Katibim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Selam beyler ya nette araştırdım ama bulamadım bu güzide klipte hapishane görevlisinin sözlerini çevirebilirmisiniz Türkçe olarak Tşklerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yanlış yere odaklanıyorsun arkadaşım. metallica'ya, james'e odaklan. guard'ı ziktir et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 burda biri yok, öbürü de tatile gitti diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Security Guard: [Welcome to San Quentin, We're all excited you're here, Staff and Inmates alike. One thing I do have to tell you before you enter, The state has a No Hostage policy. In the unlikely event that you are taken hostage, The state will Not Negotiate your release in the exchange for the release of an inmate. You agree with that?] san quentin'e hoşgeldiniz, tüm personel ve tutuklular olarak hepimiz burada olduğunuz için çok heyecanlıyız. içeri girmeden önce size söylemem gereken bir şey var, bu eyalette rehine politikası yoktur. eğer olur da rehin alınırsanız, eyalet salıverilmeniz için başka bir mahkumun da salıverilmesi konusunda müzakere etmeyecek. bunu onaylıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 diyo ki "Sevgi, bir kalıp sabun gibidir. Çok sıkı tutarsanız, ellerinizin arasından kayıp gider, ve siz bunun burada olmasını istemezsiniz. word" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "Götünü duvara yasla, sabun düşerse yerden alma." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "ben senin masum olabilme ihtimalini sevdim, sen kuentin'in kapadığı bu duvarlarda..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 keşke ben de şakalı bişeyler yazsaymışım pişman oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar