Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde Katılmak İstermisiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Sizlere Dahada Fazla Bilgi Vermek Ve Yardımcı Olmak İçin Düşündük Taşındık Bu Kararı Aldık. İstediğiniz Her Türlü Program Hertürlü Aklınıza Ne Gelirse HepsiniBuradan Bulabilirsiniz.

Sizde Sıcak Bir Dostluk İçin Bir Yudum Kahveye Ewet Diyorsanız Sizleride Bekleriz.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
oha herif her bolume ayni konuyu acmis
seytan dio git bunun kurcagi foruma
her bolume ac bitane konu
penthin koydugu fotorafi yolla ondan sonra
Mesaj tarihi:
Ewet ya bence bu topic kitlensin yada ne bilem bu adamı asalım keselim :) Pifh aksam aksam saçmalayacağım tuttu bugün sürekli saçmalıorum :P[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
said:
Mike-de-Morgoth, 12 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
keşke uo emülatörlerine açsaydın reklam alanı orasıydı :).
ne alaka ? ora yanlış kullanılıyor die kirletmekmi lazım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 12 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
elvyn ne alakası var? reklam yapmak yasak değil bildiğim kadarıyla. abartmadıkça tabi.

Arkadaşlar Sizlere Dahada Fazla Bilgi Vermek Ve Yardımcı Olmak İçin Düşündük Taşındık Bu Kararı Aldık. İstediğiniz Her Türlü Program Hertürlü Aklınıza Ne Gelirse HepsiniBuradan Bulabilirsiniz.

Sizde Sıcak Bir Dostluk İçin Bir Yudum Kahveye Ewet Diyorsanız Sizleride Bekleriz.

bu kadar yalaka bir reklamdan ben rahatsiz oldum. her bolume acmasi da ayri bir lamerlik.
Mesaj tarihi:
Her Konuya Açmamın Sebebi Herkezin Faydalanabilmesiydi. Ama Siz İşin Gırgırındasınız Buda Beni İlgilendirmez. Sizleri Düşündükçe Sizlerinde Faydalanabilmesi İçin Yaptığımız Uğraşlarla Biz Rezil Oluyoruz. Herneyse Söylediklerinize Hayatta Sizin Verdiğiniz Cevaplar Vererek Yanıtlamam. Her Türlü Görüş Öneri Benim İçin Bir Güzelliktir.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Walla bu bayaa bi reklam oluo ne konusuosak burda konusuoruz ztn nie bide orda ayrıca konusalım ki :) PAti gibi ortam yok ztn :) Bencede bu garbage![signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 12 Kasım 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Her Konuya Açmamın Sebebi Herkezin Faydalanabilmesiydi. Ama Siz İşin Gırgırındasınız Buda Beni İlgilendirmez. Sizleri Düşündükçe Sizlerinde Faydalanabilmesi İçin Yaptığımız Uğraşlarla Biz Rezil Oluyoruz. Herneyse Söylediklerinize Hayatta Sizin Verdiğiniz Cevaplar Vererek Yanıtlamam. Her Türlü Görüş Öneri Benim İçin Bir Güzelliktir.

biz gırgırız ama en azından yardım amaclı dıyıp her bolume aynı topici reklam olsun dıye acmıyorus.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
frasier, paticik'teki adminler zaten bu tür konu ayrılıklarını düşünerek foruma giren kişilerin aradıklarını daha kolay bulabilmeleri için forumu bölümlere ayırmışlar. yani senin bu durumda ekstra bir çaba sarfetmene gerek kalmıyor.

senin yapacağın iş, bu topic'ten "sadece" bir tane internet bölümüne açmak ve "canı yeni forumlara üye olup o forumun modlarıyla tanışmayı isteyen kişileri" beklemekti. topladığın tepki bu yüzden. yardımseverliğinden değil.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mesaj tarihi:
said:
Her Konuya Açmamın Sebebi Herkezin Faydalanabilmesiydi. Ama Siz İşin Gırgırındasınız Buda Beni İlgilendirmez. Sizleri Düşündükçe Sizlerinde Faydalanabilmesi İçin Yaptığımız Uğraşlarla Biz Rezil Oluyoruz. Herneyse Söylediklerinize Hayatta Sizin Verdiğiniz Cevaplar Vererek Yanıtlamam. Her Türlü Görüş Öneri Benim İçin Bir Güzelliktir.

diyosun?[signature][hline]de Morgoth Family ...
İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk.
Mesaj tarihi:
said:

Abi Şunları Düzgün Yaz Bende De Tik Oluyo![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
Vurun gahpeye vurun ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
  • Yeni Oluştur...