GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Killer said: ya hacı git denklem falan kas gelmişin body buildera estetik muhabbeti yapıyon dfkgdf. senin estetik değil demen çok kaslı olması, benim estetik değil demem anatomisi ve kas orantısı. sorise falan diyebilirsin öyle şeyleri sdfs bura ıy çok kaslı doldu gidiyom ben bi süreliğne görüşürüz @perfect sytnha soruma cevap vermedin bicepsini keserim bilimadamı ardeth haklı olm bende hiç hoş bulmuyorum bodybuilderları. high-end fitness iyidir ötesi çirkinleşiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben gidiyom hacı zaten size sağlıklı sporlar koşu bandı pislet falan sdkfsd perfect nutri ömlerinizi beklyiroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SENDE Mİ BRÜTÜS MK benim dilimden bi perfect anlıyo o konuda sanırım harbi gttim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Killer said: soris sana gitmez onlar ya tarzın değli fgfh http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/547394_528796803799704_1955860697_n.jpg Ardeth said: ne bu abi dünyanın en çirkin kaslıları yarışması mı bu iyi abi gayet düzgün estetik vücudu var bundan sonrası bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ardethle nutriye katılıyom Killer sen bu kafayla kesin başlarsın la anaboliklere. Öyle bir tipin var senin. Valla benim kararım artık önce holywook look yapıp sonra o arada güç tablosunda novice ile intermediate arası değerleri kaldırıp şöyle adam gibi chin up dips takır takır şınav vs yapabilcek konuma gelip güçlendikten sonra bu durumu maintain etmek için çalışırım öbür yandan full yoga ve kardiyo yardırcam bu da bi 4-5 seneyi bulur haha Holywood look için visual impact musclebuilding programına başladım bu hafta. Araya halter de ekledim kendim biraz değiştirdim. Bu da son artık değiştirmem bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genele yaymayin, her seyin bir begeneni alicisi olur, ben o tur olympia veya yarma abileri sevmiyorum ama onlarin cogu evli yani onlari begenen kadinlarda var bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bildiğiniz ectomorf yapılı bir bodyci var mı meşhurlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 NeoStyle said: bildiğiniz ectomorf yapılı bir bodyci var mı meşhurlardan En sevdigim bb ci var Frank zane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/22191510.asp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 onu vermeye geldiydim kanuni erken görmüş :D http://www.hurriyet.com.tr/_np/1352/18751352.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XQLVyIfimok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Valla çok güzel bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 GodBlessStoya said: Killer said: soris sana gitmez onlar ya tarzın değli fgfh http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/547394_528796803799704_1955860697_n.jpg Ardeth said: ne bu abi dünyanın en çirkin kaslıları yarışması mı bu iyi abi gayet düzgün estetik vücudu var bundan sonrası bozuyor. o iyi evet ben daha çok o ikili zenciliden sağdakinin boka benzeyen kolu (sözlük anlamıyla), 5-6lı adamdan soldaki ikisinin kabağa benzeyen boyun anatomisinden irite oldum. bir de bişey soracağım, bu kadar kas şişirmek için genelde çok hafif ağırlıkları kaslar yorulana kadar çok fazla sayıda kaldırmak lazım derler. nedeni ise kaslar enerjiden mahsun kalınca, hücre sıvılarını arttırıyorlar (içersinde bulunan mitokondiriler vs enerji sağlıyor çünkü) böylece fazla bir güç kazanmadan kaslar şişiyor. bunun yerine kapasitenin %80-90nun az sayıda yapmak kas fibrillerinin sayısını arttırıyor diyorlar. şimdi bu adamlar hayatları boyunca 5-10 kilo mu indir kaldıyor yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hacim için tam tersi, yüksek ağırlık az tekrar. ama bu bilgi yavaş yavaş yerini bırakmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 şuan her yerde tam tersi yazıyor bilimsel makalelerde vs ters şekilde açıklanıyor. hacim için az ağırlık çok tekrar diyor çünkü hücreler hücre sıvısı ile şişiyor o zaman kaslar çok yorulduğu için vücut kaslara enerji sağlama yönünde değişiyor. diğerinde ise kaslar bir seferde kapasitesine yakın çalışınca kapasitesini arttırmak için değişikliğe uğruyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Hacim için az tekrar çok ağırlık diye birşey yok. Sen kasları uyar kasların gelişir. Ben hiçbhir zaman 12 tekrar altına düşmem en basiti. Ha güç antremanları var çok yüksek ağırlıklarla 3-4 tekrarlar falan yapıyosun 2-3 dakika dinlenmeli falan o çok ayrı. Bu adamlar bolbol steroidkullanıyor,su atıcılar falan filan bu görüntülere ulaşıyorlar. merdiven altı spor salonlarında bol bol geçer bu 'AGA HACİM İÇİN AZ TEKRAR ÇOK AĞIR KİLOLAR, DEFİNİSYON İÇİN ÇOK TEKRAR AZ AĞIRLIK' şeklinde. halbuki böyle bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yeni icat çıkarmayın beyler. 4x8 ci değil miyiz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 BEN 4X2 ÇALISIYORUM sonrasında jelibon yiyiorum,omuzumdaki damarı ve 6packlerimi buna borçluyum,long live haribo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 6x9 a ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kolalı jelibonsuz olmaz bu iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dasaaa said: 6x9 a ne oldu? 3x1 e bıraktı yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi çok uzun süre yaptım işe yaramıyor o 6x9a devam edin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bazen partner olmuyor salonda :( tek başına da bir marlin mansın değşilsen zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dasaaa said: 6x9 a ne oldu? yaptık abi sigaraları bile içtik üstüne geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ardeth said: şuan her yerde tam tersi yazıyor bilimsel makalelerde vs ters şekilde açıklanıyor. hacim için az ağırlık çok tekrar diyor çünkü hücreler hücre sıvısı ile şişiyor o zaman kaslar çok yorulduğu için vücut kaslara enerji sağlama yönünde değişiyor. diğerinde ise kaslar bir seferde kapasitesine yakın çalışınca kapasitesini arttırmak için değişikliğe uğruyor gibi. benim güvendiğim açıklama bu son 2-3 senedir. yüksek tekrarları yapabilmek için vücut glikojen, su vs kısaca sarkoplazm büyüklüğünü arttırarak adapte oluyor. daha çok şişiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar