Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Xperia S 1300. 1200 uzerine cikinda bir suru alet geliyor iste. S2 gibi eski bir model yerine Xperia S al tabii. Sony Samsung'dan her zaman daha iyidir bence. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sola çok iyi ya hala alamadım ama bence sola bu fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hakliyim said: yeni topik açmiyim benim max 1200 bütçem var s2 , n9 , xperia s 3 lüsüne takıldım sd kart girişi , yedek pil taşıyabilme önemli benim için s2 tavsiye ediyorum lg'nin 4x hd modeli var, o da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 SII ile S'in ekran buyuklugu ayni. Samsung 217 ppi, Sony 342 ppi. Sony'nin islemci de daha iyi, ekran ve DAC'lar da daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Lg biraz kaçındığım bir marka xperia s güzel ama yedek pil geyiği yok sanırım htc desire x güzel (yedek pil olayı var ) peki s3 mini hakkında fikirleriniz var mı ? oda bütçe aralığıma yakın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan888 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben bayadır arastırıyorum telefon model ve özellikleri 650 e kadar para verecek olanlar http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx 8150 alsın burada 670 falan dı sanırım daha iyi önerisi olan varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Alinmaz bu dedigin, Android iOS ile asik atabilecek sekle 4.1 ile burundu bence Google Now gibi seylerle, guzel optimizasyonuyla filan. Xperia U iste o dilimin krali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan888 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tabikide senn tercihin huawei 8860 hakkında ne düşünüyorsun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 GERGE said: Xperia sola gibi orta sinifin en iyi telefonlarindan al. Tam o araya oturan bildigim tel telefon ama HTC Desire X. Onu da alabilirsin. Sola daha iyi ama ondan bence. Solanın beyazı çok iyi duruyor, ama sar değerleri çok yüksek ve sınırda demişler genelde, dorumuki acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Yok abi ya, Sar neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bide Vodafoneda sorun yaşadıklarını yazmışlar Sola kullanıcıları, keriz gibi senelik onay verdim geçende vodafona meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 GERGE said: Yok abi ya, Sar neymis. Hocam bide bu Sola ile Samsung galaxy miniyi kıyaslarmısın sana zahmet, kağit üstünde aynı giibiler? Yani fiyatları da baya yakın, mininin ekran amoled ve Sonynin 2.eli de para etmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Samsung hater'iyim ben, sorulacak son kisiyim bunu. Yine de Galaxy Mini 3'u sevdim, Sola'yi tercih ederim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 temiz bi 8800 sirocco butun telefonlara 10 basar yalan mi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben de istiyorum bu tavsiyeden arkadaş için. 500-650 arası olmalı kız için olacak falan da filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Xperia U alin iste. Rakipsiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar