Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi operatör ve tarife sizce daha avantajlı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bir hat almayı düşünüyorum,

turkcell en iyi 3g/edge baglantısına sahip olduğunu savunuyor, ama avea ve vodafone güzel kampanyalar yapıyor gibi.

fiyat/performans açısından hangisi iyidir?
Mesaj tarihi:
Laorx said:

avea'ya kan kusmuş insanlar internette, onu eliyorum gibi.

avea tam bir şerefsiz, zaten ttnet'le sahipleri bir yamulmuyorsam. işte internette ttnet neyse, telefonda avea o.

vodafone'ye geçtim rahat ettim resmen. avea kadar iyi çekmiyor orası ayrı ama harbi porovesyonel adamlar..
Mesaj tarihi:
internetten bedava alabileceğin herşeye alternatif resource bulup para ödememizi bekliyorsun gerge turkcell'in nesi pahalı yahu
1gb internet 1k sms 1k her yone 49liramı ne sdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1GB iste ama o. Avea'da ben 30TL veriyorum; 500 dakika, 2000 SMS, 2GB 3G, sinirsiz 128 kbps 2G aliyorum.

Bedava alabilecegin seye para odeyin demiyorum ayrica hic bir zaman. Yasadisi olarak kullandiginiz seyleri bedelini odeyerek kullanin diyorum. Arada fark var.
Mesaj tarihi:
Fin said:

1gb internet 1k sms 1k her yone 49liramı ne

sahip olduğun tel'e göre değişiyor ama bu rakam sanırım.

bu arada katılıyorum, nesi pahalı kısmına.
Mesaj tarihi:
telefona hattına para vermemek ne guzel biseymis lan. uzun suredir bunun keyfini yasıyorum. istedigin gibi konus, internete gir oh. 49 liraya nesi pahalı diyor millet. keyfim iki katına cıktı.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

1GB iste ama o. Avea'da ben 30TL veriyorum; 500 dakika, 2000 SMS, 2GB 3G, sinirsiz 128 kbps 2G aliyorum.

Bedava alabilecegin seye para odeyin demiyorum ayrica hic bir zaman. Yasadisi olarak kullandiginiz seyleri bedelini odeyerek kullanin diyorum. Arada fark var.

peki can alıcı soru geliyor. faturanı hiç 30 tl olarak ödedin mi?
  • Yeni Oluştur...