Cheaz Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 onlar dogal mı bench mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 baklavalı kadın olmaz ya, olmasın bi zahmet. Sezeryanda zor oluyor, normal doğursa ayrı dert, vajinismus olsa hepten boku yedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 vucut olculerim 105-75-95 oldugu icin bel kica gore inanilmaz ufak duruyor ya da kic buyuk zaten neyse iste, baya tirt gozukuyor yandan kesit olarak da pek kilo vermekle ilgisi yok gibi, dokununca hele sert dokuya ulasmam baya kolay, tas catlasa 3-4 cmlik bir incelme olacak gibi yan kesitte kaba etlerde son ay verdigim kilolarla beraber ayaktayken hafif kasinca yandan iceri gocme olayi da basladi, ne kadar siginifikatif tabi bilemiyorum da bacak icin chart bulamadim da varsa gostereyim, adeta bir volverin oldugum icin killari gecip ince detaylari gosterecek kamera ve ayna bulamadim su an kalan her yer gelisebilir de su anda zaten kilo kaybetmekle ugrasiyorum, yaglar azaldikca bacak vucudun kalanina gore daha bir abomination gibi duruyor rep agirlik etc olarak da front squatta 30 kgdan agir dumbbell yoktu salonda, onunla yapiyorum rack falan olmadigi icin, 3x8-12 genelde smithte de 50-55 falandi yapmayi biraktigim sirada duz squat, o da benzer rep araliginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 estetik için çalışan kimse her yerini çalıştırmak zorunda değil. bacak çalışmanın aküt hormonal etkisinin vücudun diğer bölgelerinin gelişmesine katkısı göz ardı edilebilir(en son bu sonuca varılmıştı) bacak çalışmayan birinin az gelişmesini ben şuna bağlıyorum: vücut en zayıf halkası kadar güçlüdür. bacak çalışmadığı için bacakları güçsüz olan birinin diğer hareketlerde gelebileceği nokta sınırlıdır. ancak bacakları zaten güçlüyse adamın(geçmişte yaptığı sporlar veya genetik) bacak çalışmanın katkısı kalmıycaktır. bacak zayıf halka haline gelinceye kadar tabi ki kgm sözleşmesi okumaktan garip bir dille yazıyorum şimdi de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544277_10151585419895229_542839814_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çok iy ilan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 devamı da vardı bunun. ama rakı sikko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Pilates ne ya. Gay sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=POdzasJklxw fitnessın ne kadar gereksiz işler çıkardığını gösteren vidyo buyrun. denemeye kalksan sakatlanırsın başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bu abi zaten o vücudu bu hareketleri yaparak yapmıyo. basıyolar roidi anasını satim sonra caka satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Vallahi abi aşşşşmış tek el şınavı fantezi dünyasına uyarlamış oradan sonra bnm çektiğim de şınav mı laaan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 2. dk ya kadar izledim gercide hareketlerin yuzde 70 i p90x in icerisinde var niye sakatlanma riski var killer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 birsey daniscam bende simdi ilk baslarda fifer scissors i neredeyse hic yapamiyordum bacaklar kuvvetsiz alt karin kuvvetsiz filandi simdi 25 tekrar yapabiliyorum ama bu bacaklari hala tam olarak 90 dereceye getiremiyorum ( 60 da filan kaliyor ) . kuvvetsizlikle mi alakali bilemiyorum. ne ile alakali tam olarak ya da nasil gelistirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 jacabo said: 2. dk ya kadar izledim gercide hareketlerin yuzde 70 i p90x in icerisinde var niye sakatlanma riski var killer? bazı hareketler direk tek ayak ,tek el üzerinde hoplama zıplama abi ,hani güç olarak kontrolde olsan bile denge falan da var işin içinde ,zıplayacam hoplayacam derken az kaykılsan burktun ,sakatladın bir tarafını tek ayak tabure midir masa mıdır ona zıplama da benim bile içim gitti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o sakat zaten =) ben genel olarak hareketlere mi dedi diye merak ettim sakatlik cikarmiyim basima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ya işte kontrolsüz yapılan hareketler belli, daha doğrusu kontrol isteyenler diyelim ,ben olsam onlara hiç bulaşmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cok güzel hareketler var o videoda yapabiliosanız es gecmeyin , muscle up i deniyorum deniyorum olmuyor cok zor yalnız sakatlanma konusunda dogru demis agırlık gibi degil güclü degilsen kırarsın bir tarafını yapıcam derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/388513_10151313483576456_2021950989_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402667_10151535034046278_750194122_n.jpg %99'unuz bilmez de bilen varsa yine de paylşim dedim RIP GÖZLÜKLÜ BUILDER THE UNCROWNED MR.OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 böbrekleri eline almış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bunlar steroid kullanmıyo dimi? bide; bende 1.5 aydır gidiorum, su protein tozuna baslcıaz kuzenle ama amino asit alsakmı almasakmı bilemedik sanırım gerek yok ilk etapda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 En sonunda birakmis bobrekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Memphis7 said: bunlar steroid kullanmıyo dimi? bide; bende 1.5 aydır gidiorum, su protein tozuna baslcıaz kuzenle ama amino asit alsakmı almasakmı bilemedik sanırım gerek yok ilk etapda wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 streoidsiz olmaz demi öle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar