Sequo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Somon said: ferrariyi geçer mi bu Şuanda hedeflediğimiz güç 520 HP olacak :) Araç net ağırlık: 1100 KG, güç 520 HP olacak :) Hesap yap düşün işte. 458 italia 1700 KG 580 HP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 1100 KG 520 HP aracı neyle frenleyeceksiniz abi? Ağırlık çok düşük değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Bence çapa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ya da uçak gemilerindeki durdurma halatlarından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://www.resimle.net/data/media/186/parasut-acan-duran-hayalet-ucak.jpg anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 SeaGle said: 1100 KG 520 HP aracı neyle frenleyeceksiniz abi? Ağırlık çok düşük değil mi? Burada Brembo devreye giriyor:) http://www.brembo.com/en/car/Racing/Street-products/Pages/GT-R-Braking-System.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Arablarla pek bi alakam yok ama su arabanin olayini biri bana aciklayabilirse sevinicem orta sinif bir arabaya benziyor yani, neden bukadar cok fani var Icerden foto koymamissin buarda hic, icini de gorsek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Zep said: Arablarla pek bi alakam yok ama su arabanin olayini biri bana aciklayabilirse sevinicem orta sinif bir arabaya benziyor yani, neden bukadar cok fani var Icerden foto koymamissin buarda hic, icini de gorsek bi 97 senesinin efsanesidir 200sx ler. Türkiyede Fast and Furious filminden sonra meşhur oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sequoya said: Bu yorumu tamamen bilgisizlikten yaptığını var sayıyorum. Pertten toplanan aracı anlamayacak salak var mıdır acaba? varvar cıkmazmı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bunu bi düşürceng bi cant tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Plaka teklifinden vaz gecmesen iyiydi hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bi tur vercen mi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 180sx daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ve panpalar yan yana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 nfs den cıkmıs gibi arac cok hos görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cheaz said: nfs den cıkmıs gibi arac cok hos görünüyo teşekkür ederim güzel yorumun için :) bitsin çok daha güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Önde plaka olmayınca kızmıyorlar(başka bir kelime bulamadım) mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 paramecium said: Selam, Önde plaka olmayınca kızmıyorlar(başka bir kelime bulamadım) mı? Saygılar. Ben genelde takmiyorum bagajda tasiyorum. Sorun cikarmiyorlar geneldr ama abuk sabuk nuhabbetlerde olabiliyor. Polisle genelde dialiga girmemeye cakisiyorum cirkinlesebiliyorlar yaz 72 tl oderim devlet kazansi diyip gidiyorum genelde bazisida araba cok guzel diyip gonddriyor:) Dipnot: telden yaziyorum imla ve kelime hatalari icin ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abarth egsozlu dogan slx im var gapisah mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sequo said: paramecium said: Selam, Önde plaka olmayınca kızmıyorlar(başka bir kelime bulamadım) mı? Saygılar. Ben genelde takmiyorum bagajda tasiyorum. Sorun cikarmiyorlar geneldr ama abuk sabuk nuhabbetlerde olabiliyor. Polisle genelde dialiga girmemeye cakisiyorum cirkinlesebiliyorlar yaz 72 tl oderim devlet kazansi diyip gidiyorum genelde bazisida araba cok guzel diyip gonddriyor:) Dipnot: telden yaziyorum imla ve kelime hatalari icin ozur dilerim Peki abi eds de falan nasıl tespit edecekler? Aslında plakayı görünebilecek bi yerde bulundurmak zorunluluk. Ha plaka olsa şekil bozulur mu, bozulur =/ Ama işte eds de falan yakalansan nereye gönderecek cezayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yazarlar arkasındaki arabaya itiraz etmesse öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: Sequo said: paramecium said: Selam, Önde plaka olmayınca kızmıyorlar(başka bir kelime bulamadım) mı? Saygılar. Ben genelde takmiyorum bagajda tasiyorum. Sorun cikarmiyorlar geneldr ama abuk sabuk nuhabbetlerde olabiliyor. Polisle genelde dialiga girmemeye cakisiyorum cirkinlesebiliyorlar yaz 72 tl oderim devlet kazansi diyip gidiyorum genelde bazisida araba cok guzel diyip gonddriyor:) Dipnot: telden yaziyorum imla ve kelime hatalari icin ozur dilerim Peki abi eds de falan nasıl tespit edecekler? Aslında plakayı görünebilecek bi yerde bulundurmak zorunluluk. Ha plaka olsa şekil bozulur mu, bozulur =/ Ama işte eds de falan yakalansan nereye gönderecek cezayı :D arkadan çekiyor eds kırmızı ışık falan önden sadece istanbul ankara otobanında radar var oda plakayı çekemeyeceği için gönderemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yarın ben de söküyorum lan plakayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ceza tutarı kayda değer bişey değil de polis ehliyet ile birlikte yazarsa o cezayı, puan olayı biraz can sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar