coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 içindeki çelik konstrüksiyonlar ve boyası dışında neredeyse bakir diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 coco said: içindeki çelik konstrüksiyonlar ve boyası dışında neredeyse bakir diyebilirim. Kaç KG araba biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 700 kg, çünkü herşey stripped out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 coco said: 700 kg, çünkü herşey stripped out. Oha çok iyi ya. Onun içini doldurup iyi bi supercharger ile şaha kalkar o araba ya. Yanliz 700 kg olduğundan emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yeap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 race formlarına yazdığımız için biliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 coco said: race formlarına yazdığımız için biliyorum lol Arabayı gemiye yükle getir bana :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 maliye bakanıyla fanteziler kuruyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bu forumda bi hata olmuş beyler. toplu intiharı provoke eden mesajlar atılıp görseller paylaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 matama ile kapistirsinlar artik arabalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Esh said: bu forumda bi hata olmuş beyler. toplu intiharı provoke eden mesajlar atılıp görseller paylaşılmış. Hemen dikkate alacağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Soracağım unutuyorum, ilk mesajdaki nazar boncuğu neden egzozun orada bir yere takılmadı? İlk eklenen parça o olacakmış gibi anlamsız ve yersiz bir o kadar da salakça bir hissiyata kapıldım her nedense :) Az evvel konuyu nazardan korumak için olduğunu idrak edebildim : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bi de bu arabaları kime yapıyosunuz? eş dost araba alıyo hadi toplayalım mı diyo yoksa hepsi senin araban mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esh said: bi de bu arabaları kime yapıyosunuz? eş dost araba alıyo hadi toplayalım mı diyo yoksa hepsi senin araban mı? Hepsi kişisel kendi arabam. Yapıyorum biniyorum sıkılınca satıyorum. Genelde kupon araba oldukları için tüm harcadığım parayı ekleyip öyle satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kupon araba ne demek lan ilanlarda felanda görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 meraklısına demek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 reampage said: meraklısına demek herhalde +1 Türkiyede sayıları en fazla 20 olan araç anlamında benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 satmıyo musun peki bu arabaları? hani alabiliriz belki neden olmasın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sls hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esh said: sls hariç. BMW ve Nissan satılık değil :) SLS yada R8 verebilirim:) Yada şöyle yapalım seç beğen al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esh said: sls hariç. yankı arkadaş ticari modifiyelemiyo sana gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fiorino sislere zenon takarmısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 f360 kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 olm üzme canını sizin land roverda modifiyeli sayılır 1.6 dizel motoru takmıştınız askeri cipe oda bi modifiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 3.0 nissan taktık da, zaten tamamen uyuyo yani. sadece benzinden dizele cevirdik. artık yapılmıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar