Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Evet arkadaşlar gelelim yeni projemize. Bu projeyi canlı canlı anlatmak istiyorum. Her gelen parçanın ve her işlemin detaylı fotolarını ve yapılanlarını tek tek anlatcam. Öncelikle aracımızdan bahsedelim. Resim: Aracımız resimde görüldüğü üzere Nissan 200SX S14A dır. 1997 model olmasına rağmen 2006 trafiğe çıkışlıdır. Orjinal 114.000KM de olup her aksanı kusursuz çalışmakta ve tamamen kapalı garajda saklanmıştır. Hiç drift yapılmamış ve hiç yorulmamıştır. Bazılarına sallıyormuşum gibi gelebilir ama gerçekten Türkiyenin en temiz 200SXidir diyebiliriz. Araç JDM üretim olup orjinal manuel vitesdir. (5 ileri şanzuman sonradan dönme 6 ileri m3 şanzumanı ile kıyaslanmasın) Ruhsatındada 200SX MT olarak geçmektedir. Aracı yeni aldım ve sahibini razı edebilmek için her türlü pisliği yaptık :) Aracı güncel bir typer fiyatından daha yüksek fiyata aldımda denebilir. Stok olarak aracımız 210 HP güç üretmektedir. Üzerinde Intercooler, Tial blow off ve HKS hava filtresi vardır. Ayrıca yürüyen aksamına eski sahibi yaklaşık 12.000$ masraf yapmıştır. XYZ Sertlik yumuşaklık ve kamber ayarlı Coilover kit. brembo fren sistemi, komple al takım XYZ. Advan racing rs 19'' orjinal jant takımı (TR fiyatı 8.000TL) vs Bugün itibari ile parça listemizi sipariş ettik. Listemizde bir kaç değişikliğe gittik detaylı listeyi burada paylaşacağım. Listeden fiyatları çıkarmayacağım ki böyle bir projeye girmek isteyen olursa ne kadar harcandığı konusunda fikir edinsin diye. Aracın yapımı Maslak Atatürk sanayinde Peak Garagede yapılacaktır. Yaptığı işleri görmek için Peak Garage internet adresi ziyaret edilebilir. Aracın şuanda motoru açılmış durumdadır. Parça siparişini geçtik parçaların gelmesiyle montaj başlayacaktır.Gelelim parça listemize: Listede yazan kargo bedelleri USA içi kargo bedelleridir. USA da siparişleri tek bir adresde toplayıp oradan direk türkiyeye 2 parça halinde kargoyalacağız. Türkiye kargo masrafı ve gümrük bedelide toplamda yaklaşık 1.500$ ı bulur minimum. Ekstra olarak Vi-Pec beyin kullanacağız. (Bkx: Vi-Pec) onu Japonyadan özel sipariş ediyoruz bunlardan ayrı. Beyin fiyatı 1.200$ kargo ve gümrüğüde 250$ tutuyor. Parçalarımız şuanlık bu kadar motor açıldı darton gömlek sanırsam çakıldı ve rektefiye işlemlerinin bitmiş olması lazım. Bu hafta maslağa uğrayınca detaylı fotolarla konuyu şenlendircem. İnşallah bu projedende alnımın akıyla çıkacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Reserved.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Oyle olmuyo burda kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Asıl ben rezerved. Geçen modifiye yapan arkadaşsan eğer daha şimdiden meraklandım bile yalnız burda reserve olmuyor ki sözlük değik ki nassınısatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aquila said: Oyle olmuyo burda kardes. Anlamadım? Sorun reserve ise çekeceğim fotoları koymak için o şekilde reserve yaptım fotoları. Anlayış gösterirseniz mutlu olurum. OMG tamam çözdüm güncelleyemiyorum mesajları 15 dk den sonra arkadaşın teki özel mesaj atmış saolsun. Silerseniz o mesajları sevinirim o zaman. Farkında bile değilim kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, 2 mesaj fazlasından zarar gelmez :) Çok düzenli bir forum değiliz neticede :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sequa senin ki özel bi proje olduğundan o reserve mesajları parameciumdan rica edersen senin için editleyebilir yane değişiklik yada ilerleme olduğunda sen yaz mesajını en sona ekle paramecium onnarı en üste taşısın bu arada abi foruma değişik bi soluk getirdin valla 15000 dolara araba parçası entresan şeyler tabe ps: para adına konuştum adam aadam forumun en efendi modu sıkıntı olmaz gibi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 addamm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Addamm sen de, yavv takıldıın şee bak; hallederik ;) Sen içeriği arkadaşın dediği gibi yaz, ben yukarıya eklerim. Lâkin yeni içeriğin sonda olması yorumlamalar açısından daha doğru olacağı kanısındayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Atatürk meydan muharebesine gitse böyle araba toplardı heralde. ne diyim helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, 8 adet Hydrolic lifter neresi için acaba? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 paramecium said: Selam, 8 adet Hydrolic lifter neresi için acaba? Saygılar. Silindir başları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 İlk kolimiz geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Çok alakasız olacak ama 1997 model araba nasıl 2006 trafiğe çıkışlı oluyor? Gümrükte mi yatmış bunca sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 garaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 canli modifiye ve resterasyon (ozellikle restarasyon) konularina bayiliyorum, izlemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Vodan said: Çok alakasız olacak ama 1997 model araba nasıl 2006 trafiğe çıkışlı oluyor? Gümrükte mi yatmış bunca sene? 2006 senesinde japonyadan sıfır geliyor araba türkiyeye. Edit: Yanlış bilgi 2002 senesinde Japonyadan türkiyeye 0 geliyor. Araca hiç plaka takılmıyor koleksiyon aracı olarak saklanıyor. 2006 senesinde vergileri yatırılıp artık sokağa çıkarılmasına karar veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 japonyadan sifir geldigine emin misin? japonya disina grey import edilen jdm spec arabalarla ilgili birsuru hikaye duydumda japonyada pert olduktan sonra geri toplanip disariya satilan arabalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 İlk defa patinajdan bi takip edicem, çok heyecanlıyım. Başarılar diliyorum şimdiden. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Leopar said: japonyadan sifir geldigine emin misin? japonya disina grey import edilen jdm spec arabalarla ilgili birsuru hikaye duydumda japonyada pert olduktan sonra geri toplanip disariya satilan arabalar falan Bu yorumu tamamen bilgisizlikten yaptığını var sayıyorum. Pertten toplanan aracı anlamayacak salak var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sequ 335 nooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ymncvt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 . 335 projenizi takip ettim masallah ıyı iş cıkarmıssınız.ozellıkle turbo fıkır arastırma ve secımlerınızı cok begendım vede eksoz..arac duruyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 duvara patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sequoya said: Leopar said: japonyadan sifir geldigine emin misin? japonya disina grey import edilen jdm spec arabalarla ilgili birsuru hikaye duydumda japonyada pert olduktan sonra geri toplanip disariya satilan arabalar falan Bu yorumu tamamen bilgisizlikten yaptığını var sayıyorum. Pertten toplanan aracı anlamayacak salak var mıdır acaba? ben allahim diyene inanan var lan, bu ne ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar