Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?7,6593131,6593171#msg-6593171 thread'in orijinali burada. Bu makina hakkındaki yorumlarınız nedir? Nelerine dikkat etmek gerekir ikinci el alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 niye 400d alıyorsun, belirli bir nedeni mi var? benim tavsiyem canon 550d alman olacaktır, üst model dslr'larla benzer performansa sahip, aps-c sensore sahip sadece, fiyatı da gayet iyi. 400d çok eski makine, 2006'dan kalma. 550d ile kıyaslayınca megapixel değeri, iso performansı vs zayıf kalıyor. sdxc belleğe de sahip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ok. Takas teklif ettiler o yüzden. Yoksa alma amacım olduğundan değil. Mantıklı bir makina mı değil mi onu kavramaya çalışıyorum. İlk prof. makinem olacak takas kabul edersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 neyle takas ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Selam, ISO performansı kötüdür. 3 ay evvelle kadar sahibiydim. Pixel olayı çok mühim değil diye düşünüyorum çünkü o konuda sıkıntı yaşamamıştım. Hafıza kartı olarak CF kullanması biraz maliyetli olabiliyor. Kit lensinde IS yok, gıcık eden bir nokta. Neticede; ben olsam seçmezdim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mr_Hand said: neyle takas ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Core2Duo laptop'ım var Acer, onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ben bu 400d'yi severim bayaa.Arada sırada denk geldiğim fotoğraflar hangi makineyle çekilmiş diye bakarım.Bir ara bayaa 400d görmüştüm. Fotoğraf olayına yaklaşımın nedir peki?Şimdi bu makine biraz çin manlı oyuncak gibi bir his verebilir ele gelince.Ufak ve hafif bir makine.Fotoğraf çekmeye hevesin yoksa aldığın ilk gün koyarsın çekmeceye.İlgili alakalıysan da bu alet sana yol aldırır. Işık yetersizliğinde iso performansı biraz kötü olabilir ama iyi bir lenslede bu durumu telafi edebilirsin.50mm f1.8 mesela bu konuda bayaa başarılıdır.Hatta makineyi alınca alınması gereken ilk lensdir.(ucuz, kaliteli,1-2 fotoğraf çektikten sonra zaten kendini kullandırıyor.2 senedir kullandığım tek lens 40d üzerinde.) 400d ile çekilmiş fotoğraflar var şurada. http://www.flickr.com/groups/400d/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Rotweiler said: Core2Duo laptop'ım var Acer, onunla. yani, bilgisayara ihtiyacın yoksa güzel takas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selam, Battery grip olmayınca avucunda kayboluyor bir de. Tabi avuca bakar olay :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar