Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

vucut olculerim 105-75-95

oldugu icin bel kica gore inanilmaz ufak duruyor ya da kic buyuk zaten neyse iste, baya tirt gozukuyor yandan kesit olarak

da pek kilo vermekle ilgisi yok gibi, dokununca hele sert dokuya ulasmam baya kolay, tas catlasa 3-4 cmlik bir incelme olacak gibi yan kesitte
kaba etlerde son ay verdigim kilolarla beraber ayaktayken hafif kasinca yandan iceri gocme olayi da basladi, ne kadar siginifikatif tabi bilemiyorum da

bacak icin chart bulamadim da varsa gostereyim, adeta bir volverin oldugum icin killari gecip ince detaylari gosterecek kamera ve ayna bulamadim su an

kalan her yer gelisebilir de su anda zaten kilo kaybetmekle ugrasiyorum, yaglar azaldikca bacak vucudun kalanina gore daha bir abomination gibi duruyor

rep agirlik etc olarak da front squatta 30 kgdan agir dumbbell yoktu salonda, onunla yapiyorum rack falan olmadigi icin, 3x8-12 genelde

smithte de 50-55 falandi yapmayi biraktigim sirada duz squat, o da benzer rep araliginda
Sosyal ağlarda paylaş

estetik için çalışan kimse her yerini çalıştırmak zorunda değil. bacak çalışmanın aküt hormonal etkisinin vücudun diğer bölgelerinin gelişmesine katkısı göz ardı edilebilir(en son bu sonuca varılmıştı)
bacak çalışmayan birinin az gelişmesini ben şuna bağlıyorum: vücut en zayıf halkası kadar güçlüdür. bacak çalışmadığı için bacakları güçsüz olan birinin diğer hareketlerde gelebileceği nokta sınırlıdır. ancak bacakları zaten güçlüyse adamın(geçmişte yaptığı sporlar veya genetik) bacak çalışmanın katkısı kalmıycaktır. bacak zayıf halka haline gelinceye kadar tabi ki

kgm sözleşmesi okumaktan garip bir dille yazıyorum şimdi de lol.
Sosyal ağlarda paylaş

birsey daniscam bende

simdi ilk baslarda
fifer scissors i neredeyse hic yapamiyordum
bacaklar kuvvetsiz alt karin kuvvetsiz filandi

simdi 25 tekrar yapabiliyorum ama bu bacaklari hala tam olarak 90 dereceye getiremiyorum ( 60 da filan kaliyor ) . kuvvetsizlikle mi alakali bilemiyorum.
ne ile alakali tam olarak ya da nasil gelistirebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

2. dk ya kadar izledim gercide

hareketlerin yuzde 70 i p90x in icerisinde var
niye sakatlanma riski var killer?

bazı hareketler direk tek ayak ,tek el üzerinde hoplama zıplama abi ,hani güç olarak kontrolde olsan bile denge falan da var işin içinde ,zıplayacam hoplayacam derken az kaykılsan burktun ,sakatladın bir tarafını

tek ayak tabure midir masa mıdır ona zıplama da benim bile içim gitti asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...