Xht Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Satılık Dell INSP 5423 3517/U Pointblank turnuvasından kazandığım laptopu satıyorum, kutusu acılmamıs olup garantili üründür. Bugün elime geçti. Fiyat konusunda pazarlık düşünmüyorum kesinlikle. Bu sattığım 3. laptop olacak referansları öğrenebilirsiniz. Kesin Fiyat : 1700 TL Kargo alıcıya ait olduğu gibi elden satış bahçelievler/bakırköy/beşiktaş çevresinde gerçekleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 pc depo Super makine fiyatida fena degil. Ama o kadar nakit cikmaz benden. Gerci monitoru 14' ama gideri var. Iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 1600 son fiyat olarak çekmiş bulunmaktayım. artık gitmezse ben kullanacağım yazıktır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 satılamadı, ailevi durumlardan dolayı parası yetmedi. ilan hala güncel. fiyatı 1500 TL olarak düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 1500TL cidden basarili bir fiyat urunu takipteyim yatirim onceliklerim baska seyler onlari hallettikten sonra nakitim kalir urunde satilmaz ise talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 7570 ile oyun performansı nedir, var mı kullanan herhangi bi configde ? Veya ben de bi bakayım benchmarklara. ( Sorum şudur güncel veya yakın gelecekte oyun oynatır mı bu alet yoksa klasik ince orta üzeri performans veren aletler gibi midir vs) cehaletimi mazur görün uzak kaldım bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben ultrabook lara pek güvenmiyorum. Full oyun oynayacağım amacı ile satın alırsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İnce yapının avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda olacaktır :) Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1350 ye cektim son fiyat abi bedavaya vericem heralde yakında varmı almak isteyen hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nasil ultrabook bu o donanim ve agirlikla? Ultrabook ve notebook arasi ayri bir klasman daha lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kath sanırım oyun için uygun değil bu laptop yanlıs bilgilendirmis olmayım ama. Daha çok ofis vari, daha kolay oyunlar internette surf için üretilmiş gibi. küçük çünkü zevk alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 duruyo mu hala, duruyosa bi özelden dürter misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Xht said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar