Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acer Iconia A110 7" vs Piranha Business Tab 10.1 hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
es task managerın bi sürü görevi var process killden başka, ben de process kill yapmayacam bu alette ama diğer özellikleri için yükleyebilirsin, mesela enerjiyle alakalı brightness, sleep süresi hede hodo 1 yerden kontrol edebiliyosun.

chrome iyi, opera mini veya mobile'i bonus söyledim, telefondan 3g ile girip bağlandığında turbo özelliklerini kullanırsın daha hızlı olur + daha az data gider. wifide chrome akar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Chrome ve Opera tek iyiler aslinda. iOS, OS X, Windows 8 ve Android destegi sunan iki tarayici var sadece: Opera ve Chrome.
Mesaj tarihi:
Bu Acer'da USB girişi var mı ? Wireless klavye mouse bağlanıyor mu ?

Bana fiyat/perf kriteri göz önünde bulundurularak (400-800 TL civarı )

-- USB den 3G modem bağlanabilen

-- USB den wireless set bağlanabilen güzel bir android önerebilir misiniz ?
Mesaj tarihi:
Hepsiburadadan aldık 2 gün önce biz de 420 den 590'a fırlamış. Şimdi program arıyorum internetten ne yüklesem diye.

Şimdilik şöyle bir sorum var, nokia 3gli telefonu tableti internete bağlamak için kullanmak istiyorum, nasıl yaparım bu işi?
Mesaj tarihi:
acer'ın fiyat düştü yine. ppi biraz düşük gibi geliyor ama sorayım yine de. ben bu aleti genel olarak e kitap okuyucu olarak kullanacağım. ekrana koruyucu falan yapıştırmam zaten. ekitap için nasıl, ne dersiniz? alanların görüşleri pls
  • Yeni Oluştur...