve knee function in people with arthritis. There isn’t enough scientific evidence to determine whether or not bromelain is effective for any of its other uses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bmc den gnc den filan birileri gelip sıkıcak topuklarıma birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 zararı yokmuş işte yiyin iyi gelir, mala gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 olmamış bak o işler böle olur. Bromelain was approved in Europe as an effective remedy for swelling and inflammation after surgery. Research shows that the bromelain enzyme may lower swelling, stop bruising, speed up healing time, and reduce pain in individuals following surgical procedures. One double-blind study of over 150 women who received episiotomies (surgical cuts in the perineum) during childbirth, found that women given high doses of oral bromelain over a period of 3 days, beginning 4 hours after delivery, showed a huge decrease in swelling, inflammation, and pain. Ninety percent of women taking the supplement showed excellent recovery compared to 44% of women in the placebo group. Studies shows that bromelain may speed up healing time after a physical or sports injury. Taking it has been linked to reduced inflammation related to sprains, strains, bruises, tendinitis, as well as other minor muscle injuries. birde kaynak verilir millet nerden alındığını kimin tastik ettiğini anlar http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/bromelain/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 peki..bromelain Possibly Effective for... Arthritis (osteoarthritis) when used in combination with trypsin and rutin. Possibly Ineffective for... Preventing muscle soreness after exercise. Insufficient Evidence to Rate Effectiveness for... Knee pain, severe burns, inflammation, reducing swelling after surgery or injury, improving antibiotic absorption, hayfever, preventing cancer, shortening of labor, making it easier to get rid of fats, ulcerative colitis, and other conditions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yaw neyin tartismasi..bu bi enzim anam babam fibrin yikiyor.eger spor yaralanmasi yada kronik hasara bagli fibrin deposuna bagli artrit varsa fibrini eritmek suretiyle onun iyilesmesinde katkida bulunuyor.. siz simdi body yaparken fibrin depoluyorsaniz af buyrun ama kendi kendinizi sakatlamaktan baska bir yapmiyorsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar