fixmen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Su an ben yurtdisindayim, 14 Aralikta Istanbul'a geliyorum ve yaklasik 19 gun fln. kalicam. Geldigimde Hollanda icin Schengen'e basvurayim diyorum ancak bu sure zarfinda vize cikar mi acaba? Cunku hemen donuste sinavlarim var, pasaport yuzunden Istanbul'dan donemessem sikinti buyuk. Pasaportta aktif UK - T4 vizesi var. Eski Yesil pasaportum ile Schengen bolgesine girip cikmistim (gozunu sevdigimin Yesil Pasaportu). Giris - Cikis Londra'dan olacak. Ocak basinda, sinavlarimdan sonra gitmeyi dusunuyoruz Amsterdam'a. Ne dersiniz, kisa surede verirler mi vizeyi? yoksa hic riske girmeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 noel filan ayağına işler yavaş olabilir o vizeyle giremiyo musun ki avrupaya? önceden randevu al durumu da anlat en kötü pasaportunu geri alırsın adamlardan çıkmazsa o süre içinde anlattıgın taktirde durumu sorun çıkmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bana 4 gunde cıkmıstı, gecen sene kasımda basvurmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 mulgear6 said: noel filan ayağına işler yavaş olabilir o vizeyle giremiyo musun ki avrupaya? Mail attim adamlara dedim bu vizeyle kisa sureli turistik giremiyor muyuz diye, cevap bekliyorum. 2-3 gun kapalilar zate Aralikta. Bir de iData muhabbeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben eylül ayının 7'sinde gitmiş amsterdam'a. yazın benim ihmalim yüzünden küçük bir panik atak yaşamıştı kız arkadaşım, çünkü temmuz ayında fark ettim ki benim pasaport'un süresi dolalı yıl olmuş ve o ara çip yoktu, kimse pasaport alamıyordu. buna rağmen temmuz sonu başvurdum ve ağustos'un 3. haftası falan çıkmıştı vize. bildiğim kadarıyla hollanda çok çabuk vize veren ülkelerden değil ama şu dönemde biraz daha hızlı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi ben ilk kez gidecekken çat diye almıştım ya. ajansa aldırdım gerçi uğraşmadım. turistik vizeydi, olabilecek ne kadar belge varsa istedi ajans... edit: ben de geçen sene kasımda başvurmuştum, aralık başında falan gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 turistik vize alan arkadaşlarım genelde en geç 2 hafta içinde alıyolar. 19 gün noel dönemi bile olsa yeterince uzun bence, sıkıntı yaratmaz. yalnız istanbula dönmeden ingiltereden başvurma imkanın yok mu? prosedür daha kolay ve hızlıdır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Burdan basvurmayi dusundum ben de ama hem benim yogunluktan vaktim yok kalkip Londra'ya gitmek icin hem de Londra'daki konsolosluk Aralik'tan once randevu vermiyor. Tatilde burada kalacak arkadaslarim burdan basvuracaklar ama ben Istanbul'dan basvuracagim. Cevaplar icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beş günde gelmişti bana idataya başvurman laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Girişte duran idata'nın resepsiyonist bozuntusu dobi'leri of... Priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Geçen hafta başvurdum, çarşamba gel al dediler. (KKTC den) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 londradaki elçilikten başvuruda bulun? ama olmuyor ki sen buradan sordun evet.. öğrenci belgesi al okuldan, illaki o tür şeyler istiyorlar ama UK vizen varsa o kadar da sorun çıkmaz 4-5 gün içinde verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Myrica said: kktcde hollandan elçiligi mi var? ingiliz elçiliğinin içinde, almanya, belçika, hollanda schengeni veren bir birim var. Rum tarafından geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar