Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık muhabbet kuşu yavrusu 4 adet kendi üretimim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek başına olursa alıştırması kolay oluyor,eşli olursa eşiyle ilgileniyor soğuyabilir sahibinden azda olsa,ama hiç değişmeyende var eş tuttuklarında,alıştırmaya ve kuşun karakterine bağlı.
Sadece kuru yem konusunda yeterli olmuyor,değişik tarzda arada sırada yeşillik meyve verilmeli,vitamin açısından.Benim 1 tane tek beslediğim adı ''güççük'' olan bir kuş var uçamıyor doğuştan,o na ne versek yiyor,peynir,ekmek,ekmek arası peynir :) ,galeta,mandalina,üzüm,yemek yerken masada ne varsa hepsinden tadıyor açıkcası :)
vitamin şart,yazık hayvana.
Ha bu arada Cuma gününe kadar patiden sahip çıkmazsa birisi talip hepsine,anası babasıda dahil,o alacak,inşallah buradan çıkar,sevinirim açıkcası patiden olursa
Mesaj tarihi:
mytheron said:

Tek başına olursa alıştırması kolay oluyor,eşli olursa eşiyle ilgileniyor soğuyabilir sahibinden azda olsa,ama hiç değişmeyende var eş tuttuklarında,alıştırmaya ve kuşun karakterine bağlı.
Sadece kuru yem konusunda yeterli olmuyor,değişik tarzda arada sırada yeşillik meyve verilmeli,vitamin açısından.Benim 1 tane tek beslediğim adı ''güççük'' olan bir kuş var uçamıyor doğuştan,o na ne versek yiyor,peynir,ekmek,ekmek arası peynir :) ,galeta,mandalina,üzüm,yemek yerken masada ne varsa hepsinden tadıyor açıkcası :)
vitamin şart,yazık hayvana.

benim kuşta yemek yedirmezdi aynı odada, cakcakcak çirkefleşir zorlan açtırırdı kapısını sonra hop yemeğe ortak olmaya pisboğaz şey, sanırsın tam pansiyon anlaştık kuşlan lol
Mesaj tarihi:
Şükrü diye bir arkadaşım vardı lisede , bu sarı olanı ,şükrünün aynı kuş veriyonu vallahi.Bakışlar kafanın pozisyonu falan tıpatıp Şükrü.Senelerdir görüşmüyorum,acaba ölüp senin kuş olarak mı doğdu yeniden sdfsdfsda
Mesaj tarihi:
ahahaha iyiymiş
Dark_Soul said:

Şükrü diye bir arkadaşım vardı lisede , bu sarı olanı ,şükrünün aynı kuş veriyonu vallahi.Bakışlar kafanın pozisyonu falan tıpatıp Şükrü.Senelerdir görüşmüyorum,acaba ölüp senin kuş olarak mı doğdu yeniden sdfsdfsda
Mesaj tarihi:
yavrular 30-36 günlük,2 şer gün arayla çıktıklarından hangisi nekadar bilemiyorum ama 1 aylık hepsi daha
pascalnouman said:

beyaz olan kac aylik ??
bizim rahmetliye benziyor
http://forum.paticik.com/read.php?22,3406308,page=2#msg-3680119
Mesaj tarihi:
mytheron said:

ahahaha iyiymiş
Dark_Soul said:

şükrüdü anka
Mesaj tarihi:
Beyaz pambuk sahibini buldu arkadaşlar,diğerlerinide yarında dahil almak isteyen olursa elimdeler,cuma gününe kadar sahip bulamazsak forumdan,alıcısı var kaçırmayın bu güzellikleri..Elede alıştılar keratalar hernekadar kanat alıştırması yapsalarda
Mesaj tarihi:

Bu beyazımı diyosun :)
Ezüklenme.Burdan Ankara' kuş gönderilmez.En başta ençok ben seviyorum o beyazı,elimdeki bütün kuşları çıkarıyorum.Sana özel başka projem var.
Mesaj tarihi:
hic hasta olmasina izin vermemek en guzeli. Cereyanda kalmadigi, ani soguk/sicak, asiri kuru hava, buhar gelmeyecek yerde senelerce hic hastalanmayan onlarca kus var.

Bu sartlari da saglamak kolay, insanin rahat ettigi ve rahatsiz olmadigi her yerde rahat ve saglikli yasarlar.
Mesaj tarihi:
Yanına alıp yatacan abi,çok iyi geliyor rahatlıyorlar bendekiler.İshal olurlarsa derecesine göre değişir ama genelde dayanamıyorlar,ceryan olmamalı kesinlikle kuşların olduğu yerde .En önemli kısmı bu zaten,aspirinde verilir bazen halsiz filan düşerlerse ama işi o dereceye getirmeden sebze meybe ve özel vitaminlerle güçlü tutmalı hayvanatı.Valla alacaksanız bugünden hemen söleyin yoksa yarın tanımadığım birine gidicekler :/
NolaxThensbane said:

ben hasta oldugunda (üşütme) bebek asprini veriyordum birde sıcak tutup uyutuyordum başka yöntemler neler var bildiğiniz?
Mesaj tarihi:
cinsiyetleride belli sayılır,en küçük mavi dişi diğerleri erkek.
erdalz said:

burunlarının üstündeki cinsiyeti belli eden renk kaç günden sonra tam oluyordu? yani bej mi mavi mi diye bakıyoz ya hani?
  • Yeni Oluştur...