dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kozalak said: neler yapıyorsunuz? boş c.tesi günlerimi dolduracak bir şeyler arıyorum ama aklıma pek bir şey gelmedi. tavsiye niyetiyle bir şeyler öğrenelim... valla biz paso çalışıyoruz cts sonra da eğleniyoruz falan ama hobi ruhu çok olmuyor bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oturup bütün gün dizi film izliyorum...diyemiyorum işte cvye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hobi olarak kitap okumaya basladim saka maka 10 senedir falan kitap okumuyomusum lan dssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 moriQ said: fotoğraf olabilir Ben bu ise baslamayi cok dusundum. Sonra biraz daha derinlemesine dusundum. Hadi diyelim makine, canta falan aldik. Simdi fotograf cekmek icin disari cikmak lazim. Istanbulda zaten toplu tasimadir trafiktir evden disari cikmak direk bas agrisi. sonra bi de yaninda bu koskoca aleti tasicaksin. Of ki ne of ya. Sonra bi de fotograf cekmek icin olmasa bile disari cikarken "lan ya guzel bisi yakalarsam" diye yaninda surekli makineyi tasicaksin. Hayat cok zor. Ben evde oturup kitap okuyorum ya da oyun oynuyorum o yuzden. Tavsiye etmem ama, bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fotoğraf ile hobi olarak ilgilenmek için dslr almak zorunda değilsin. iphone ile de keza kendini tatmin edecek pozlar çekebilirsin. fotoğrafçılığın 'kaliteli makina en net resim'e indirgenmesi garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 buz hokeyi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 RFC okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "roket adam" said: fotoğraf ile hobi olarak ilgilenmek için dslr almak zorunda değilsin. iphone ile de keza kendini tatmin edecek pozlar çekebilirsin. fotoğrafçılığın 'kaliteli makina en net resim'e indirgenmesi garip geliyor.sharpness is a bourgeois concept - henri cartier bresson:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konu, aynı dakika içerisinde sekse kaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi cep telefonu ile fotoğraf çekmek güzel olmuyor yahu. hem saçma geliyor bana. gerçi ben beceremiyorum foto işini bak orası ayrı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "roket adam" said: fotoğraf ile hobi olarak ilgilenmek için dslr almak zorunda değilsin. iphone ile de keza kendini tatmin edecek pozlar çekebilirsin. fotoğrafçılığın 'kaliteli makina en net resim'e indirgenmesi garip geliyor. Ogreneceksem adam gibi ogrenirim yahu. Yoksa hobi olmaktan cikar ki o. Once terimleri ogrenicem, sonra otomatik modda cekicem, sonra manuele gecicem, sonra photoshop tarzi bisi ogrencem, sonra daha da ayrintilara inicem, sonra tripod alcam, sonra yeni lens alcam falan. Bi hobiye baslicaksam boyle progress saglamasi lazim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ipadle foto çeken gördüm..insanlık bitmeli diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ipad satın alan gördüğümde hissetmiştim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 NolaxThensbane said: ipadle foto çeken gördüm..insanlık bitmeli diye düşündüm işte cep telefonumla çektiğim muhteşem hobi fotoğraflar falan daş daşlı yol gemi gemi değil yelkenli hobi olarak saçma isimler koyuyorum abi. hobim bu. yok abi resim ve spor işi tamamen cukkaya bağlı şeyler. aksini diyen sıkıyor ve para ile hallediyor işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ne bileyim abi bir albenisi yok ben mi begenmiyorum birşeyi benim mi zevkim yok yoksa bir cacıga benzemiyor mu milletin çektigi ftolar. Birde nasıl özgüvendir abi o çıkarıp foto çekmek ben utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben de utanıyorum lan. yanında birisi olacak ki o foto çekerken sen de foto çekiceksin. yoksa olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 brazilian jiu jitsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 küçük süprizler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 NolaxThensbane said: benim mi zevkim yok yoksa bir cacıga benzemiyor mu milletin çektigi ftolar. BENİM ÇEKTİĞİM FOTOLAR ÇOK GÜZEL LAN GÖT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dasaaa said: ben de utanıyorum lan. yanında birisi olacak ki o foto çekerken sen de foto çekiceksin. yoksa olmaz yani. http://forevermeme.hdesign.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/09/socially-awkward-penguin-info.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Random kadınlarla rape game oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: NolaxThensbane said: benim mi zevkim yok yoksa bir cacıga benzemiyor mu milletin çektigi ftolar. BENİM ÇEKTİĞİM FOTOLAR ÇOK GÜZEL LAN GÖT! GÖTÜME BENZİYOR FOTOLARIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 götün çok güzel bebeğim hmmmmmffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oo götler havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Arabalar en büyük hobim. Özellikle motor modifiyesi. WOW büyük bir tutku ayrıca. Diving En önemliside oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar