Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astsubay Cafer Uyar'ın mektubu


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

“ Ben bu davanın en genç ve en küçük rütbeli mağduruyum. Koca Koca generaller ve amirallerle birlikte bende yargılandım ve 16 yıla mahkum edildim. Ben bir deprem mağduruyum, 99 depreminde göçük altında kaldım. Kendimi hiç bu kadar aciz ve çaresiz hissetmedim. Üstüme yıkılan bina bile canımı bu kadar acıtmadı. Türkiye Cumhuriyetini cebren ıskat etmeye teşebbüsten hüküm giydim, iyi de ben 23 yaşındayım ve mesleğimin başındayım. Deliller nerede, tanıklar nerede, imzam nerede telefonda bir tane ses kaydım var mı? Ben hukuka aykırı bir şekilde suçsuzluğumu kanıtlamak zorunda bırakıldım. Ortaya 1500 delil koyduk, hiçbiri dikkate alınmadı.

96 bin astsubayın görev yaptığı TSK de, biz farklı bölgelerde görev yapan ve daha önce hiç karşılaşmayan, tanışmayan 7 deniz astsubayımı hükümeti ıskat etmeye teşebbüs etmişiz? Bize bunu anlatabilecek akıl ve irfan sahibi bir büyüğümüz varmı?

Ben iki kız çocuğu babası olarak çocuklarımın ve ailemin bu yaşadıklarını hak etmediklerine inanıyorum”.

Balyoz Davası tutuklusu Astsubay Cafer Uyar tarafından yazılan; babası tarafından bugünkü SESSİZ ÇIĞLIK eyleminde (Balyoz Davası tutuklularının yakınları tarafından 9 haftadır her Cumartesi İstanbul,Ankara,İzmir'de yapılan sessiz protesto eylemlerine verilen genel ad)Beşiktaş Meydanı'nda okunan mektubu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki mektup 23 yaşında bir gence ait. Senin üzerinde en ufak etki yaratmadığı belli de en azından okuyup empati yapabilecek bazı insanlar olabileceğini düşündüğüm için paylaştım bu mektubu. Bu insanların seslerini duyurmak dindar bir kişinin kıldığı namaz kadar farz olmalı benim için-bizler için. Televizyonlarda, gazetelerde bu mektubu ve benzerlerini okumanıza,duymanıza,görmenize imkan yok. Öyleyse burada olsun benim gibi <> adamlara tahammül gösteriverin. Alıntıladığım veya yazdığım yazıları okumak zorunda da değilsin-değilsiniz. Okuyanlar için yazıyorum.

not: Türkiye'nin dört bir yanında elimden geldiği kadar inandığım değerleri savunuyorum. sadece dilim çalışmıyor. bilen biliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların neden çok konuştuğunu biliyormusunuz?

Aha ben söyleyim:

Omuriliktenin dibinden gelen yaşam enerjisi eğer doğru kanala akmazsa yani bizde erkeklerde omurilikten penise bağlanan sinirlerden penise gitmezse onun yerine anal enerji olur ve bu da ağızdan çıkar dolayısıyla ağız ishalleri başlar ve bu kişiyi çok konuşkan dedikoducu vs vs yani türk halkının şu an ki hali gibi yapar.

Kaynak : Nusret Kaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zorla mı sokup okutuyorlar bu tip topikleri de anlamıyorum ki arkadaş. adam garip garip alakalı alakasız her topikte birilerine laf sokmaya, trollemeye çalışsa herkesin sevgilisi olur.
ha yanlış anlaşılmasın, ben çok mu seviyorum kendisini, alakası yok, tanımam etmem, düşüncelerimiz de uyuşmuyor. ama her açtığı konuya yardırmak da gereksiz. o kadar rahatsız oluyorsanız ilgilenmeyin, kendi kendine bırakır mesela?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

KapIKulu said:

Genel kuraldır. Belli bir yaştan sonra her türk erkeğinin sadece dili çalışır. Yapacak bir şey yok :)

55-60 yaştan sonra oturduğu yerxden memeleketi kurtarma başlar evet. ama bunda biraz erken başlamış ehe


Oturduğu yerden memleket kurtarmak gibi görünsede uyuyan beyinleri uyandırmak aslında yaptığımız tabi anlayana .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bahsettiğim konu adamın ceza alması değil. 2-3 ayda bir buraya "ateistler var burada lan" deyip buraya gelen radikaller neyse çetintaş'ında benim gözümde aynısı olması. Konu dışının ilk sayfasında 6 başlığın çetintaş tarafından açılması, hepsinin birbirine benzer olması ve bu duruma benim yorumum.

Ve hala da arkasındayım. Türk erkeğinin diline vuruyor işte. (Ben dahil.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...