quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Başvurduğum Finans masterlarından herhangi birisi olursa, bu konularda belli bir yetkinliğe erişmem gerekecek. Misal, aşağıdaki konu listesi üzerinden online derse adamlar 1450 USD istemiş: - Basic C/C++ Language and Syntax - Object-Oriented Programming (OOP) in C++ - Inheritance and Polymorphism - Generic Programming in C++ and Standard Template Library (STL) - An Introduction to Boost C++ Libraries - Applications in Computational Finance: Applications and test cases (Black Scholes pricing and Greeks), Monte Carlo methods, finite difference methods (Euler, Crank-Nicolson), lattice methods, exact methods (Barone-Adesi-Whaley, bonds, swaps, swaptions) Sonuncu madde hariç bu forumu ziyaret eden arkadaşlara çok tanıdık gelen şeyler olmalı bunlar, soracağım şu: Bu insanlar online olarak 16 haftada öğretiyoruz dediğine göre, benim daha uzun sürede de olsa kendi kendime öğrenebilmem için kitap / kaynak / online tuto vb. tavsiyeleriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Deitellerin C++ kitabı var, ilk 3 maddeyi hallettirir ama 0 olan birisi için faydalı olur mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 c++'ı tam olarak öğrenmek diye bişi yok. ama beginner seviyesi için deitel'in kitabı güzeldir senin derslerin için yeterli olur o kitap zaten, çalıştıkça da biraz daha gelişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 16 haftada bunları yapacka kadar öğrenirsin. monte carlo falan da 12. haftaya kadar gelirsen kolay işler. scientific computing için c++ öğreneceksen, öğrenilir. c++'ta c** yazmayacak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Para niye vericen, ac courserayi ordain dersleri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 youtube da bile zilyon tane tutoriyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 2012 yilinda bunlari para verip ogreniyorsaniz cok yanlis yapiyorsunuz cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bu forum iyi güzel de, WoW daki gibi postun tamamını okumadan cevap yaz'a basamama teknolojisi gerekiyor cidden. Diyorum ki, elin oğlu 1450 dolar istiyor, kaynak / kitap / online tutorial var mı bildiğiniz; daha uzun sürede de olsa kendim öğrenebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 https://www.coursera.org/ Son maddenin direk dersi var hatta. Aldıydım ama vakit darlığından bıraktım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Onu gördüm Coursera da ama, R diye open source bir şeyi öğretiyorlar görünüyor, genele yaygınlık oranı nedir bilemiyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 R, matlab gibin bir şey. Onun istatistik alanında özelleşmiş hali hatta. Ama computational investingde o istenmiyor diye biliyorum: "Algorithmic and statistical aspects of the course will be illustrated using Excel spreadsheets and Python programs, so familiarity with these tools is helpful." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hpc mi yapılıyor bu yüksek bölümünde? ben de computational science üzerine yaptım da yükseği. http://www.cprogramming.com/tutorial.html adresi yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Cevap yazan herkese teşekkürler demeyi unutmuşum, teşekkürler arkadaşlar, inceliyorum farklı kaynakları şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aldım Deitel'in kitabını, 1.5 chapter gittim güzel güzel ehehe #include using namespace std; int main() { cout << "Öğreniyorumn"; cout << "demek kin"; cout << "zaaaaaaa xD"; } (Program olarak da Dev C++ kullanıyorum, iyisi bu mudur, yoksa var mı başka tavsiye?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Linux kur. Environment'i da ogren bu surecte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar