nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 onca işimin arasında bunu ogrenmem de gerek, soru sorarak darlayacagım yardımsever birini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Uzmani degilim ben. Sosyal bilim makalesi yazarim bir. Matemarik, formul, tablo filan sifir. Windows'da nasil kurulur, hangi editor vardir onu da bilmiyorum. Winedt iyi diye duydum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 public olarak yaz ufak seylerse bilen cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 En iyi öğrenme metodu bence LyX (lyx zaten word gibi bişey) ile TeXstudio'yu beraber kullanmak. Örneğin resim koyacaksın ama becermiyorsun. LyX'i aç ve resim ekle basitçe. Daha sonra dökümanı latex(pdflatex) formatında export et ve bunu TeXstudio ile açıp koduna bak. Ufak tefek oynamalarla sonucun nasıl değiştiğine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Linux üzerinde kullanıyorum ben de bir süredir, simple birşey ise cevaplayabilirim. Windows üzerinden çalışan programlarını hiç bilmiyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben de deney raporlarımı yazıyordum latex'te geçen sene, az bilenlerdenim.sen sorun olursa yaz buraya,yardımcı olabilirsem olurum elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Herkes kendine gereken kismi biliyor iste. Sor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 LAtex? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Black_Latex_Catsuit_777.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bir makale yazıyorum ve gonderecegim yerin istedigi format 1-word de örnek dosya üzerinde göstermiş 2- latex dosyasını koymus buna göre hallet diye (http://www.ieee.org/conferences_events/conferences/publishing/templates.html) surada word de cok ugrastırıyor insanlar latex in daha kolay olacagını soyledi ama cozemedım pek winedt programını kurdum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ubuntu yükle kile kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 taslagi actiktan sonra compile etme asamasinda mi takildin, tam olarak nerede ? html kullandiysan onun gibi bir dil, yazip derliyorsun cikti veriyor sana az farkli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar