Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mountable Bear

cenavar

Öne çıkan mesajlar

eft arkadaşlar ben mountable bear patch ini yaptım ama ufak bi sorun var polar bear ımın ayağını yarısı zemine giriyo yada bir binanın yanında dururken kıçı binaya giriyomuş gibi duruyo yarısı var yarısı yok gibi bunun neden olbileceğini blien varmı acaba?[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yere çok indirmişsin gibi bir durum söz konusu değil . onlar sonradan yapılmış animasyonlar . İnternette biraz daha ararsan eminim daha kalitelisini bulabilirsin ...
Onları patch yaptın fakat kaldıramazsın .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

kaldırmaktan kastım yerden yuksletmek ! patchi silmek deildi ama daha iyi bi patch linki var sa verisen iyi olur çunku daha ance açılan konulara baktım ve bulabildiğim tek sağlam link bu idi[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Sosyal ağlarda paylaş

eft ozellikle drakede acayip belli oluyor ama bunu bi çozumu yokmu !!! Yada duzgun çalışan patchi olan biri varsa link verebilirmi !! (Benim hatırladım kadarıyla syld de gayet duzgun gorunuyordu)[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...