Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23-24 Kasım 2012 Gecesi Kadıköy Kadife Sok. Polis


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

en son geçen 7 eylül'de böyle bi' şey olmuştu. Her iki olayda da zincir'de demlenmekte olduğum için detayları hatırlamıyorum ama,

-dün gece saat 0100-0130 arası kadife sokak'a geldim. sokağın sonunda 2-3 ekip arabası, 2-3 grup gençle konuşuyordu. içki içen bir hanım da bunu yapamazsınız hak hukuk falan diyordu. taşkınlık yapan, polise gider yapan yoktu.
-etrafta tanıdık görmeyince zincir'e yöneldim ben de.
-sonra gece 4'e doğru bar çalışanlarında bir telaş başladı. hadi hadi kapatıyoruz çabuk falan şeklinde. normalde bu kadar telaşlı kapatmadıkları için pisssmi diyerek toparlandım, hesabı ödedim, çıkışa yöneldim.
-sokakta koşuşan 5-6 kişi bizim bara sığındı. içerde bi kaç kişi aksırıp tıksırmaya başladı (inb4 tıksırıncaya kadar içiyollar) çok hafif boğazım tıkandı benim de. çok çok az ama. daha önce de random bir yerden biber gazı yemiştim, bu net çok çok daha uzaktan geldi.
-eeeh yeter lan sıkıldım ben gidiyorum deyip kapıdan çıktım 2-3 dakka sonra. rexx'in ordan sağa dönüp ana caddeden boğa'ya sallanacaktim ki, o ana caddeden (asım gündüz cad.) itibaren kadife'de rexx'e gelen o sokak (sakız gülü sokak) komple polis arabası konvoyu.
-oha iyiymiş dedim, yanlarından yürüye yürüye geçtim (like a boss)

oralarda olan var mıydı? biber gazı nerde sıkıldı, niye sıkıldı, olay büyüdü mü, ne kadar büyüdü? o sırada "noolmuş neymiş?" diye meraklı teyze gibi soruşturamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...