Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proje arabası: Nissan 200sx S14A (Canlı)

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Zep said:

Arablarla pek bi alakam yok ama su arabanin olayini biri bana aciklayabilirse sevinicem orta sinif bir arabaya benziyor yani, neden bukadar cok fani var

Icerden foto koymamissin buarda hic, icini de gorsek bi

97 senesinin efsanesidir 200sx ler. Türkiyede Fast and Furious filminden sonra meşhur oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Önde plaka olmayınca kızmıyorlar(başka bir kelime bulamadım) mı?

Saygılar.

Ben genelde takmiyorum bagajda tasiyorum. Sorun cikarmiyorlar geneldr ama abuk sabuk nuhabbetlerde olabiliyor.

Polisle genelde dialiga girmemeye cakisiyorum cirkinlesebiliyorlar yaz 72 tl oderim devlet kazansi diyip gidiyorum genelde bazisida araba cok guzel diyip gonddriyor:)

Dipnot: telden yaziyorum imla ve kelime hatalari icin ozur dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

Ben genelde takmiyorum bagajda tasiyorum. Sorun cikarmiyorlar geneldr ama abuk sabuk nuhabbetlerde olabiliyor.

Polisle genelde dialiga girmemeye cakisiyorum cirkinlesebiliyorlar yaz 72 tl oderim devlet kazansi diyip gidiyorum genelde bazisida araba cok guzel diyip gonddriyor:)

Peki abi eds de falan nasıl tespit edecekler? Aslında plakayı görünebilecek bi yerde bulundurmak zorunluluk.

Ha plaka olsa şekil bozulur mu, bozulur =/ Ama işte eds de falan yakalansan nereye gönderecek cezayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

Peki abi eds de falan nasıl tespit edecekler? Aslında plakayı görünebilecek bi yerde bulundurmak zorunluluk.

Ha plaka olsa şekil bozulur mu, bozulur =/ Ama işte eds de falan yakalansan nereye gönderecek cezayı :D

arkadan çekiyor eds kırmızı ışık falan önden sadece istanbul ankara otobanında radar var oda plakayı çekemeyeceği için gönderemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...