Soris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 HEÇ ESTETİK DEĞEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Soris said: HEÇ ESTETİK DEĞEL /summon killer dfgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 damar olayı beni bozuyor. Damarlı damarlı kol nedir yahu kadavra gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 %100 natural adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 samaella said: damar olayı beni bozuyor. Damarlı damarlı kol nedir yahu kadavra gibi. Damar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Jaegerjaquez said: %100 natural adam supplement bile kullanmamış bakınız sadece et ve yumurtayla beslenmiş!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 30 yumurta ne ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bence damarlar yumurtadan olmus. bilmiyorum oyle bir etkisi var mi ama gunde herhangi biseyden yumurta buyuklugunde 30 tane yersen 2 senede damarin cikar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Cık. Steroid ürünü bu adam, para yetiştiremediği şey steroid zaten eheh. EAT CLEN TREN HARD. bir atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 penisten eser yok adamda içine kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 o eski çükümdeeen eser yok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 winstrol içindeee yüzerim şimdiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 GodBlessStoya said: samaella said: damar olayı beni bozuyor. Damarlı damarlı kol nedir yahu kadavra gibi. Damar iyidir. başka yerde iyidirde kolda ıhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 o damarın gözükme olayı deri inceliği ile alakalı ya büyüyüp küçülmesi ise vucuttaki nitrikoksit, nitrikoksiti de l-arginine aminoasidi salgılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 damar çapı artıyorsa kan miktarı da artıyordur düz mantık olarak. Aynı kalırsa pek mantığı yok çünkü , kurumuş dere misali :D Ama kimileri var bicepsin oradan aort geçiyo sanki aq kocaman damar. Kalp acaba ne alemde bu arada kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 günde 8 yumurta yiyebildigim zamanlar( 3 tam + 5 beyazı ) kendimle gurur duyuyordum.. ki şu ara haftada 10 tane anca yiyorumdur.( bol bol yogurt tüketiyorum artık yumurta yerine ) adam 30 yumurta yiyor günlük. bu adam osurup sıçmadan önce 1km radius tahliye ediliyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ben bazen bir oturuşta 10 tane tam yumurta yiyorum. Balıktan çok sıkıldığım zamanlar haftada 1 yapıyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Black_Hand said: günde 8 yumurta yiyebildigim zamanlar( 3 tam + 5 beyazı ) kendimle gurur duyuyordum.. ki şu ara haftada 10 tane anca yiyorumdur.( bol bol yogurt tüketiyorum artık yumurta yerine ) adam 30 yumurta yiyor günlük. bu adam osurup sıçmadan önce 1km radius tahliye ediliyordur kesin. abi 30 yumurta 2.5kg et yediği falan yok adamın roid freaklerin alayına sor sana günde 4 porsiyon whey 1kg et 300gr lor 20 yumurta 1litre süt içiorm falan derler. standart yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bizim salonda var bi abi açık açık roid reklamı yapıyo ztn harcadığınız vakte değmez basın geçin diyo. adam 2-3 shake atıyomuş haşlama et fln yiyomuş azcık. yediklerini saydı ben bi öğünde falan yiyorum onları şaka gibi. ayda bir iki şımartıyomuş kendini biftek falan anında yağ yapıyomuş adamda ne yese. 3 aylık mı ne kür yapmş 7 kilo almış 1 falan vermiş sonra normale dönünce. temiz oldu falan diyodu. adam dürüst hiç değilse sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Hah bak öyleleri samimi en azından, ha yine de roidçi diye toşağımı geçerim o ayrı. En çakalı nabza göre şerbet veren hocalar. full str vespeech kasmış oluyor bunlar. Nabzını ölçüyo inceden roide gircek kadar kırık olmadığını görünce çılgın gibi supplementleri övüyor satmaya çalışıyor,baktı roid/ekmek yapıcak kadar kırmış kafayı veriyor ilk kürden 4-5 ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Cheaz said: 12km / saat ŞAKA MISINIZ LAAAN 9KM/H DE 6 DAKİKA KOŞABİLDİM KAN TER İÇİNDEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 u weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 göbek erisin de bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yarın 7dk koşarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 1 ay devam et öyle bi açılır ki vücudunla ciğerler lol 6 dakika so casual diceksin.. sigara var mı bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar