cenavar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eft arkadaşlar ben mountable bear patch ini yaptım ama ufak bi sorun var polar bear ımın ayağını yarısı zemine giriyo yada bir binanın yanında dururken kıçı binaya giriyomuş gibi duruyo yarısı var yarısı yok gibi bunun neden olbileceğini blien varmı acaba?[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bear'ı çok yere indirmişsin. Anlamıyorum ki gençliği nedir bu piyasa merakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yere indirmekten kastın nedir anlamdım çunku ben hiç bi ayar yapmadım patch i direk uyguladım !!! kaldırılabiliyorsa nereden kaldırılabilir?[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yere çok indirmişsin gibi bir durum söz konusu değil . onlar sonradan yapılmış animasyonlar . İnternette biraz daha ararsan eminim daha kalitelisini bulabilirsin ... Onları patch yaptın fakat kaldıramazsın .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Black_Lupin, 11 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Yere çok indirmişsin gibi bir durum söz konusu değil... *Gülmekten ölür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kaldırmaktan kastım yerden yuksletmek ! patchi silmek deildi ama daha iyi bi patch linki var sa verisen iyi olur çunku daha ance açılan konulara baktım ve bulabildiğim tek sağlam link bu idi[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bi çok yerde var mount bear olayı, araştır biraz sadece...[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Daha iyisi oldugunu sanmiyorum.Hepsi aynı patch.Biri bi tane yapıyor bu internette heryerde dolasiyor. Ben bulamadım sahsen daha iyisini. Aynı olay diger patchler icinde gecerli.Dragon , wolf ,beetle vs vs.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Binmeyin kardeşim ayıya :) Sağı solu belli olmaz ayının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bu sorun genellikle oluyor zaten. ben pek acaip bir şey göremedim. özellikle drake'e binince bu olay çok sık oluyor.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eft ozellikle drakede acayip belli oluyor ama bunu bi çozumu yokmu !!! Yada duzgun çalışan patchi olan biri varsa link verebilirmi !! (Benim hatırladım kadarıyla syld de gayet duzgun gorunuyordu)[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 syl kendi yapmıştı onu o yüzden daha özenli yapmışlardır doğal olarak :) fakat çok eskiden dbsource.net'te çok sağlam çalışan patch vardı ama şimdi burada olabilir bir bak istersen.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kendileri yapmamıştır sanmam.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kusura bakma ama link kırık ! Neyse ayı yada binmeyiz artık bi sure ama elinde sağlam bi patch olan varsa yollarsa memnun olurum [email protected] mailine mail atın yeter![signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar