Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yaklaşık 1-2 ay önce yabancı bir PvP shardına girmiştim orada bazı yabancıların guild titlearını renkli yapabildiklerini görmüştüm. Acaba bu her server için geçerli midir? Yoksa sadece o server ın scriptlerinden kaynaklanan bişey midir? Nasıl yapılıyor dediğimde hede hödö gibisinden bişeyler yazmıştı.[signature][hline]Charles Rhadamantis
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 iyi yazmıs yani..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aynı serverda ben Hödö gibisinden şeyler deneyerek Guild titlemi italik ve büyük yapabilmiştim. başka bir serverda denemedim ancak.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Her serverde geçerli.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kodlarını bulabileceğim bir link var mıdır ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Help Guards a Criminal..[signature][hline]Charles Rhadamantis
Öne çıkan mesajlar