Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600-700 arası smartphone tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Xperia S 1300. 1200 uzerine cikinda bir suru alet geliyor iste. S2 gibi eski bir model yerine Xperia S al tabii. Sony Samsung'dan her zaman daha iyidir bence.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=3621
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

yeni topik açmiyim

benim max 1200 bütçem var

s2 , n9 , xperia s 3 lüsüne takıldım

sd kart girişi , yedek pil taşıyabilme önemli benim için

s2 tavsiye ediyorum

lg'nin 4x hd modeli var, o da iyi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SII ile S'in ekran buyuklugu ayni. Samsung 217 ppi, Sony 342 ppi. Sony'nin islemci de daha iyi, ekran ve DAC'lar da daha iyi.
Mesaj tarihi:
Lg biraz kaçındığım bir marka

xperia s güzel ama yedek pil geyiği yok sanırım
htc desire x güzel (yedek pil olayı var )

peki s3 mini hakkında fikirleriniz var mı ? oda bütçe aralığıma yakın galiba.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bayadır arastırıyorum telefon model ve özellikleri 650 e kadar para verecek olanlar http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx 8150 alsın burada 670 falan dı sanırım daha iyi önerisi olan varmı??
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alinmaz bu dedigin, Android iOS ile asik atabilecek sekle 4.1 ile burundu bence Google Now gibi seylerle, guzel optimizasyonuyla filan. Xperia U iste o dilimin krali.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Xperia sola gibi orta sinifin en iyi telefonlarindan al.

Tam o araya oturan bildigim tel telefon ama HTC Desire X. Onu da alabilirsin. Sola daha iyi ama ondan bence.

Solanın beyazı çok iyi duruyor, ama sar değerleri çok yüksek ve sınırda demişler genelde, dorumuki acep??
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yok abi ya, Sar neymis.

Hocam bide bu Sola ile Samsung galaxy miniyi kıyaslarmısın sana zahmet, kağit üstünde aynı giibiler? Yani fiyatları da baya yakın, mininin ekran amoled ve Sonynin 2.eli de para etmez sanırım.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...