Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 es task managerın bi sürü görevi var process killden başka, ben de process kill yapmayacam bu alette ama diğer özellikleri için yükleyebilirsin, mesela enerjiyle alakalı brightness, sleep süresi hede hodo 1 yerden kontrol edebiliyosun. chrome iyi, opera mini veya mobile'i bonus söyledim, telefondan 3g ile girip bağlandığında turbo özelliklerini kullanırsın daha hızlı olur + daha az data gider. wifide chrome akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ya bu ana ekrandaki analog saat 3 tane oldu silemiom lol dijitalde olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Chrome ve Opera tek iyiler aslinda. iOS, OS X, Windows 8 ve Android destegi sunan iki tarayici var sadece: Opera ve Chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tivibu cep bunda çalışmıyo uymsuzdur diyo haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tivibu tablet mi ne var farklı versiyon, onu kurman lazım. he bi de bunlarda web üyeliği çalışmıyo, ayrı tivibu cep falan istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hmm o zaman yaramaz zaten cep programı sorunluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 online tps buldum akıom sgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 update geldi sabah 4.1.2 oldu a110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu konunun adını değiştirsin biri de a110 konusu olsun bari, pirana ne amke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Beyenedinmi la! Ne kötülüğünü gördün hayvanın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6585915 bunu vereyim sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Arttırmış fiyatı hepsiburada Bu hafta indirse tekrar da alsam , KDV avantajını bekliycem derken kaçırdık indirimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu Acer'da USB girişi var mı ? Wireless klavye mouse bağlanıyor mu ? Bana fiyat/perf kriteri göz önünde bulundurularak (400-800 TL civarı ) -- USB den 3G modem bağlanabilen -- USB den wireless set bağlanabilen güzel bir android önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Oha fiyat 400den 600e fırlamış lol çok iyi kapattık olm Silp asdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Hepsiburadadan aldık 2 gün önce biz de 420 den 590'a fırlamış. Şimdi program arıyorum internetten ne yüklesem diye. Şimdilik şöyle bir sorum var, nokia 3gli telefonu tableti internete bağlamak için kullanmak istiyorum, nasıl yaparım bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Telefonun hotspot özelliği varsa , tablet telefon üzerinden internete çıkabilir . Ne telefonun modeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 doğrudan öyle bir özelliği yok ama joikuspot diye bir program buldum onu deniyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Evet çalışır onunla sanırım , eskiden N95 kullanıyorum , bir kere denemiştim olmuştu. Sen söyleyince programı hatırladım şimdi adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 acer'ın fiyat düştü yine. ppi biraz düşük gibi geliyor ama sorayım yine de. ben bu aleti genel olarak e kitap okuyucu olarak kullanacağım. ekrana koruyucu falan yapıştırmam zaten. ekitap için nasıl, ne dersiniz? alanların görüşleri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 görüntü kalitesi güzel biraz döküman okudum üzerinden de uzun süreli e-book okumak için pek iyi bir seçenek olduğundan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Selam, Bende kendini bilmez bir şekilde mavi mavi parlayan bir pixel var :P Hiç göndermekle falan uğraşmayı düşünmüyorum. İleriki dönemlerde sorun çıkartır mı sizce? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Gonder bence. 170 ppi kitap okumak icin kotu degil, okunur yani. Kobo da yuklersin icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 direk gönder, tn panel olduğundan deadpixel çıkma riski diğer panellere göre biraz daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Selam, Pöffff onca yükleme custom etme falan filan... sırf tekrar yapmaya üşendiğim için göndermek istemiyorum aslında :P Hepsiburada.com amcaya bir mail atayım bari : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 wireless keyboard & mouse bağlanıyor mu buna ? hazır fiyar düşmüşken bu sefer alayım diyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar