Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ya ben de kuş aldıydım ama sadece kuru yem veriyorum yavruyken aldım başka çeşit yem vermekte gerekir mi ? Bir de yanına dişi bir kuş alsam konusmaz diyoarlar dogru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sarı olanı alırdım ama uzaktasın, tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tek başına olursa alıştırması kolay oluyor,eşli olursa eşiyle ilgileniyor soğuyabilir sahibinden azda olsa,ama hiç değişmeyende var eş tuttuklarında,alıştırmaya ve kuşun karakterine bağlı. Sadece kuru yem konusunda yeterli olmuyor,değişik tarzda arada sırada yeşillik meyve verilmeli,vitamin açısından.Benim 1 tane tek beslediğim adı ''güççük'' olan bir kuş var uçamıyor doğuştan,o na ne versek yiyor,peynir,ekmek,ekmek arası peynir :) ,galeta,mandalina,üzüm,yemek yerken masada ne varsa hepsinden tadıyor açıkcası :) vitamin şart,yazık hayvana. Ha bu arada Cuma gününe kadar patiden sahip çıkmazsa birisi talip hepsine,anası babasıda dahil,o alacak,inşallah buradan çıkar,sevinirim açıkcası patiden olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Anadolu yakasına geçiyorum varsa anadolu yakasından isteyen hemen haber versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mytheron said: Tek başına olursa alıştırması kolay oluyor,eşli olursa eşiyle ilgileniyor soğuyabilir sahibinden azda olsa,ama hiç değişmeyende var eş tuttuklarında,alıştırmaya ve kuşun karakterine bağlı. Sadece kuru yem konusunda yeterli olmuyor,değişik tarzda arada sırada yeşillik meyve verilmeli,vitamin açısından.Benim 1 tane tek beslediğim adı ''güççük'' olan bir kuş var uçamıyor doğuştan,o na ne versek yiyor,peynir,ekmek,ekmek arası peynir :) ,galeta,mandalina,üzüm,yemek yerken masada ne varsa hepsinden tadıyor açıkcası :) vitamin şart,yazık hayvana. benim kuşta yemek yedirmezdi aynı odada, cakcakcak çirkefleşir zorlan açtırırdı kapısını sonra hop yemeğe ortak olmaya pisboğaz şey, sanırsın tam pansiyon anlaştık kuşlan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Şükrü diye bir arkadaşım vardı lisede , bu sarı olanı ,şükrünün aynı kuş veriyonu vallahi.Bakışlar kafanın pozisyonu falan tıpatıp Şükrü.Senelerdir görüşmüyorum,acaba ölüp senin kuş olarak mı doğdu yeniden sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ahahaha iyiymiş Dark_Soul said: Şükrü diye bir arkadaşım vardı lisede , bu sarı olanı ,şükrünün aynı kuş veriyonu vallahi.Bakışlar kafanın pozisyonu falan tıpatıp Şükrü.Senelerdir görüşmüyorum,acaba ölüp senin kuş olarak mı doğdu yeniden sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hangi lise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 beyaz olan kac aylik ?? bizim rahmetliye benziyor http://forum.paticik.com/read.php?22,3406308,page=2#msg-3680119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yavrular 30-36 günlük,2 şer gün arayla çıktıklarından hangisi nekadar bilemiyorum ama 1 aylık hepsi daha pascalnouman said: beyaz olan kac aylik ?? bizim rahmetliye benziyor http://forum.paticik.com/read.php?22,3406308,page=2#msg-3680119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mytheron said: ahahaha iyiymiş Dark_Soul said: Şükrü diye bir arkadaşım vardı lisede , bu sarı olanı ,şükrünün aynı kuş veriyonu vallahi.Bakışlar kafanın pozisyonu falan tıpatıp Şükrü.Senelerdir görüşmüyorum,acaba ölüp senin kuş olarak mı doğdu yeniden sdfsdfsda şükrüdü anka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Beyaz pambuk sahibini buldu arkadaşlar,diğerlerinide yarında dahil almak isteyen olursa elimdeler,cuma gününe kadar sahip bulamazsak forumdan,alıcısı var kaçırmayın bu güzellikleri..Elede alıştılar keratalar hernekadar kanat alıştırması yapsalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ANNE BABayı görebilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yaşı genç kendi içinde olgun beyfendi Babası Buda yaramaz anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Eğer bana ayırdığını satıyosan, silerim. Ha bana ayırdığın bu beyaz değilse, zaten sildim mustafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu beyazımı diyosun :) Ezüklenme.Burdan Ankara' kuş gönderilmez.En başta ençok ben seviyorum o beyazı,elimdeki bütün kuşları çıkarıyorum.Sana özel başka projem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Hehe beyaz iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ulamayın su konuyu dayanamayıp alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 burunlarının üstündeki cinsiyeti belli eden renk kaç günden sonra tam oluyordu? yani bej mi mavi mi diye bakıyoz ya hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 şu muhabbet kuşları çok güzelde en küçük şeyde hastalanıp gidiyorlar üzüyorlar sahiplerini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben hasta oldugunda (üşütme) bebek asprini veriyordum birde sıcak tutup uyutuyordum başka yöntemler neler var bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hic hasta olmasina izin vermemek en guzeli. Cereyanda kalmadigi, ani soguk/sicak, asiri kuru hava, buhar gelmeyecek yerde senelerce hic hastalanmayan onlarca kus var. Bu sartlari da saglamak kolay, insanin rahat ettigi ve rahatsiz olmadigi her yerde rahat ve saglikli yasarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yanına alıp yatacan abi,çok iyi geliyor rahatlıyorlar bendekiler.İshal olurlarsa derecesine göre değişir ama genelde dayanamıyorlar,ceryan olmamalı kesinlikle kuşların olduğu yerde .En önemli kısmı bu zaten,aspirinde verilir bazen halsiz filan düşerlerse ama işi o dereceye getirmeden sebze meybe ve özel vitaminlerle güçlü tutmalı hayvanatı.Valla alacaksanız bugünden hemen söleyin yoksa yarın tanımadığım birine gidicekler :/ NolaxThensbane said: ben hasta oldugunda (üşütme) bebek asprini veriyordum birde sıcak tutup uyutuyordum başka yöntemler neler var bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 cinsiyetleride belli sayılır,en küçük mavi dişi diğerleri erkek. erdalz said: burunlarının üstündeki cinsiyeti belli eden renk kaç günden sonra tam oluyordu? yani bej mi mavi mi diye bakıyoz ya hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mytheron said: Yanına alıp yatacan abi,çok iyi geliyor rahatlıyorlar bendekiler ezilirler ya nasıl birlikte uyuyon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar