Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kalkan oturur zararla öfkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 öfkeyle ağırlık basan zararla oturur afasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 öfkeyle basan kalkana oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kalkana basan öfkeye oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sağdan soldan ufalmışın lafları geliyo artizlenmeler falan var. siz bi bekleyin bakim. omzumda sadece hamlık ağrısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Olm kuculmussun :( Kigtropin yolliyim sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 creatine, glutamine ve BCAA hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar? creatine zararlıymış uzun kullanımda mesela, 2 ay kullan 2 ay bırak şeklinde falan kullanmak gerekiyormuş. o tür bir şeyi kullanmam açıkçası... o yüzden onu pek kullanmayı düşünmüyorum ama diğer ikisi eğer yararlı olur diyorsanız deneyeceğim zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 küçüldüm evet mk bekleyin siz noyzura da ta.ak geçiyo benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sabonis said: creatine, glutamine ve BCAA hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar? creatine zararlıymış uzun kullanımda mesela, o yüzden onu pek kullanmayı düşünmüyorum ama diğer ikisi eğer yararlı olur diyorsanız deneyeceğim zannedersem. Creatine alınca su içmene olsun her şeyine dikkat etmen yani işi daha bi profesyonel boyuta taşıman lazım o yüzden geç gitsin onu. Glutaminede gereksiz. Bcaa+protein al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu creatine'i pek beğenmedim açıkcası, 1 ay kullandım hiç bi fark göremedim, arada 1gr falan atıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Soyle Bodyforumtr ergenleri gibi muhabbet cevirmeyin. Creatine alinca neyi profesyonel yapman gerekiyor? Gun icinde adam gibi su icmiyorsan zaten yapma spor mpor. Ayrica uzun vadede zararli oldugunu gosteren hicbirsey yok. Kisa vadede zaten zararsiz. Uzun vadeli zararlari icin (5 yil) su anda devam eden bir arastirma var. Ayrica gun icinde yuksek protein tuketen birsininin gidip bcaa suplementasyonu yapmasi baya gereksiz. Hepsi icin makale linklerim ama useniyorum. Pubmed i karistirin cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oha tepkiye bak ne desem bilemedim en iyisi susmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hacı alakasız girdin ama yeni başlayan 2 yazı okumuş adam muhabbeti o glutamini çok öneriyo la bi arkadaş sağlam sevdiğimde bi adamdır. perfect ne dyiosun? ağrılarım gelişmem falan arttı diyo almadan ve alarak denemiş iki türlüde hani çok değişken var tabi de fayda gördüm diyo. ben bi ara almıştım biotech hiç bişey anlamadm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 @troglodyte perf. e katılıyorum. neyse.. abi yine aynı şey. eğer sağlam protein alıyosan, zaten o glutamine'i örnek spor öncesi sonrası alıcaksın. on whey gold'da zaten alacağın kadar glutamine var. gerek yok bence. illa bişi almak istiyosan bcaa daha faydalı glutamine alana kadar. ki o da var protein tozunda aslında o da çok şart deil. Bence önem sırasına göre ek gıdalar: 1- protein tozu 2- multivitamin 3- omega 3-6-9 4- creatine 5- beta alanine //-----------------bu çizginin altı bence ekstra. taurine (Betaine) bcaa (p.tozunda var bence gerek yok) -> 3 çeşit amino-asit: leucine, isoleucine and valine. bunların içinde de en en önemli olanıdır ve en konsantre amino asittir. (Leucine) //-----------------o çizgi burda sona erdi. yağ yakımı için ise en güzel ve doğal: 6- yeşil çay (veya ekstraktı) (kanıtlandı güzel yağ yaktım geçen yaza doğru sayesinde) illa bişiler kullanılacaksa bunlar kullanılmalıdır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Gunde kilo basina 2-2,5gr protein tuketen adamin bcaa ihtiyaci soz konusu degil zaten. (Maraton kosmuyorsa) ispatlari mevcut. Glutamine supplementasyonu ise yaramiyor. Agirlik calisan erkeklerde yapilan 2 ayri calisma ile kanitlandi. Bagirsak sagligi ve yuksek doz alimda bagisiklik destegi mumkun sadece. Ayrica vg yapanlarin %90i gunde 5-10gr aliyor. Bu miktarlar kana bile gecmiyor. Arastirmalarda deneklere kilo basina 0,4gr ve uzeri verilmekte. Ayrica kemarlos un yaptigi liste cok guzel. Gayet mantikli. Sadece kafein eklenebilir. O da zaten kahveden aliniyor. Omega3 en baba supplementi bile tokatlar. Ama herkes bcaa glutamine pesinde. Tepki konusunda ise, okumadan fikir beyan edince tepkiler normal. Ayni seyler onlarca defa yazildi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 basligimiz tekrar eski guzel gunlerine donmus son sayfada. ben de dun okudugun yeni bir makaleyi paylasayim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben geri geldim ondandır sdf bugün omuz antrenmanı yaptım arka omuza 18 kg ile girdiğim sırada omzum aynen şunu dedi: sen şimdi bırakmassan, ben seni hepten bırakırım. bıraktım ben de bacağa geçtim dfgdf yavaş yavaş sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Perfectionist said: Gunde kilo basina 2-2,5gr protein tuketen adamin bcaa ihtiyaci soz konusu degil zaten. (Maraton kosmuyorsa) ispatlari mevcut. ... ... ... ... abi bişi dicem. bana çok yardımın da dokundu oturup özel mesajdan destan yazmışlığın vs de var ama hep burada şunun kanıtı var bunun kanıtı var, şu yanlış bu doğru diyorsun ama daha doğru düzgün referans verdiğini görmedim mesela. 3-4 tane doktor yorumu okudum creatine için, profesyonel sporcu değilseniz hiç gerek yok boşuna böbrekleri yorarsınız, uzun vadeli kullanırsanız da zarar görür böbrekler, hatta kısa vadede bilmediğiniz bir böbrek sorununuz varsa, creatine bunu ileri götürür falan demişler. şu tür iddialı şeyler yazdıktan sonra bi referans versen, bi link göstersen bişi yapsan ya keşke. sana göre steroid hariç hiçbir supplement'ın zararı yok sanki yani öyle bir hava alıyorum :D tam kokrulacak body'ci tipi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Sabonis, yarari yok ki zarari olsun :) Cogu direkt tuvalete gidiyor. Hangi konularda makale istiyorsun? Merak ettiklerini madde madde yaz sirayla referans veriyim. Bu arada tiLi sen hangi makaleyi linkleyeceksin? Bu ay (ocak 2013) cikisli yeni bir makale var. Kahvaltinin total energy balansina etkisi uzerine. Eger o degilse onu da yaziyim. IF yapmak icin bir sebep daha cikti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 @perf hadi olm bekliyom hala atmadın. merak ettim. link link diyonuz atsanıza olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Abi is seyahatindeyim. Acil isim cikti. Kahvalti ile ilgili arastirma asagida. Energy balansina etkisi anlatilmis. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23340006 Gerisini sonra atiyim telefondan bulmam cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bir sorum var. Evde bechpress var. ornegin 3x10 yapiyorum ama yavastan az gelmeye basladi. 10 degilde 12x3 yapiyorum,sizce agirlik almalimiyim ? Agirlik arttirmak yerine 4x10 yapsam ya da iste simde suan yptigim gibi 12,15 x 3 yapsam kas gelisimi icin fark ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 set arttır hızlı yapıyosan yavaş ya 15-12-10-10-8 en son yapabilceğin set hafif gelirse. bunu yapana kadar 5 setli farklı tekrarlı denemeler yapabilrisin. ha son dediğimi de yaparasn max ağırlıkla yeni ağırlık al tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Teori bichizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 gençler bu arada hst'de bu kışki ilk cycle'ımdayım. 10lardayım ve güzel değişimler gözlemliyorum. daha önce de yazdım şimdi de tekrarlıyorum: steroidsiz bodybuilding'de mutlaka çok sağlam bir yer edinecek bu sistem. deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar