Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cafe del Mundo - İzmir

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ben izmir'deki arkadaşlara dediydim ortamı güzeldir muhtemelen bi gidin diye. gitmişler, arkadaşım bacardi + başka bi alkollü içki ( hatırlayamadım tam şimdi ) istemiş, biz karıştıramıyoruz listede olmayan içeceği, biz ikisinden de getirelim siz masada karıştırın demiş ordaki bağyan.

madem kendim karıştırıcam, niye bara geleyim dedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Menüde olmayan karışımı istemek de ne aptalca davranış olmuş.

Ben fransız restoranına gidip kurufasulye istesem ellerinde hammadde var diye yapmak zorundalar mı?

istenen şey bacardi+jack gibi saçma bişey. ekstra çaba istemeyen, sadece pour&serve bişey. arkadaşım midesiz, öyle bişey istemiş canı nedense. ayrı ayrı getirelim masada kendiniz karıştırın demek de abes.

mekanı ben önerdiğim için ister istemez sahipleniyorum, savunmak zorunda kaldım. öyle işte, kötülemek ya da "orda istediğiniz içkiyi getirmiyolarmış gitmeyin" falan gibi bi argümanım yok zaten, severim del mundo'yu, eskişehire falan her dönüşümde mutlaka uğrarım da. sadece özcan dönüt ister gibi yazmış, ben de yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben anlatamamışım demek ki.

kokteyl dediğin olay "az ondan koy, az da ondan" diye bir olay olmadığı için barmenin bilmediği bir kokteyli servis etmemesi, aynen benim söylediğim yemek olayı yüzünden.

söylediğin karışım kolay olabilir ama onun oranlarını daha önce hiç denememiş birisi %50 %50 koyar ve arkadaşın daha önce içtiği tadı alamayınca doğal olarak "şurda bir bacardi+jack içtim rezalet bir şeydi" diye anlatabilir :)

Ben de senin yaptığın yanlış demiyorum ama kokteyllere de "ondan bundan koydum oldu" mantığında bakmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi soylemissin stimpak
aslinda bazen bu durumlar gunluk olarak degisebiliyor o anki ruh haline gore
musteriye gore falan
ikisi de tehlikeli aslinda bizim icin
ayri ayri goturmek ve karistirip goturmek
o an ayri ayri goturme fikri mantikli gelmistir
acik acik soyluyorum
bu tarz yerlerde herseye dikkat etmek zorundasin
ipin ucu bi kacti mi bi daha toparlamasi zor olur
senin arkadasin ayri ayri getirelim siz karistirin onerisine alinmis
baska bi musteri sicak bakabilir bu duruma hic belli olmuyor
menude olmayan bi kokteyl yapiyorsun ozel bi musteriye
yandaki masadan adam gosteriyor ben de ondan istiyorun diye
neler neler basimiza geliyor
menudekileri de farkli isteyen oluyor
yok ben sundan iccem ama bardagi sundan olsun falan diye
yani bu marka olup olmama ile ilgili bir durum
bazi yerlerde umrunda olmaz isletmenin para gelsin de cay bardagiyla yine veririm mantigi ile isletenler vs
falan filan
zor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...