Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Black_Hand said:

günde 8 yumurta yiyebildigim zamanlar( 3 tam + 5 beyazı ) kendimle gurur duyuyordum.. ki şu ara haftada 10 tane anca yiyorumdur.( bol bol yogurt tüketiyorum artık yumurta yerine )

adam 30 yumurta yiyor günlük.

bu adam osurup sıçmadan önce 1km radius tahliye ediliyordur kesin.

abi 30 yumurta 2.5kg et yediği falan yok adamın roid freaklerin alayına sor sana günde 4 porsiyon whey 1kg et 300gr lor 20 yumurta 1litre süt içiorm falan derler.
standart yani
Sosyal ağlarda paylaş

bizim salonda var bi abi açık açık roid reklamı yapıyo ztn harcadığınız vakte değmez basın geçin diyo. adam 2-3 shake atıyomuş haşlama et fln yiyomuş azcık. yediklerini saydı ben bi öğünde falan yiyorum onları şaka gibi. ayda bir iki şımartıyomuş kendini biftek falan anında yağ yapıyomuş adamda ne yese.

3 aylık mı ne kür yapmş 7 kilo almış 1 falan vermiş sonra normale dönünce. temiz oldu falan diyodu. adam dürüst hiç değilse sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Hah bak öyleleri samimi en azından, ha yine de roidçi diye toşağımı geçerim o ayrı.
En çakalı nabza göre şerbet veren hocalar. full str vespeech kasmış oluyor bunlar.
Nabzını ölçüyo inceden roide gircek kadar kırık olmadığını görünce çılgın gibi supplementleri övüyor satmaya çalışıyor,baktı roid/ekmek yapıcak kadar kırmış kafayı veriyor ilk kürden 4-5 ilacı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...