Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o ses türkiye lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şok,şok. Jüri, senli benli konuşulunca egolarına inanamadı !!!

Acun ağbi atarlanmış ağbimiz sdf

Ego sarsan görüntüler:http://videonuz.ensonhaber.com/izle/acun-ukala-yarismaciyi-kovdu
Mesaj tarihi:
ya bence numara ya...Acun reytinge çağırmıştır kızı...o kadar gevşek olamaz biri , üstelik hakaret edildikten sonra bile mii devam eder sipastik sipastik gülmeye???...şimdii kimsenin günahına girmeyek ama Acun'dan her şey beklenir.
Mesaj tarihi:
acunun da pek farkı yok aslında son bi kaç senedir efendi ayağına yatıyo çok medyatik oldu diye. ama acun firarda programı yaparken falan yabancı tiplere "işte bunlarda buranın kıroları" falan gibi laflar ettiği çoktu. tam şeyi hayal ettim böyle kıza "yeni tanıştığın insanlara saygı göstermek amacıyla sizli konuşulur" dediği anda, o adamlara kıro dediği videonun girdiğini sdfds

kız gerçek olabilir bilmiyorum solistim falan diyor böyle kızın tavırları tam üniversitede metal/rock gruplarına solistlik yapan özgür kız tavırları. ama gerçek de olsa acun şovdan sonra ona bonus vermiştir heh

acundan da tiksindim kızdan da
Mesaj tarihi:
Abi kız zaten tiksinç de. Hani resmen var bir sipastiklik belli yani normal birisi değil. Neler görüyoruz yarışma programlarında. Jürinin orda yemediği nane kalmıyor, sonra birisi senli benli konuşunca atarlar atarlar sdf. Çok komikler
Mesaj tarihi:
abi olay tamamen yetenek sizsiniz'de anormal davrananların prim yapmasından kaynaklı bence. bu kezban da buraya gelip böyle caşıtlıklar yapıp prim toplayacağını düşünmüş, ters tepmiş. aslında toplarmış da, acun son anda kıvırdı zaten.
  • Yeni Oluştur...