maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Xaenin said: Sigara içersen çocuğun ölecek hala nasıl bırakırım diyorsun, son zamanlarda daha korkunç bir şey okumamıştım ben. o nasıl laf yahu:S ciddimisin? yok o ölmesin ben öleyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o zaman çocuğun babasız kalır. çok kötü lan. boşver o ölsün sdşlfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sdlkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bitane yetmedi 3 tane lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sen ne zayıf bir adam mışsın arkadaş! Yıkıl! Bir de gelmiş post açıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 fede kaynanan bülent ersoy olsun olm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 2 saat icmeden nasil durulmuyor yahu su degil ekmek degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 "üü yapamıyorum bırakamıyorum komalığım" diye kız gibi ağlamazsan bırakırsın bence, bırakanlar nasıl bırakıyor. önceki sayfalarda 177'yi ara falan demişler, onu denersin en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Nekro said: 2 saat icmeden nasil durulmuyor yahu su degil ekmek degil hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım,ama bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum,en son sigaramı 17:00 da içmiştim.ramazan oruçları hariç,en uzun bıraktığım zaman dilimi heralde,10 yıldır otobüse de binmiyorum,uçağa da,özel aracımla gidip geliyorum sırf sigara yüzünden nereye gidersem,gideyim,asker de nöbet tutarken 2 kere yakalanmıştım ki,nöbetler 1'er saatdi yahu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 maesselam said: ama bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum ilginc bir vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 maesselam said: hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım bu ne yeaa böyle yalan yok bende 6-7 ay once bıraktım hiç bi zorluğu olmadı işe falan giriyim para bulayım tekrar başlarımda, iradesizmisiniz yaeee kendinizi köle etmişiniz 3 kuruşluk tütüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 LethE said: maesselam said: hocam şimdi,beynine hafif hafif,raptiye sokuyorlar gibi,bir acı çekiyorsun inceden böyle,ilerleyen saatler de,dilin damağın kuruyor,daha sonrasında hafif el titremesi v.s oluyor,sonra krize girmiyorsun Allah'dan o'da olsa zaten eroinden beter zıkkım bu ne yeaa böyle yalan yok bende 6-7 ay once bıraktım hiç bi zorluğu olmadı işe falan giriyim para bulayım tekrar başlarımda, iradesizmisiniz yaeee kendinizi köle etmişiniz 3 kuruşluk tütüne yaş kaç abi? salya sümük aşk acısı çektinmi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 2004 yılına ait samsun içtim simdi birakmam sigarayı sende birakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 basliktaki da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 çoçugu sosyal hizmetlere verin bari sağlıklı büyüsün pek bırakacak gibi durmuyorsun karı gibi bık bık dram peşindesin man up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bi de bırakma psikolojisine girme. bıraktım ya da bırakmaya çalışıyorum diye düşüneceğine sigara içmiyorum diye düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Vidar said: bi de bırakma psikolojisine girme. bıraktım ya da bırakmaya çalışıyorum diye düşüneceğine sigara içmiyorum diye düşün. evet bu çok mantıklı,sanki hatunla boşanıyoruz da,soranlara boşanma aşamasındayız dermiş gibi,ya içmiyorum,ya içiyorum denilir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bu mesajı okuduktan sonra bir daha içmiyorsun, winston pakedini kırıyor balkondan atıyorsun.. anlaştık mı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Fistan said: basliktaki da başlık o kadar kötü ki çok iyi, editlemeye kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 rahmetli abdullah azzam'ın sözü aklıma geldi Siz bir lokma pilavı bir yudum pepsi olmadan yutamayacak kadar dünyaya bağlısınız. bırakıyorum anasını satiim,ne lan çoluğundan çocuğumdan daha mı önemli, (bu da kendime) ulan eşşolusu,götü,başı ağrısa çocuğun sabahlara kadar nöbetçi amir gibi çocuğun başında bekliyorsun da,sağlığını gram gram alan sigaraya hala devammı ediyorsun,bırakıyorum Allah'ın izniyle :D resimleri de az sonra atıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bırak tabi, sonra bunun astımı var bilmem nesi var. karartma çocuğunun hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ya cocugun akcigerler gitmis zaten. bosver. zaten birakmasi da zor. iskence resmen. hic olmadi farkli odalarda takilirsiniz. hatta onu da bosver, cami pencereyi acarsin olur biter. cocugun ustune uflemiyosun ya sonucta. doktor da abartmasin. sanki kendi cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Biz sigara içen arkadaşların bu arkadaşla düşünsel olarak her hangi bir bağı yoktur. Çocuğun olduğu evde sigara içmek insanlık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ya neyse banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar