Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beğenmeyen var mı?

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

Ben varım, en fazla 1-2 hafta eglendirir bayar sonra, sigara fln icerken oynayabiliyosun, style / backup yok vs.. questler falan eglenceli ama.

Daoc ftw[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sianure - Warrior (Galahad )
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred )
Sosyal ağlarda paylaş

baslarda 'bu ne ya lineage e donuyom ben' dedim ama sonralardan sardi,item droplari,surukleyi questler,eglenceli grouplar.ama moblarda ayarlanma yapilmali,aggrolama sistemi bir garip,ayrica bu son patch de moblarin seni takip etme olayini abartmislar ve hepsine slow vermisler kacanlari yakalasinlar diye =/[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğendim oyunu...
UO dan sonra oynadığım en güzel mmorpg bence[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saint, 10 Kasım 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
style / backup yok vs.. questler falan eglenceli ama.Daoc ftw

style backup ne??
stil dersen orada biraz hakkin var cunku daha cok warcraft serisi fanatiklerinin anlayabilecegi ve takdir edebilecegi bir stili var. Ama backup anlamadim??[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 10 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
daoc = anti sosyal

Tekrar dusunmekte fayda var bu eşitlemeyi.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sosyal ağlarda paylaş

Demeye calistigim oyunda bi caba harcamadan gayet arkani yaslayip adam patakliyosun, combat sistemi bitik, coh tan bi farkını goremedim ben, tıpa tıp aynı.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bi büyü yapıyorum. damage almama rağmen büyüyü yapmaya devam ediyor. nightelflerle kavga ettim druidlerin mekanında. ilk düşman bana saldırmasına rağmen normal büyüleri atabiliyorum.
insta spell ler aslında insta değil. interrupt olmuyor galiba.
çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 11 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
Oyun olarak Daocun kopyasi olmus gibi geldi bana.

Daocla uzaktan yakında alakası yok. City of heroes olmuş.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 11 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
mesela bi büyü yapıyorum. damage almama rağmen büyüyü yapmaya devam ediyor. nightelflerle kavga ettim druidlerin mekanında. ilk düşman bana saldırmasına rağmen normal büyüleri atabiliyorum.
çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu?

Damage aldiginda buyulerin gecikir, eger dmg stun veya seni oynatacaksa buyu bozulur. Instacast'ler insta hemen yapiliyor ama spam edemiyorsun, insta olmasinin guzelligi hemen yapip hareket etmeye devam edebilmen. Cesitlilik evrenin kendisine uygun, ama daha fazla irk ve class tabii ki de expansion ile gelecek. Herkes parasi oldukca her class'in ability'sini alamaz, boyle birsey retailda olmicak. Ben mesela bir rougue abilitysi alamam, bir mail giyemem mage olarak. Ama izin verildigi kadari ile en fazla dagger ve one handed sword elimde tutabilir COK gerektiginde kullanabilirim. CoH'un tekduze pve mantigi sadece pve serverlarinda var, pvp serverinda surekli tehdit var ve olacak. Dusuk lvlda sadece daha az gorursunuz.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar

[Bu mesaj Befounder tarafından 11 Kasım 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun geneline bişey demiyorum, cok renkli, eglenceli questleri olan, bi fikrim yok tabi ama craft vs muazzam olabilir... ben combat sistemini eleştiriyorum direk, bana gore degil hic o yuzden genelleme yapıp begenmedim dedim.. warlock oynuyorum mesela eglenceli, pet summon vs.. ama hep ayni sey, oturup, 1 e bas bekle 2 ye bas vs.. bi sure sonra can sıkıcı.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay )
Beluga - Reaver (Kay )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 11 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu?

sanirim hic shadowbane oynamadin?
uzun sure daoc ve shadowbane oynayan biri olarak diyebilirimki ,wow piyasadaki bircok oyunun ii yanlarini alip ortaya yeni birseyler cikartmislar.
buyu interrupt sistemide shadowbane ve daoc un ortasi
interrupt olabiliyor veya olmuyor
sanirim bi yuzde falan var orda
msl shadowbanede interrupt die bi olay yoktur.

acikcasi ben begendim oyunu ama daocta yaptigim hatayi bidaha yapmam,yani gunde 12 saat bilgisayar basinda oldurmem bu oyun icin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saint, 11 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
oyunun geneline bişey demiyorum, cok renkli, eglenceli questleri olan, bi fikrim yok tabi ama craft vs muazzam olabilir... ben combat sistemini eleştiriyorum direk, bana gore degil hic o yuzden genelleme yapıp begenmedim dedim.. warlock oynuyorum mesela eglenceli, pet summon vs.. ama hep ayni sey, oturup, 1 e bas bekle 2 ye bas vs.. bi sure sonra can sıkıcı.

imzana bakarak daoc oynadigini soylebiliriz herhalde..
daocta farkli birsey mi yapiyorsun?
bide imzanda 5-6 tane karakter var ,o can sikici dedigin seyi ,seni baymasina ragmen israrla tekrarlaman tabi cok ilginc :)
Sosyal ağlarda paylaş

her class kendi class ının tüm ability lerini alabiliyor mu diorum sen diosun ki mage rogue ability alamaz.
instant=anında. insta cast değil büyüler.

shadowbane e girdiğim gibi çıkmıştım grafikler ve oynanabilirlik yüzünden. o yüzden bilemiyorum.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...