NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben yapıyordum valla hatta yeri geldi japonyadan 3ayda gelen siparişler oldu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "roket adam" said: ahaahahah ya adamların çok üstüne gitmişsiniz zaten de, ben de şunu diyeceğim: Gerçekten gerek var mıydı böyle bir şeye? Yani spesifik bir sosu arayıp, markette falan denk gelmeyip, internetten sipariş verip 3 gün bekleme ihtiyacı duyacak kaç kişi vardır TR'de? yaparsın da bu ürünler köşe başındaki markette de olmasın yani. yoksa son kullanma tarihine bile bakmadan alıyorsun belki 3 hafta sonra bitiyor ondna ucuza satıyorlar hatta al sana komplo teorisi de yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 şimdi siteye baktımda. Neden kangurum.com'dan degil de burdan alayım.Taş çatlasa orada bulunmayan 5-6 (marka olarak belki 1-2) ürün var. Onlarda vital degil. Koy Guacamole ki satsın edıt: satmasada olur siteni renklendirir,özel kılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 maple syrup da olabilir mesela, macrocenterda buldum bitek o da 40 lira çük kadar şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 40lira? güzel kazıklanıyorsunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Almadım abi ona 40 lira mı vericem, Almanyadan gelirken getirdim yanımda 4 tane 3er eurodan. Ama çok alan varmış adam öyle demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Fin said: sexsepeti açayım seks her zaman satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ballı hardal var mı diye baktım yok site kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Hakkaten ha enayileri bulmuşlar bi bunlar akıllı site tasarımıda kötü zaten düşünce güzel olabilir sonuçta niş bişi ama çok mu zekisiniz? max 10 tl ye gelen şeyi 30 a 40 a kakalamak hemde internet üzerinden? Bunların tarifini alıp kendin yapsan 5 kat ucuza geldiği gibi kanser ve kazık da yememiş olursunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi o 40 liralık şey o sitede yok sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar