stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben izmir'deki arkadaşlara dediydim ortamı güzeldir muhtemelen bi gidin diye. gitmişler, arkadaşım bacardi + başka bi alkollü içki ( hatırlayamadım tam şimdi ) istemiş, biz karıştıramıyoruz listede olmayan içeceği, biz ikisinden de getirelim siz masada karıştırın demiş ordaki bağyan. madem kendim karıştırıcam, niye bara geleyim dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sana niye demis, bagyana deseymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 biz bikaç kere buraya oturduk ama hep kalkarken farkettim mekanın adını dsfsd dışarı oturduğumuzdan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 istanbul'a yakışır 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 @stimpak, menüde yoksa normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Menüde olmayan karışımı istemek de ne aptalca davranış olmuş. Ben fransız restoranına gidip kurufasulye istesem ellerinde hammadde var diye yapmak zorundalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Lonely Planet Turkey 2013 de Top Choice listesindeyiz cok sevincliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 arkadaşım ceketini kaybetti burada. baya da pahalı güzel ceketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ceket siyah iç cebi kırmızı ise bizden önce oturmuş olabilirler, ceketi ben giyiyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 toggie said: sana niye demis, bagyana deseymis? e demiş zaten, ama sallamamış işte hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 chrome said: arkadaşım ceketini kaybetti burada. baya da pahalı güzel ceketti. tüylü ceket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 cerutti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Holy said: Menüde olmayan karışımı istemek de ne aptalca davranış olmuş. Ben fransız restoranına gidip kurufasulye istesem ellerinde hammadde var diye yapmak zorundalar mı? istenen şey bacardi+jack gibi saçma bişey. ekstra çaba istemeyen, sadece pour&serve bişey. arkadaşım midesiz, öyle bişey istemiş canı nedense. ayrı ayrı getirelim masada kendiniz karıştırın demek de abes. mekanı ben önerdiğim için ister istemez sahipleniyorum, savunmak zorunda kaldım. öyle işte, kötülemek ya da "orda istediğiniz içkiyi getirmiyolarmış gitmeyin" falan gibi bi argümanım yok zaten, severim del mundo'yu, eskişehire falan her dönüşümde mutlaka uğrarım da. sadece özcan dönüt ister gibi yazmış, ben de yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yok ben anlatamamışım demek ki. kokteyl dediğin olay "az ondan koy, az da ondan" diye bir olay olmadığı için barmenin bilmediği bir kokteyli servis etmemesi, aynen benim söylediğim yemek olayı yüzünden. söylediğin karışım kolay olabilir ama onun oranlarını daha önce hiç denememiş birisi %50 %50 koyar ve arkadaşın daha önce içtiği tadı alamayınca doğal olarak "şurda bir bacardi+jack içtim rezalet bir şeydi" diye anlatabilir :) Ben de senin yaptığın yanlış demiyorum ama kokteyllere de "ondan bundan koydum oldu" mantığında bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 menüde yoksa getirmemesi gayet normal ama biz getirelim siz karıştırırsınız komik biraz asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 adamlar sempatik bi şekilde çözüm sunmuş size belki tesis geçmişlerdir gerçi bilemeyiz ama talep saçma yani her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 çözüm olarak onu önermelerinin nedeni de bence kendi ağız tadına göre istediği oranda karıştırması içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 öyle bişey içen biridne ne ağız tadı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Patlicak belki karışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 iyi soylemissin stimpak aslinda bazen bu durumlar gunluk olarak degisebiliyor o anki ruh haline gore musteriye gore falan ikisi de tehlikeli aslinda bizim icin ayri ayri goturmek ve karistirip goturmek o an ayri ayri goturme fikri mantikli gelmistir acik acik soyluyorum bu tarz yerlerde herseye dikkat etmek zorundasin ipin ucu bi kacti mi bi daha toparlamasi zor olur senin arkadasin ayri ayri getirelim siz karistirin onerisine alinmis baska bi musteri sicak bakabilir bu duruma hic belli olmuyor menude olmayan bi kokteyl yapiyorsun ozel bi musteriye yandaki masadan adam gosteriyor ben de ondan istiyorun diye neler neler basimiza geliyor menudekileri de farkli isteyen oluyor yok ben sundan iccem ama bardagi sundan olsun falan diye yani bu marka olup olmama ile ilgili bir durum bazi yerlerde umrunda olmaz isletmenin para gelsin de cay bardagiyla yine veririm mantigi ile isletenler vs falan filan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hakkimizda hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 izmirdeki en güzel yer. yine gittim. hala çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 turizm firmaları şikayet etmiş del mundo'yu bakanlığa ruhsatsız faaliyet yapıyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 onun için para kazanmak gerekmiyor mu ? yani şikayet ediyorlarsa eğer neye dayandıracaklar ticari kazanç yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ne faaliyeti yapiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar