reddiye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hangisidir kim bilebilir vokal erkekti sanıyorum sürekli seyreden bir bateri üzerine basla söyleniyordu diye anımsıyorum. bir bölümünde na na nana naa na naa gibi bi kısım vardı solosunda distortion ton delaysiz kullanılmış basit bir solosu vardı tmmdır kendim buldum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi böle durumlar için soundhound diye bi app var androidde çalanşarkıyı dinletyiyon noldunu sölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 karabiberim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar