Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 of nick nefis. . :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Buraya soru soracağımı tahmin etmezdim, vay anasını. Yeni başlık açmayayım dedim, direkt buradan soruyorum: 94,5 kiloya indim, yağ oranı da %33'ten %23'e indi son aylarda (daha da yolum var evet); haftada 3-4 gün havuza gidiyorum, fitness olayıyla pek işim yok şu anda. Diyetisyen de karın kaslarını geliştirecek birkaç şeyi evde yapmamı önerdi ama hiçbir fikrim yok ne yapmam gerektiğine dair. Fitness salonu da var ama oraya harcayacağım vakti havuza harcıyorum, dolayısıyla evde kendi başıma yapıp karın kasları üzerine çalışabileceğim hareketler arıyorum. Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.youtube.com/results?search_query=kar%C4%B1n+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rma+hareketleri&oq=kar%C4%B1n+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rma+hareketleri&gs_l=youtube.3..0i19.8136.12008.0.12170.28.12.0.16.16.1.189.993.8j4.12.0...0.0...1ac.1.1fxx0IsU8yc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/96321/the-flip-side-spor-yapan-kizlarla-erkekler-yer-degistirirse haha şunu gördünüzmü hepsi doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kanuni said: of nick nefis. . :P Eheheh :) O değilde; türkçe body forum siteleri ne kadar leş ya? Buraya ve bodybuilding.com'a kurban olayım yani. Adama diyorum basit şeker alımıyla ilgili iyi bir ismin kaleminden çıkan makale sun; adam yorumumu siliyor :) Ben yokken killer naptı? roide başladımı gsdfhgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 1000 ml gr testo alıyor her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer benimdir. Cok saglam kur planim var ona. Cilgin atacak. Nutri nickten tanidim sen su bftr yi trolleyen genclerdensin di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi inanılmaz mallar ya bftrdekiler dfgfdsgsd dün dayanamadım daha fazla banlayın dedim hesabı banlamışlar saolsunlar. Olm yapmayın lann roide alıştırma killerın kafa kırık tek kür kalmaz o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Perfectionist said: Killer benimdir. Cok saglam kur planim var ona. Cilgin atacak. Nutri nickten tanidim sen su bftr yi trolleyen genclerdensin di mi? :D BEAST MODE'DAN GOD MODE'A GEÇİRTCEK PERFECT DFG GodBlessStoya said: Abi inanılmaz mallar ya bftrdekiler dfgfdsgsd dün dayanamadım daha fazla banlayın dedim hesabı banlamışlar saolsunlar. Olm yapmayın lann roide alıştırma killerın kafa kırık tek kür kalmaz o :) valla O KONUYA HİÇ GİRME HARBİ SDFSF aynaları kaldırmanız lazım basarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Günde 5 ünite GH vurmaya başlar 3. kürde killer,bak yapmayın olm dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yok olm hollywood celebrity ler gibi 6ay gunde 2ui cakicak tatli tatli gelisecek. Hemde genclesecek. Ondan sonra 24 hafta giricek roidlere onun detaylarini tam vermiyim cok prof bir kur cunku (bftr stayl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BONUS olarak self injection videosuda var mı ağbeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olm türkiyenin en iyi vücutlusu olcam ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 O değil de bi ara bftr ye raid mi yapsak ya çok zevkli olur,aoe taunt ve dotları bırakıp kaçarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çok kaslı istemiyorum rpsi yapalım en uyuzu bence o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 brad pittin fight clubtaki hali rpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kivanc tatlitug un kuzey guneydeki rpsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kıvanda da kaslı demiyolar mı mk çıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/28772_524189047593813_1316121320_n.jpg bERABER GİDEK İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Lazar angelov 1 kivanc 2 bence estetik acidan cok kasli iyi degil zaten cok buyume bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dalga geçiyorm de lütfen ;=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kivanc bence grek plitt ten de iyi. Cok iyi ki. CK mankeni gibi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 DALGA GEÇİYORUM DE ANLAYAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kıvanç baya iyi ya kız olsam verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Deli misin olm kivanc kim? Lazar diyorum greg diyorum hala ciddi misin diyosun. Klasik vg kafasindayiz diyorum gittigi yere kadar kutle lazim diyorum. Daha ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar