goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 @ destur o arkadaşa geyiğine dedim. 39mye %28 bitane almıştım kendime. onu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Myshkin said: goldbären said: Dynun said: beyler mp kaçta legendary farm yapıyosunuz? kimisi hız diyor kimisi mp10 diyor. valla ben de merak ediyorum bunun cevabını. YETKİLİ ABİLER PLS Eğer 200k üstü dps iniz varsa mp 10, yoksa direk mp1 abi zaten battlerage ile 166k var, 200 üstü olunca ne farkedecek. mp6da bile sıkım sıkım sıkılıyorum kes kes bitmiyor itin evladı. 500k dps nasıl yapıyoruz :))))))))))))))) sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bence extra drop chance'ler yüzünden mp1'de farm yapmak çok gereksiz, mobdan extra item drop şansı mp1'de %1, mp2'de %8... %1 drop şansı için kötü gearlı adam mp1 yapmasın, iyi gearlı adam da vakit harcamasın. Ben ölmeden hızlı hızlı mp3 farmlayabiliyorum 104k dps'le archon buildiyle. 4 gündür oynuyorum, ilk iki gün deli gibi legendary düşüyordu (10 civarı düştü 2 günde), son 2 gündür tek bir legendary bile düşmedi. Bu arada gündüzleri uber farmlayan varsa bi eklesin beni; nepenthe#2129 (Çok ölüyorum btw, laptoptan oynuyorum oyun lowda kare kare nedense QQ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Daha önce de yazmıştım. Tekrarlıcam malesef. Mp0 da 3 tur atın ortalamasını alın. Mp1 de 3 tur atın ortalamasını alın. Böyle böyle devam edin. Muhtemelen mp1 ile mp0 arasında herkes aynı sürede yapıyor olacaktır.(Ben mp1i daha hızlı yapıyom gerçi mp 0 da fury dolmadan ölüyo moblar) En kısa sürede yaptığınız en yüksek mp'de oynayın. Ben mp2-mp3 aralığında kafama göre takılıyorum. Aralarında 2 dakka fark var sadece. Genelde farmı item değil de exp için yaptığımdan mp3 daha iyi oluyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 deadwoll said: Bence extra drop chance'ler yüzünden mp1'de farm yapmak çok gereksiz, mobdan extra item drop şansı mp1'de %1, mp2'de %8... Abi o 1% ve 8% bonus itemlar için, yani key düşme ve überden ring parçası düşme ihtimalleri. Rare item ve legendary olarak mp1 ile mp2 arasında neredeyse ayırt edilemeyecek kadar az fark var. goldbären said: abi zaten battlerage ile 166k var, 200 üstü olunca ne farkedecek. mp6da bile sıkım sıkım sıkılıyorum kes kes bitmiyor itin evladı. 500k dps nasıl yapıyoruz :))))))))))))))) sdfsdfs offhand'in düşük damage'li diye tahmin ediyorum, wwbarbarın gerçek damage in çok daha yüksektir. özellikle echoing fury falan kullanınca atack speedden dolayı baya baya fazla oluyor orada yazandan. Benim anlatmak istediğim mesele hayatta kalmak ise pek çok kişi hayatta kalır zaten mp10da, ama bir eliti kesmek 5 dakka falan alıyorsa doğal olarak orada kasmanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Myshkin said: Abi o 1% ve 8% bonus itemlar için, yani key düşme ve überden ring parçası düşme ihtimalleri. Rare item ve legendary olarak mp1 ile mp2 arasında neredeyse ayırt edilemeyecek kadar az fark var. ulan bilen adamım diye gelmişsin bir de rezalet!!!11 said: For players in Inferno participating in the Infernal Machine event, Monster Power will also increase the drop chance for Keywarden Keys and Demonic Organ Pieces by 10% for each MP level, all the way up to 100% at MP 10. onun dışında karakter bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 mp10 dayanımı fena değil ama tatsız işte. bir pack bir dakika sürsün istiyorum sdfsfs yalnız gearda bir hata mı var bilmiyorum, tornadolar 25-40 arası critliyor benim hep. battlerage ile 170k olanbirine göre düşük geldi. hızlılar ama. tickrate fena değil. ww vurunca 70-100 arası vuruyor hitler. heil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 echoing fury'nin fearı yüzünden hayattan soğudum sattım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 goldbären said: Myshkin said: Abi o 1% ve 8% bonus itemlar için, yani key düşme ve überden ring parçası düşme ihtimalleri. Rare item ve legendary olarak mp1 ile mp2 arasında neredeyse ayırt edilemeyecek kadar az fark var. ulan bilen adamım diye gelmişsin bir de rezalet!!!11 bi daha bak bakalım çekirge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 o bonus item key vs falan degil, bildigin item. pot, gem, legendary nolursa artik. senin dedigine mp level etki ediyor. ekleme: boss ya da packlere etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 zaidral said: o bonus item key vs falan degil, bildigin item. pot, gem, legendary nolursa artik. senin dedigine mp level etki ediyor. ekleme: boss ya da packlere etkisi yok. Yanlış anlaşılma olmasın blizzard forumlarında bir blue açıklamıştı bunu. Pot falan olmuyor %100 ile "a piece of gear" yani giyilecek bir şey o bonus item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Evet abi gear düşüyor direk sdf, key ve über'de direk %10 her mp'ye. İşin komik yanı 5. chaosu kestim yine düşmedi ring mati. AHN QIRAJI BLIZZARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Myshkin said: bi daha bak bakalım çekirge abi şunun hemen altında benim kopyaladığım yazı, ingilizcen yoksa bing var, google translate var MANYAK LAF MANYAK LAFFor players in Inferno participating in the Infernal Machine event, Monster Power will also increase the drop chance for Keywarden Keys and Demonic Organ Pieces by 10% for each MP level, all the way up to 100% at MP 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bonus item sadece key değil. direk gear. pot, gold, tome vs de değil. said: If you kill a monster while playing on MP10, and that monster makes its initial roll check to drop an item, it should have a 100% chance to drop a bonus item. So, yes, in that sense, the monster should drop at least two items. BUT, since the initial item a monster drops might just be a pile of gold, it's possible (with auto-pickup) that you may have just missed it. If you feel that something isn't working correctly, though, then please be sure to post in the Bug Report forum so our Quality Assurance team can investigate. (Also, I saw this asked earlier, but the bonus item will always be a piece of gear, not a potion or gold or anything else.) http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6893750712#12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 key ve organ olayı da mp0 %5, mp1 %10, mp2 %20 diye devam ediyor mp10 %100'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aluriel said: bonus item sadece key değil. direk gear. pot, gold, tome vs de değil. said: If you kill a monster while playing on MP10, and that monster makes its initial roll check to drop an item, it should have a 100% chance to drop a bonus item. So, yes, in that sense, the monster should drop at least two items. BUT, since the initial item a monster drops might just be a pile of gold, it's possible (with auto-pickup) that you may have just missed it. If you feel that something isn't working correctly, though, then please be sure to post in the Bug Report forum so our Quality Assurance team can investigate. (Also, I saw this asked earlier, but the bonus item will always be a piece of gear, not a potion or gold or anything else.) http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6893750712#12 Yalnız "if you feel something is wrong" demiş bence hakikaten garip birşeyler var. Zaten bug forumlarında zilyon tane başlık var bunun için. mp10'da en az 200 tane mob öldürmüşümdür, 3-4 tane falan 2 item attı. Initital roll'u geçtiğime eminim çünkü 200ün en az 60-70i item attı. O kadar bug posta rağmen hala düzeltmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Az önce oculus ring düştü, roller statlar resist vs. her şey yüksek, tek sıkıntı crit vs. yok... Köşeyi yine dönemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ya bana bi dün inna pantolon düştü. ahye en ucuzdan koyuyorum koyuyorum gitmiyor. ulan kimse mi almıyor derken bi baktım benim pant nedense çıkmıyor AHde. sırf ismiyle en ucuz fiyat bende olmasına rağmen. bu nasıl bugdır anlamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 AH birkaç gündür mala bağladı itemların en az yarısını expired olarak gösteriyor seninki de o furyaya denk gelmiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi koyduğum hiç bir mal gözükmüyor ya, şimdi farkettim de. expired olarak bile değil. o dediğin de ayrı bi sıkıntı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 goldbären said: abi koyduğum hiç bir mal gözükmüyor ya, şimdi farkettim de. expired olarak bile değil. o dediğin de ayrı bi sıkıntı zaten bi ban cesidi vardi hani sadece sen gorebiliyodun oyle bi duum olmus o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar