Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilerimiz

kozalak

Öne çıkan mesajlar

moriQ said:

fotoğraf olabilir

Ben bu ise baslamayi cok dusundum. Sonra biraz daha derinlemesine dusundum. Hadi diyelim makine, canta falan aldik. Simdi fotograf cekmek icin disari cikmak lazim. Istanbulda zaten toplu tasimadir trafiktir evden disari cikmak direk bas agrisi. sonra bi de yaninda bu koskoca aleti tasicaksin. Of ki ne of ya. Sonra bi de fotograf cekmek icin olmasa bile disari cikarken "lan ya guzel bisi yakalarsam" diye yaninda surekli makineyi tasicaksin. Hayat cok zor. Ben evde oturup kitap okuyorum ya da oyun oynuyorum o yuzden. Tavsiye etmem ama, bok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

fotoğraf ile hobi olarak ilgilenmek için dslr almak zorunda değilsin. iphone ile de keza kendini tatmin edecek pozlar çekebilirsin. fotoğrafçılığın 'kaliteli makina en net resim'e indirgenmesi garip geliyor.
sharpness is a bourgeois concept - henri cartier bresson:)o
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

fotoğraf ile hobi olarak ilgilenmek için dslr almak zorunda değilsin. iphone ile de keza kendini tatmin edecek pozlar çekebilirsin. fotoğrafçılığın 'kaliteli makina en net resim'e indirgenmesi garip geliyor.

Ogreneceksem adam gibi ogrenirim yahu. Yoksa hobi olmaktan cikar ki o. Once terimleri ogrenicem, sonra otomatik modda cekicem, sonra manuele gecicem, sonra photoshop tarzi bisi ogrencem, sonra daha da ayrintilara inicem, sonra tripod alcam, sonra yeni lens alcam falan. Bi hobiye baslicaksam boyle progress saglamasi lazim bana.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

ipadle foto çeken gördüm..insanlık bitmeli diye düşündüm

işte cep telefonumla çektiğim muhteşem hobi fotoğraflar falan

daş

daşlı yol

gemi

gemi değil yelkenli

hobi olarak saçma isimler koyuyorum abi. hobim bu.

yok abi resim ve spor işi tamamen cukkaya bağlı şeyler.
aksini diyen sıkıyor ve para ile hallediyor işini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...