malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben beğenmedim mesela. başka var mı?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 cekin undercity royal quarters'a arkadasi. Evet baska var mi? *! LvL 75 guard'lari cagirir*[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben varım, en fazla 1-2 hafta eglendirir bayar sonra, sigara fln icerken oynayabiliyosun, style / backup yok vs.. questler falan eglenceli ama. Daoc ftw[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 baslarda 'bu ne ya lineage e donuyom ben' dedim ama sonralardan sardi,item droplari,surukleyi questler,eglenceli grouplar.ama moblarda ayarlanma yapilmali,aggrolama sistemi bir garip,ayrica bu son patch de moblarin seni takip etme olayini abartmislar ve hepsine slow vermisler kacanlari yakalasinlar diye =/[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyun gayet güzel veya siz ne bekliyordunuz?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben çok beğendim oyunu... UO dan sonra oynadığım en güzel mmorpg bence[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 daoc = anti sosyal wow gercektende o kadar fazla zaman harcamadan oynanabilecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kısacagi gelmesi gereken güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Saint, 10 Kasım 2004 23:48 tarihinde demiş ki: style / backup yok vs.. questler falan eglenceli ama.Daoc ftw style backup ne?? stil dersen orada biraz hakkin var cunku daha cok warcraft serisi fanatiklerinin anlayabilecegi ve takdir edebilecegi bir stili var. Ama backup anlamadim??[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Ceti, 10 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki: daoc = anti sosyal Tekrar dusunmekte fayda var bu eşitlemeyi.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 lineage e bakmamis arkadaslara tavsiye ederim(wow u begenmeyipte).levelin cok zamaninizi alabilir ama grafiktir,pvp dir super bir oyun,ama benim icin game over yazdi.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Demeye calistigim oyunda bi caba harcamadan gayet arkani yaslayip adam patakliyosun, combat sistemi bitik, coh tan bi farkını goremedim ben, tıpa tıp aynı.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bende asiri derecede begenmedim, fazla oyalayacak bir oyun degil. Sadece tonla quest koymuslar simdiye kadar gordugum kadariyla, grafiklerindende pek hoslanmadim. Oyun olarak Daocun kopyasi olmus gibi geldi bana.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 mesela bi büyü yapıyorum. damage almama rağmen büyüyü yapmaya devam ediyor. nightelflerle kavga ettim druidlerin mekanında. ilk düşman bana saldırmasına rağmen normal büyüleri atabiliyorum. insta spell ler aslında insta değil. interrupt olmuyor galiba. çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Chrysaor, 11 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Oyun olarak Daocun kopyasi olmus gibi geldi bana. Daocla uzaktan yakında alakası yok. City of heroes olmuş.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben de COH a benzettim çok.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: malsahibi, 11 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki: mesela bi büyü yapıyorum. damage almama rağmen büyüyü yapmaya devam ediyor. nightelflerle kavga ettim druidlerin mekanında. ilk düşman bana saldırmasına rağmen normal büyüleri atabiliyorum. insta spell ler aslında insta değil. interrupt olmuyor galiba. çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu? Damage aldiginda buyulerin gecikir, eger dmg stun veya seni oynatacaksa buyu bozulur. Instacast'ler insta hemen yapiliyor ama spam edemiyorsun, insta olmasinin guzelligi hemen yapip hareket etmeye devam edebilmen. Cesitlilik evrenin kendisine uygun, ama daha fazla irk ve class tabii ki de expansion ile gelecek. Herkes parasi oldukca her class'in ability'sini alamaz, boyle birsey retailda olmicak. Ben mesela bir rougue abilitysi alamam, bir mail giyemem mage olarak. Ama izin verildigi kadari ile en fazla dagger ve one handed sword elimde tutabilir COK gerektiginde kullanabilirim. CoH'un tekduze pve mantigi sadece pve serverlarinda var, pvp serverinda surekli tehdit var ve olacak. Dusuk lvlda sadece daha az gorursunuz.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar [Bu mesaj Befounder tarafından 11 Kasım 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Coh oynamadim, karsilastirma yapamiyorum, ama sehirler, crafting, training ve quest sistemleri vs hep daocla ayni, yada ben cok benzetiyorum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Su andaki her mmorpg everquest1'in tabanini olusturdugu quest/trade/skill+class ve sehir duzeninden faydalaniyor. O yuzden her biri birbirine benzeyecektir ama cok daha farkliliklari da var.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oyunun geneline bişey demiyorum, cok renkli, eglenceli questleri olan, bi fikrim yok tabi ama craft vs muazzam olabilir... ben combat sistemini eleştiriyorum direk, bana gore degil hic o yuzden genelleme yapıp begenmedim dedim.. warlock oynuyorum mesela eglenceli, pet summon vs.. ama hep ayni sey, oturup, 1 e bas bekle 2 ye bas vs.. bi sure sonra can sıkıcı.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: malsahibi, 11 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki: mesela bi büyü yapıyorum. damage almama rağmen büyüyü yapmaya devam ediyor. nightelflerle kavga ettim druidlerin mekanında. ilk düşman bana saldırmasına rağmen normal büyüleri atabiliyorum. insta spell ler aslında insta değil. interrupt olmuyor galiba. çeşitlilik çok az. az class. herkes parası oldukça class ının her abilitysini alabiliyor. doğru mu? sanirim hic shadowbane oynamadin? uzun sure daoc ve shadowbane oynayan biri olarak diyebilirimki ,wow piyasadaki bircok oyunun ii yanlarini alip ortaya yeni birseyler cikartmislar. buyu interrupt sistemide shadowbane ve daoc un ortasi interrupt olabiliyor veya olmuyor sanirim bi yuzde falan var orda msl shadowbanede interrupt die bi olay yoktur. acikcasi ben begendim oyunu ama daocta yaptigim hatayi bidaha yapmam,yani gunde 12 saat bilgisayar basinda oldurmem bu oyun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Saint, 11 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: oyunun geneline bişey demiyorum, cok renkli, eglenceli questleri olan, bi fikrim yok tabi ama craft vs muazzam olabilir... ben combat sistemini eleştiriyorum direk, bana gore degil hic o yuzden genelleme yapıp begenmedim dedim.. warlock oynuyorum mesela eglenceli, pet summon vs.. ama hep ayni sey, oturup, 1 e bas bekle 2 ye bas vs.. bi sure sonra can sıkıcı. imzana bakarak daoc oynadigini soylebiliriz herhalde.. daocta farkli birsey mi yapiyorsun? bide imzanda 5-6 tane karakter var ,o can sikici dedigin seyi ,seni baymasina ragmen israrla tekrarlaman tabi cok ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 her class kendi class ının tüm ability lerini alabiliyor mu diorum sen diosun ki mage rogue ability alamaz. instant=anında. insta cast değil büyüler. shadowbane e girdiğim gibi çıkmıştım grafikler ve oynanabilirlik yüzünden. o yüzden bilemiyorum.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sinirlendim biranda şu oyunu korurum ben yani açık açık söliyim arkadaşlar. elime geleni yazdım birden.Neyse editliyorum şimdi. [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Kasım 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence harika[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar