Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara konusunda,Ciddi yardım lazım

maesselam

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

2 saat icmeden nasil durulmuyor yahu su degil ekmek degil

hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım,ama bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum,en son sigaramı 17:00 da içmiştim.ramazan oruçları hariç,en uzun bıraktığım zaman dilimi heralde,10 yıldır otobüse de binmiyorum,uçağa da,özel aracımla gidip geliyorum sırf sigara yüzünden nereye gidersem,gideyim,asker de nöbet tutarken 2 kere yakalanmıştım ki,nöbetler 1'er saatdi yahu:S
Sosyal ağlarda paylaş

maesselam said:

hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım

bu ne yeaa böyle yalan yok bende 6-7 ay once bıraktım hiç bi zorluğu olmadı
işe falan giriyim para bulayım tekrar başlarımda, iradesizmisiniz yaeee kendinizi köle etmişiniz 3 kuruşluk tütüne
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

maesselam said:

hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım

bu ne yeaa böyle yalan yok bende 6-7 ay once bıraktım hiç bi zorluğu olmadı
işe falan giriyim para bulayım tekrar başlarımda, iradesizmisiniz yaeee kendinizi köle etmişiniz 3 kuruşluk tütüne

yaş kaç abi? salya sümük aşk acısı çektinmi hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

rahmetli abdullah azzam'ın sözü aklıma geldi

Siz bir lokma pilavı bir yudum pepsi olmadan yutamayacak kadar dünyaya bağlısınız.

bırakıyorum anasını satiim,ne lan çoluğundan çocuğumdan daha mı önemli,

(bu da kendime)

ulan eşşolusu,götü,başı ağrısa çocuğun sabahlara kadar nöbetçi amir gibi çocuğun başında bekliyorsun da,sağlığını gram gram alan sigaraya hala devammı ediyorsun,bırakıyorum Allah'ın izniyle :D resimleri de az sonra atıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...