Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

ikaya_219 said:

GodBlessStoya said:

yeterli beslenebiliosan whey gereksiz,ekstra bir durum yok yani whey için.
kendine göre ayarlıcaksın işte programını deneyerek,şekeri sıfırlıcaksın,eppek yemiceksin kötü yağlardan uzak durcaksın falan.
eski postlara bak yazio bi sürü şey

Whey in mantığı zaten çabuk sindirilmesi diğer protein kaynaklarından aldığın proteinin saatte 8 10 gr ını falan sindirebiliyormuşsun yani öyle okumuştum bir daha araştıracam

yalan onlar yalan

Valla yalan olduğunu düşünen almaz isteyen de alır bu kadar basit para bizim cebimizden çıkmadığı müddetçe sorun yok

Ama yurtdışına göre 2 kat ödemek de koyuyor insana Türkiye çok pahalı sporla uğraşanlar için
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende tek kol dumbell preacher curl yaparken sol yanıma kramp gibi bişey girdi 2 gündür ağrı var acile gittim ağrı kesici verdi şimdi de göğüs bölümüne gidicem valla spor güzel şey be kardeşim ama çok dikkatli yapılması gerekiyor

Doğru yaptığında seni dinçleştirir gençleştirir güçlendirir ama yanlışını gördüğü an gözünün yaşına da bakmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Glutamine supplementasyonu ise yaramiyor.

http://www.jssm.org/vol2/n4/7/v2n4-7pdf.pdf

http://sportperformance.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/glutaminesupplementation.pdf

http://www.bodybuildingweb.net/blog/does-glutamine-work/

Gayette yarıyor ağır ant.sonra aldığında kas ağrılarına iyi gelir toparlanma sürecini kısaltır
Sosyal ağlarda paylaş

Glutamine may sound like a miracle muscle builder, but there is some things we have to remember. During a bulk phase you will be eating a lot of protein, therefore getting a lot of glutamine already. Since it is a non-essential amino acid, the body will also be able to quickly manafacture the extra glutamine it needs postworkout. The intestinal gut also takes a particular liking to glutamine. In fact about 90% of glutamine is absorbed directly by the intestine to be used for energy. So, in essence most of the glutamine you take, just goes down the toilet anyways!
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Perfectionist said:

Linkleri bi daha oku istersen?

Ben yaradığını iddia etmiyorum ama bi oku bence sen de o linkleri. Telefondan sadece ilkine bakabildim şöyle bi. 12 gün içinde Kilo verme üstüne olan etkisi hakkında yazılmış sanki?

Oku oku biraz daha oku. 3 tane linki bosuna atmadim :) ozenle sectim her birini :)

Killer, arginine mega tras olum sakin alma. Kaya kemirsen daha faydalidir :) Benim dolapta 400gr primaforce aakg var veriyim cok istiyorsan. Hem ise yaramiyor hem de les gibi tadi var. Hala ikna olmadiysan makale linkliyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

sabonis said:

Perfectionist said:

Linkleri bi daha oku istersen?

Ben yaradığını iddia etmiyorum ama bi oku bence sen de o linkleri. Telefondan sadece ilkine bakabildim şöyle bi. 12 gün içinde Kilo verme üstüne olan etkisi hakkında yazılmış sanki?

Oku oku biraz daha oku. 3 tane linki bosuna atmadim :) ozenle sectim her birini :)

Killer, arginine mega tras olum sakin alma. Kaya kemirsen daha faydalidir :) Benim dolapta 400gr primaforce aakg var veriyim cok istiyorsan. Hem ise yaramiyor hem de les gibi tadi var. Hala ikna olmadiysan makale linkliyim :)

Sende veya 3 5 kişide işe yaramaması herkes için aynı sonucu doğurucağı anlamına gelmez 10 kişiye yaramaz 5 ine yarar bu kişiden kişiye değişebilir

Bazıları bir ürüne inanılmazdı derken bir kısım insan evladı çıkıp berbat işe yaramaz diyebiliyor yani denenmeden bir şey denemez

bu supplement işe yararlığı mevzuuuuuu genele uygulanamaz
Sosyal ağlarda paylaş

ikaya_219 said:

Perfectionist said:

He ya bilimadamlari da oyle diyo.

Birak makaleyi beaa herkese uymaz bu isler diyorlar.

Hee keşke dediğin gibi olsaydı sana yarayan supplementlerin ismini söle de madem herkes onları kullansın ne diye arıyoruz boşuna

Bosuna ariyorsun zaten. Glutamine alip rob riches mi olcaksin? Idmandan sonra iki tane amino attin diye kalflarindan damarlar mi fiskircak? :D yea right. Ayni kafayla devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...