fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 maesselam said: niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zamanakp hukuku gibi düşün buradaki hukuku işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 maesselam said: niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zaman ağlama melis http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 maesselam said: Soris said: Ben diyorum burası heroic dungeon şakirtler için de kimse inanmıyo haha sende fire elemental bossa scorch calisan mage'sin heralde patron lol benzetme yaparken mantik kullanilir. durup dururken sen de o zaman ucmaya calisan tavuksun diyince komik olmuyo. sen en iyisi birak bu isleri. yak bi sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fizban said: maesselam said: niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zamanakp hukuku gibi düşün buradaki hukuku işte. o zaman icinizdeki kinden oturu yapilanlari hakediyorsunuz .oylemi? herkesi akp li diye yaftalaya yaftalaya adamlar %50 aldi,boyle devam ederseniz %80'i goturecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aluriel said: maesselam said: niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zaman ağlama melis http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 random topic generator http://forum.paticik.com/read.php?73,5173152,5173175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi çocuk musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hayır konuyu bırakıp sizin dramalarınızı mı konuşalım lan? yaşınız kaç lan sizin, sincaplar? sinirlendim vallahi. uzatmayın, illa ki uzatıcaksınız. konuyu tartışın konuyu. alla alla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aluriel said: maesselam said: niye bu terbiyesiz herifin kelimesini sildiniz? benim mesajimida silmissiniz.aynisini biz desek direkt banlardiniz.haktan hukukdanda bahsetmeyin o zaman ağlama melis http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png lol geçen şunu google'da aluriel diye bile arattım bulamadım iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 la ben kime diyorum hamsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Dasaa 3x combo gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 e-muhtıra gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TX4RK8bj2W0&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mesaj silmenin zararı, konuyu sonradan okuyunca karmaşa yaratması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 silinmemiştir o mesaj, gösterimden kalmıştır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 maesselam said: Giovanni said: Demokratik iste halk devrim sonrasi Mursi'nin yetkilerini genisletme talebine karsi ayaklaniyor? mubarek zamaninda 10 kisi bir arada yuruse sorgusuz sualsiz 10 sene yatiyorlardi. neden yurudukleri ortaya cikti said: CAIRO (Reuters) - Protests by Islamists allied to President Mohamed Mursi forced Egypt's highest court to adjourn its work indefinitely on Sunday, intensifying a conflict between some of the country's top judges and the head of state. At least 200,000 of Mursi's supporters attended a rally at Cairo University on Saturday. His opponents are staging an open-ended sit-in in Cairo's Tahrir Square, the cradle of the uprising that toppled Hosni Mubarak in February 2011. tepeden inme demokrasi mi dedi birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar