Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ayarlarda otomatik yaziyor bunun ama otomatik calismiyor hic, ben acip kapiyorum hep. Bir sorun var sanirim? http://i.imgur.com/3jHIY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ekran auto brightness calisiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 O da calismiyor, simdi sen diyince hatta oyle bir ozellik oldugunu fark ettim hatta. Ilk aldigimda ver allah modunda kurcalarken bir sey bozdum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 proximity meter facetime in yaninda, eger ekrani cok geriye yatik kullaniyorsan, veya arkanda bi isik kaynagi varsa, veya kullandigin yerde lokal bi isik kaynagi varsa glare yuzunden oldugundan fazla isik algilamasi normal. manuel olarak brightness i da ,key backlit i de orta konuma getir, farkli isiklarda dene. calistigini gorursun. ayrica backlight dim ciddi zor fark edilir bisey. 10 kademesi var, ve min max disindaki ayarlari anlamak zor. Ekran ise cok cabuk adapte oluyor. fakat senin makine air oldugu icin bezel gri oldugundan yeterince farkedemiyor olabilirsin. calistigindan neredeyse eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yaptim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bende de ikisi de çalışıyor. Tavan aydınlatması önünde, mesela kafamın gölgesi kameranın olduğu yere düşünce fark edilir bi biçimde değişiyor aydınlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Otomatik ayarlarini acip kapadim, restart attim, bir de ayarlari ortaya aldim; calismaya basladi. Iyi fark da yaratiyor. Klavye yine sorunlu ama. Gun isiginda kapanmiyor, daha da parliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar