sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Kullanan var mı bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz. Şuan yale üniversitesinin early middle ages dersinin course larını indiriyorum mesela. Amerika'nın en iyi üniverstilerinin neredeyse her konuda dersleri mevcut. Muhtemelen geç keşfettim ama benim gibi duymayan bilmeyen varsa bir göz atsın diye söylüyorum. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 iNiversity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 öyle bir şey yok, yanlış programa bakmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ne yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 aynen muhteşem bir olay itunes u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yanlış hatırlamıyorsam Stanford o konuda baya iyi. Hatta : http://itunes.stanford.edu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Abi stanford yale harvard MIT. Adamlar yüzyılın hizmetini yapmış bizim haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 apple ın işe yaradığı anlardan biri, o kadar iyi ki yani o dersler, harbiden biz burada ne yapmışız, adamlar ne yapmış olayı vizyon açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 -Deno- said: öyle bir şey yok, yanlış programa bakmışsın Lol android fanboi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 itunes u, coursera, udacity, udemy, khan.... böyle gider bu artık güzel eğitim almak çok daha kolay, eşek olmasa keşke insanalr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ooo cvye bile eklenir bunlar, İtü'nün kıbrıs kampüsünde okumak gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Deacon said: -Deno- said: öyle bir şey yok, yanlış programa bakmışsın Lol android fanboi. senin gibi bir adam da apple'cıysa 21 aralık'da gg'yiz demektir. yakın zamanda görüşelim de suratına tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Apple'ci degilim, androidci hic degilim. Uzun yillar yaptigim linux fanboylugundan sonra dogru yolu buldum. Isimi en rahat hangi aracla goruosam onu kullaniyorum. Ocakta donuyorum. Goruselim, seviselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 İlk defa iTunes indirip kurdum denemek için , herşey iyi güzel de kredi kartımı neden veriyorum üye olmak için . Ulan bi dur da alışveriş yaparken veririz , daha bismillah demeden kartımıza yapıştı apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar