Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pazartesi göğüs
cuma bacak
cumartesi cardio

bu internasyonal dfgdk

ya bacak yaptım da korka korka yapıyorum bel mel acıyo ya. anttan sonra geçiyo ama. napcam bilmiyorum =(
Mesaj tarihi:
tili geçen gezinirken gördüm büyük ihtimal biliyorsundur ama olsun yine yazacam

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=123812871

Bu başlık tam sana göre.

Bir de ben yoga ya yine başladım böyle şeylere gerek yok sanırım yoga direk işi bitiriyormuş diyorlar.
Mesaj tarihi:
Soris said:

tili geçen gezinirken gördüm büyük ihtimal biliyorsundur ama olsun yine yazacam

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=123812871

Bu başlık tam sana göre.

Bir de ben yoga ya yine başladım böyle şeylere gerek yok sanırım yoga direk işi bitiriyormuş diyorlar.

aha. yazıların hepsini zamanında tek tek okumuştum ama bir başlıkta toplanması güzel olmuş. posture la ilgili sorulara direk copy paste yapıp al oku demek lazım
Mesaj tarihi:
Bu fat loss donemini atlatiyim sirf ust gogus giricem. Omuzlar dag gibi oldu, gogusun alti da yanlari da iyi. Ama ustu bos kaldi. Uzun boylu adamin en buyuk derdi gogusun ustudur dediler inanmadik al simdi amk. Neyse doldurucam her turlu. Abanicam.

Incline bench press
Incline cable flyes
Chest machine press
Cable Low pull mu ne hani su aparkat cekermis gibi olani tek tek yapasim var bi de

Boyle giricem itirazi olan var mi? Hepsi 4 set.
Mesaj tarihi:
Bende önümüzdeki 5 ay fat loss a giricem kas a yağ yaktıktan sonra gireyim diyorum. 5 aydır hiç spora gitmedim 3% yağlanmışım zaten. Tiliyle yazdığımız program kası korumak için + if + ketosis bakalım nasıl yağ yakacaz. Vücutta 23 kg saf yağ varmış. 10-12 si gitse süper olcak.
Mesaj tarihi:
Yanlis bilgiler olsa da genelinde guzel bir yazi olmus. Ama bana pek birsey katmadi. Soris'in basligindaki yerleri okuyun. Cok daha farkli bakis acilari ve fikirleri olan adamlarin yazilari var. Burda yazanlar biraz klise.
Mesaj tarihi:
Ben okudum ama ant öncesi ve sonrası birsürü şey listelemiş ben aç karnına gidiyorum antrenmandan sonra 2 saat filan geçerse ve o arada da birsürü şey yaparsam kortizol çıkabiliyo sadece onun dışında antrenman yapayım 2 saat karnım acıkmıyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...