paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, Garaj kumandam kapının dibine girene kadar pek etki göstermiyor. İki ihtimal var; alıcının anteni kuytuda, benim antenin kifayeti yetmiyor. Kumandanın içerisinde spiral formunda baş köşede kendileri. Ben bunu çekip uzatsam veya daha uzun bir kablo ile değiştirsem falan faydası olur mu? Nedir bu işin mantığı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bu olaydan muzdarip bir arkadaşım kumandasını kopyalatmıştı eşi için. Kopya kumanda orjinalinden daha güçlü çıkınca bir tane daha almıştı ve orjinalini kullanmıyordu. Bir araştır istersen bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, Amacım biraz daha farklı aslında :) Aracın konsolunda abuk bir yere sokup, A direği boyunca anteni koymak, beslemeyi aracın aküsünden almak, düğmeyi ise biraz uğraş ile konsolda bir yere uzatıp yerleştirmek. Bu mretin hem çekme derdine çözüm bulmayı, hem de pil bitme ve 'neredeydi şu kumanda' saçmalığından kurtulmayı hedefliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aynı dert bende de var ya kumanda çok güçsüz ya da dediğin gibi anten yetersiz ama sonuçta kapıyı açana kapayana kadar canım çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yanlış hatırlamıyorsam BMW'lerde falan garaj kapısı açtıran bi opsiyon vardı, muhtemelen senin dediğin gibi çalışıyordur Paramecium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 O ne abi, garaj kapılı filan suburban evlerinde oturan Patiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 İşyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 benim bmw projemde vardı bu. ama pilleri o kadar küçük ki, akuden beslemeyi hiç düşünmemiştim. zaten bitmiyo da pili 3-5 sene. sadece buton olarak yapmak cok kolay. hani eskiden nos butonları vardı , böyle f16 roket butonu gibi, önce kırmızıyı kaldırıp pime basardınız falan. type R lara falan takarlardı. oyle şeyler hala satılıyo olmalı (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 7/24 bekçi tutun en temizi gelip giderken açar kapar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bizim bekçi vardı sonra otomatik kapıyla değiştirdik kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mantık şöyle, http://www.instructables.com/id/WIFI-Antenna-Hack!/?ALLSTEPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Selam, Açıkçası bir hırsızlık olayına karşı ortalıkta bağıran bir düğme istemiyorum. Aslında ilk başta şunu aldım: Spec Item Name Stainless Push Button Switch Operation Type Momentary LED Type Ring-illuminated LED Head Shape High Flat Head Contact 1NO 1NC Switch Rating 250VAC, 3A Light Voltage 12V LED Color White Pin Number 5 Thread Diameter 16mm/0.63'' Total Size 38 x 19mm/1.5'' x 0.75''(L*Max.W) Material Stainless, Electric Parts Housing Color Silver Tone Net Weight 15g Sonrasında aracın sol alt tarafında arka park sensörünü iptal düğmesinin yanında boş slot gördüm. Orası için buton sipariş edip onu garaj kumandasına bağlamayı düşünüyorum. 12V almak oradan kolay. Dedim anteni uzatayım da o dertten de kurtulayım. O Audi, BMW ile falan gelen sisteme uygun RF garaj sistemi bizde yok diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ben de bi ara buna cok ugrasmistim, visor icin homelink falan siparis etmeye kalkinca bi dunya paraydi. birde tum homelink cozumleri 3 butonluydu. Benim garayda giris 2, cikis 2 4 kapi ayri frekans. Rafa kaldirdim. Kumandayi degistirecekken alicilar degisti. 20metreden cekiyor simdi neyse ki. akuye baglamaya falan gerek yok bence, pil kafadan 2-3 sene gidiyor zaten. Bide ayri sigortasiyla , kablolamasiyla falan ugrasmak beyhude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aslında bunu tutoya taşısak herkesin yararına olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar